Şimdi Ara

93/4 Kasım 2013 YEMİN EDİLDİ || ANA KONU || (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.360
Cevap
16
Favori
123.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tecili bozup gitmeyi düşünüyorum 93 lüyüm herhalde treni kaçırdım 94 lülerle gideriz artık :D
  • Hocam tecili ne kadar erken bozdurursan o kadar iyi herhalde gitmeyi kafaya koyduysan tabi :)
  • Valla koydum kardeş aklıma geliyor arada bir önümde engelmiş gibi duruyor en iyisi gidip yapmak okumaya devam edersem ohooo bitmez yeminle :D
  • vallaha dediğin gibi hocam ben 2 yılı okudum unumu eledim eleğimi astım diyip tecili bozdum :D AÖF ile tamamlayıp kısa dönem yapabilirdim ama ben o 2 yıllık AÖF'yi 12 yılda bitiririm diye düşünüp çırpınmaya gerek yok dedim :D hem iş bulmak da sıkıntı üni mezunu olan insana 5 yıl tecrübeli eleman arayan iş yerleri ne yapabilir ki
  • hayırlısı bugün gideceğim şubeye bakalım hangi celp döneminde gideceğim :)
  • SASEMAİKİDO mehmet fehim arvas yaş:28/09/1991 istanbul benide ekleyi ver =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

hayırlısı bugün gideceğim şubeye bakalım hangi celp döneminde gideceğim :)

hayırlısı hocam hayırlısı :)
  • Liste güncellendi arkadaşlar

İmzamızı tekrar koyalım arkadaşlar imzamızı sizinde profilinizde bekleriz

[center][image]https://store.donanimhaber.com/e1/38/d0/e138d021682aa7011f272896919e0b0a.png[/image][/center]  
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_75224960/tm.htm][b]93/4 KASIM TERTİPLER[/b][/link][/center]
  • Aziz kardeşim listeye bir güncel daha yaparsan sevinirim :) Çağlar ARAS yaş 20 İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: arass08

Aziz kardeşim listeye bir güncel daha yaparsan sevinirim :) Çağlar ARAS yaş 20 İstanbul

Ekledim kardeşim
  • sağolasın dostum
  • Burak Bolat yaş 20 istanbul
  • Aziz Kancar kullanıcısına yanıt
    Dostum beni 5. sıraya tekrar eklemişsin :)

@Aziz Kancar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agentbb44 -- 9 Eylül 2013; 21:08:22 >
  • Yaş 20 Kütük : Malatya hocam benide ekle :)

Bu arada yerler ne zaman aciklaniyor bizim ?

Ayriyetten şirketten yıpranma parasi nasil aliyoruz silüsü götürüp mü 1 yili geçti çaliştiğim yerde ?
  • Liste güncellendi arkadaşlar isimlernizi yazdırırken düzenli bir biçimde yazın alttaki örnek gibi olsun

Nick - Yaş - Yaşadıgı yer - kütük ( Aziz Kancar - 22 - İstanbul - kütük: Igdır
  • Aziz Kancar kullanıcısına yanıt
    yaşadiğim yer Balikesir Hocam onu görmemişim pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Liste güncellendi arkadaşlar isimlernizi yazdırırken düzenli bir biçimde yazın alttaki örnek gibi olsun

Hocam beni de yazarmısın

Muhammet Poyraz - 20 - İzmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumanHunter -- 10 Eylül 2013; 15:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumanHunter

quote:

Liste güncellendi arkadaşlar isimlernizi yazdırırken düzenli bir biçimde yazın alttaki örnek gibi olsun

Hocam beni de yazarmısın

Muhammet Poyraz - 20 - İzmir

Alıntıları Göster
    Liste güncellendi arkadaşlar

• Arkadaşlar aşagı yukarı 1,5ayımız kaldı beni heyecan fazlasıyla sarmış durumda birazda şimdiden sevdiklerimizden ayrı kalma hasreti düşündürüyor resmen ruh gibiyim diyebilirim askerlikle yatıp askerlikle kalkıyorum adeta sizde durum nedir ?
  • quote:

Arkadaşlar aşagı yukarı 1,5ayımız kaldı beni heyecan fazlasıyla sarmış durumda birazda şimdiden sevdiklerimizden ayrı kalma hasreti düşündürüyor resmen ruh gibiyim diyebilirim askerlikle yatıp askerlikle kalkıyorum adeta sizde durum nedir ?

Hocam açıkçası bende hala o piskoloji yok tam tersi gün gelsede gitsem diye bakıyorum herşeyden uzak biraz iyi gelir gibi düsünüyorum ama tabikide ordaki sıkıntılar daha kötü ama olsun onuda görürüz

bu arada hocam benim bahsettigim bu yipranma payi muhabbetini biliyor musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.