Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuçta askerlik durum belgesinde muhtemel sevk tarihi yazıyor yani en erken tarih oluyor. benim oturduğum semt ağustos gönderiyor bu sene o yüzden ağustosa attılar..
  • öğrenmedinmi kardeş sen sınıflandırmanı yani kesin gidip gidmeeyceğini.?
  • acıklandıgında ilk gören yazsın hepmiz bakalım gecen sefer site kastı :D giremedik :D
    Ben asalı aradım .
    tecil bozduranlar memleket celpine göre gönderilmiyormus Asker ihtiyacına göreymis bizim fabrikada cocuk 3 gitmesi gerek celbi 2 gitti.
    sans yani
  • AçıkLandığında burayada yorum atarsanız sevinirim... :) heyecanLı bekLeyiş devam ediyor... :D
  • nail111 N kullanıcısına yanıt
    Genelkurmayı yada şubeni aradığında zaten kesin gidip gidemeyeceğini söylüyorlar sana kardeşim.
  • Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı. bu yazı çıkmaya başladı. hayırdır yüklemeye mi başladınız gardaş ?
  • Bana dedi agustosda gidersin öyle gözüküyor ama kesin bisey diyemem dedi . subeler basından atmaya calısıyor.
    sana kesin kimse demiyor bana mayıs kesin dediler almadılar :D
    gittim hani kesindi dedim. bizim yapcagımız bisey yok diyor.
    Kesin gidip gidemeyeceğini söylemek zorunda sana onlar, işin gücü ona göre ayarlıcaksın çünkü , mesela ben aradım sınflandırman yapılmış askersin dedi , şubeye gittim gösterdi sınıflandırmayı sana kesin bişi söylemeleri gerek kardeşim çünkü hayatını ona göre şekillendireceksin.
    bir iki hafta oldu ben şubeye gidip soralı. tc den bakıp net bir şekilde ağustos gidiyorsun dedi. genelkurmayı aradım gidiyorsun dedi kesin mi dedim evet dedim ya diye tersledi ve kapadım
  • 1 haftadır veriyor o hatayı
    banada yazıyor
    sistem yogunluktan yada arızadan dolayı hata olustu tekrar dene diyor :D
  • bizim burdakiler okz :D sıgır gibi suratına bakıyor 24 ünde ögrencen iste diyor. saplaga yediri vercen :D

BURSA VAR MI ARANIZDA?
  • şöyle bi jandarma olsak iyi olur bea
    ahaaa hemşooooooo :D
  • Bursanın neresinden :D
    Ataevler ben :D
  • SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.. BNDE SİZİN TERTİP OLUYORUM. BN GEÇEN SENE OKULU BİTİRDİM BUSENE TECİLİ BOZDUM HATTA GEÇ BOZDUM DİE BİDE CEZA CIKTI BNİDE ALMAMAZLIK YAPMASINLAR ?
    altıparmak kardeş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRGMLI

SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.. BNDE SİZİN TERTİP OLUYORUM. BN GEÇEN SENE OKULU BİTİRDİM BUSENE TECİLİ BOZDUM HATTA GEÇ BOZDUM DİE BİDE CEZA CIKTI BNİDE ALMAMAZLIK YAPMASINLAR ?

hocam hic belli olmuyor ben ocakta bozdurdum mayısta gidemedim
    subatın sonunda arkadas bozdurdu gitti
    aralıkta arkdas bozdurdu mayısa oda gidemedi :d
    yani zamana göre degilH
  • HERKEZ 93 LUMU BURDA BN 88 LİYİM KISA DÖNEM ÇIKÇAK BÜYÜK İHTİMALLE HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI YERLER OLUR İNŞALLAH ARKADAŞLAR ..
  • hangi okul mezunusun kac dogumlusun ? ne iş yaparsın Topram :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRGMLI

HERKEZ 93 LUMU BURDA BN 88 LİYİM KISA DÖNEM ÇIKÇAK BÜYÜK İHTİMALLE HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI YERLER OLUR İNŞALLAH ARKADAŞLAR ..

sana nasıl kısa çıkıo lisans mezunu musun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.