Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğleden sonra 13:30 gibi açıklanır bizim öyle açıklandı 93/2
  • 93/2 den bu yana burdayim ama bir turlu gidemedik hayirlisi birde bu konu canli degil nerde eski konular :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeyecanLı bekLeyiş Sürüyor... :) ALLAH'ım Sağ saLim HayırLısıyLa gidip geLmeyi nasip etsin hepimize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmx363 -- 23 Temmuz 2013; 22:38:41 >
  • semihipekten S kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim bende gerçekten çok severek isteyerek gidiyorum yani. mecburi olduğu için gidenlerden değilim. doğu batı farketmez. ocakta bozdurduğumda da hemen yollayın demiştim ama ağustosa kısmetmiş ne yapalım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGaN0047

bi e devlet alamadım ya ilkinde aldım şifreyi unuttum tekrar almam gerekiyormuş heralde. ugraşmadım bakalım telefon edip sorarım şubeye

bu arada neler götürcez yanımızda beyler iç çamaşırı felan he?:D:D

amk heycanlandım lan 1.5 yılımız gitcek vay amk:D

1,5 değil 1 yıl sayılır 1 yıl 3 ay :) 9 aya düşmeside muhtemel...bide herkesten gidiyo o süre o yüzden sıkıntı yapmaya gerek yok :D
  • s.a tertipler mayıstan beri bekleyenlerdenim bu sefer fazla giden yok heralde.
  • heyecan artıyor...
  • gece açıklasalar keşke de bitse şu bekleme çilesi =)
  • jackdaniels09 J kullanıcısına yanıt
    sende mayıs'tan kalmıştın demi kardeş ben gibi :)
  • melihikiz M kullanıcısına yanıt
    aynen mayıstan beri forumdayım =) aslında ocakta bozdurdum tecili ama şubata yetişmez mayısa dediler kaldık ağustosa ya =)
    Bende aralıkta bozdurmuştm mayıs olmadı. Sonra g.kurmayı aradım şubeyede gittim sınıflandırman yapılmış gidiyosun dediler rahatladım valla kardeş :)
    açıklanmadı mı daha
  • yok hemşo yarın öğlen açıklanır bence
    valla bende aradım ve şubeye gittim bana da gidiyorsun dediler. daha da sorun çıkmaz herhalde ya =) yollasınlar artık. zaten yaş geçiyor. 90 lıyım iyice geciktik
    hayırlısı kardeş :) sınıflandırma yapılmışsa sorun çıkmaz:d
  • "Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." Yazıyor açıklanmadı hala
    hayırlısı tabi =)
  • ocakta bozdurup mayısta gitcen deyip agustosa bekleyen kac kişi var?
  • nail111 N kullanıcısına yanıt
    jackdaniels ve ben :)
  • bu saate bakmayın hic mayıs ta açıklandıgında :D cuma namazında acıklandı :) yani öglen acıkladılar. bize vurmadı tabi agustosda vurmassa kasıma :S
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.