Şimdi Ara

93/4 Kasım 2013 YEMİN EDİLDİ || ANA KONU || (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.360
Cevap
16
Favori
123.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede 4 tertip en iyisi, günler kısa orası güzel lakin kış mevsimi olması soğuk yönünden bizi biraz zorlayacak ama vatan için değer :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlparslanEmir

Bencede 4 tertip en iyisi, günler kısa orası güzel lakin kış mevsimi olması soğuk yönünden bizi biraz zorlayacak ama vatan için değer :-)

Bu cennet vatana canımız feda
  • @Aziz Kancar
    valla aynı şeyleri düşünüyoruz demek ki dostum aynı düşünce ve dertlerden yakınıyoruz net

@HumanHunter ve @AlparslanEmir
    aynen dediğiniz gibi tek avantaj kışın günlerin daha rahat geçmesi ancak yine dediğiniz gibi soğuğun bizi zorlayacak olması da muhtemel..
  • Beyler şimdi yanımızda neler götürcez ? aklınızda olanlar ne planlarınız ne yani ?
  • fanila don ve çorap alıp gitmeyi düşünüyorum ben sadece sonçta acemi bitene kadar çıkış şansımız yok o yüzden yüke de gerek yok diye düşünüyorum şahsen ama yine de belli olmaz şunu al bunu da al diye tıkıştırırlar
  • Elbet bizimde sizinki gibi arkada bıraktıklarımız var. Bizlerde bunlar için üzülüyoruz ama üzülerekde kendimizi yıpratmaya değmez hem daha askere bile alınmadık :) Askerden sonraki planlarımıza odaklanırsak askerlik bi nebze olsun daha kolay olur bizim için.
  • arass08 kullanıcısına yanıt
    Dostum araştırdığım kadarıyla yazıyım.

acemilik döneminde kışın gideceğimiz için

- Bot veya Kışın su geçirmeyen bir spor ayakkabı (Giyip gideceksiniz zaten)
    - Kalın bir pantolon (Üzerinize giyeceksiniz zaten)
    - Kalın su geçirmez bi mont (Üzerinize giyeceksiniz zaten)
    - Gideceğiniz yerin koşuluna göre içinize kazak,hırka falan giyersiniz.

Ufak bi çanta içinede
    - 5 tane falan kalın siyah çorap
    - 5 veya daha fazla haki rengi iç çamaşırı (Acemilikde yıkama derdiyle uğraşmayın kirlenince atın diyor gidenler)
    - Güzel bi permatik (orda alacağınız dandik olur yüzünüz tahriş olmasın)

Bunlar acemilik için yeterli arkadaşlar zaten orda size bi çanta verecekler, bir çok eksikde kantinde mevcut. Krem bot boyası tırnak makası vs bunları usta birliğine giderken veya usta birliğinde bi çarşı izninize denk getirerek alın. Veya yine kantinden temin edebilirsiniz.

Paranızı banka kartına yükleyerek götürün çok fazla nakit üzerinize almayın.

Benim araştırmalarım sonucu edindiğğim bilgiler bunlar. Ben şahsen üzerimdekiler ve ufak bir omuz çantası ile askere gidicem :)

• bu liste dediğin gibi gayet ideal hocam sağolasın mantıklı bu arada diğer mesajda da dediğin gibi ileriye dönük planlarla ayakta duracağız orada Allah yar ve yardımcımız olsun hele bi kasım gelsin de
  • Benide ekleyin. ben biraz geç kaldım askerlik olayındada nasip olmadı daha erken gitmek:)
    Ra1stl1n - 29 - İstanbul - Kütük: Balıkesir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ra1stl1n -- 11 Eylül 2013; 15:13:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ra1stl1n

Benide ekleyin. ben biraz geç kaldım askerlik olayındada nasip olmadı daha erken gitmek:)
    Ra1stl1n - 29 - İstanbul - Kütük: Balıkesir

Ekledim hocam
  • En yaşlı benim sanıyodum neyseki sen varmışın hocam @Ra1stl1n

Malatyanın neresindensin? @X-Slim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agentbb44 -- 11 Eylül 2013; 21:48:02 >
  • Yesilyurt hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mayıs ayında başvuru yaparken böle bir kağıt verdi bir kaç kişi lazım olan eşyalar tarzında acaba ne kadar doğru =))
    93/4 istanbul 93/4 Kasım 2013  YEMİN EDİLDİ || ANA KONU ||
    [simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SASEMAİKİDO -- 12 Eylül 2013; 9:22:24 >
  • Benide ekleyin hocam

yaş 27 - Kütük İstanbul ikamet Muğla

Bu arada 25 ekimde silusü aldıktan sonraki işlemler neler yahu ? İşyeri felan sıkıntı değilde bide bu genel sağlık sigortası işini napıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SASEMAİKİDO

Beyler mayıs ayında başvuru yaparken böle bir kağıt verdi bir kaç kişi lazım olan eşyalar tarzında acaba ne kadar doğru =))
    [simage]

Böyle gidersen üst devreler patlatır dolabını

• quote:

Orijinalden alıntı: agentbb44

En yaşlı benim sanıyodum neyseki sen varmışın hocam @Ra1stl1n

Malatyanın neresindensin? @X-Slim

eh biraz geç kaldık. iş kurma işi biraz uzun sürdü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SASEMAİKİDO

Beyler mayıs ayında başvuru yaparken böle bir kağıt verdi bir kaç kişi lazım olan eşyalar tarzında acaba ne kadar doğru =))
    [simage]

Azıcık abartılı sanki

• bu ihtiyaç çantasından yola çıkarak net gerekli şeyleri çıkarabiliriz ama iyi oldu bu
  • arkadaşlar iki gündür üst üste şubeye gittim bu nasıl bir sıra kuyruğudur ya hiç ilerlemiyor tek tek içeri alıyorlar 3 saat bekledim neredeyse! Neyse acelem yok deyip geri döndüm iki seferde :D Yalnız şey sorucam ben bu ay içerisinde başvursam ne zaman giderim acaba bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

arkadaşlar iki gündür üst üste şubeye gittim bu nasıl bir sıra kuyruğudur ya hiç ilerlemiyor tek tek içeri alıyorlar 3 saat bekledim neredeyse! Neyse acelem yok deyip geri döndüm iki seferde :D Yalnız şey sorucam ben bu ay içerisinde başvursam ne zaman giderim acaba bilginiz var mı?

Arkadaşım dün gitti tecilini bozdurdu. Kasım dolmuş 4 Şubat'a attılar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.