Şimdi Ara

93/4 Kasım 2013 YEMİN EDİLDİ || ANA KONU || (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.360
Cevap
16
Favori
123.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

yerinizde olsam gelmezdim geleceksenizde kisa donem gelin yoksa bitmiyor ne kadar rahatta askerlik yasaniz gecmiyor gunlr .}

kesinlikle katılıyorum şimdiki aklım olsa okurdum 5 ay yapar çeker giderdim.93/2
  • Günler yaklaşıyo beyler, heyecan varmı
  • Artık rüyalarıma giriyor o kadar hani :D Birde Komando tugayları çıkmazsa içim rahat etmez yaw :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: SASEMAİKİDO

Artık rüyalarıma giriyor o kadar hani :D Birde Komando tugayları çıkmazsa içim rahat etmez yaw :S

Psikolojik olarak hazırsın tamamdır :D
  • üstad ben yıllardır böyleyim dayanamadım tecilimi kaldırdım :D ast subay yada uzaman olarak orda kalmayı düünüyorum ama gidip görmeden karar vermek olmaz... =) bu arada normalde sporcuyum 1.kadeeme antrenör :D
  • Siz gelinde biz gidelim

92/4
    $=173

1.jandarma komando tugayı çakırsöğüt /ŞIRNAK

BENİM MESKENİM DAĞLARDIR DAĞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergroundbursa -- 24 Ağustos 2013; 11:18:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: agentbb44

Selam arkadaşlar bu bilgileri 1. sayfada paylaşsak toparlasak güzel olmaz mı. Ben konuyu açan arkadaşa özelden falan yazdım ama sanırım ilglenmiyor artık. Napalım bu konuya bi el atalım biraz dolduralım. bkz. 353.kısa dönemler çok güzel yazmış herşeyi. Liste oluşturmuşlar falan iyi olmuş :)

bana bırakırsanız bende halledebilirim :)

Daha çok var tertip sakin ol :)

sakinim tertip de biraz sıkıldım gelsede askerlik gitsek :D
  • kardeşler sizde mi kasımda gideceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

kardeşler sizde mi kasımda gideceksiniz ?

Kısmet olursa evet...

• quote:

Selam arkadaşlar bu bilgileri 1. sayfada paylaşsak toparlasak güzel olmaz mı. Ben konuyu açan arkadaşa özelden falan yazdım ama sanırım ilglenmiyor artık. Napalım bu konuya bi el atalım biraz dolduralım. bkz. 353.kısa dönemler çok güzel yazmış herşeyi. Liste oluşturmuşlar falan iyi olmuş :)

konuyu açan arkadaş buralarda değil ülke dişina çikacakti facede bir grupta öyle yazmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbolat

quote:

konuyu açan arkadaş buralarda değil ülke dişina çikacakti facede bir grupta öyle yazmişti.

Tertip ben yeni konu açıp faydalı bilgileri ekleyebilirim. Herkes ok diyorsa eğer?
  • quote:

quote:

quote:

Tertip ben yeni konu açıp faydalı bilgileri ekleyebilirim. Herkes ok diyorsa eğer?

gerek yok tertip daha 2 ay var haa imza falan yapıcaksan yap.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gerek yok tertip daha 2 ay var haa imza falan yapıcaksan yap.

İmzamız aşağıda tertipler ;)
    [center][size=2][b]93/4 Kasım Tertipler[/b][/size] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/2b/f2/b1/2bf2b1b9fb4d61def36b4fb7a70d3be1.png[/image][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agentbb44 -- 29 Ağustos 2013; 0:17:13 >

• gelinde kogusa hortumla su basayim faras kuregi ile su cekin

• Size bastılar mi ?

• Korkutmayın öyle gelmeyiz bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlparslanEmir

Size bastılar mi ?

basmazlar mi ust devreler hortumla bi su bastilar dizime kadar su elimizde kova faras kuregi 3 saatte temizledik .d sizde bunlari yasayacaksiniz belki doguda gt korkusundan olmaz ama batida kesin olur o zaman simdi istekli istekli askere gelmek isteyenler / bende oyleydim gideyim yapayim vatan millettim/ dedik askerligi yasadikca cok kufr edecekler /boyle askerlik mi olur bosuna buradayiz faso fis / sonra birde size acemi birliginde tufek verirken istekli olacaksiniz o da cok uyzun surmeyecek egitimler baslayinca gunesin alninda saga sola tufekli hareketler yat surun seytan dansi komando dansi tufekli spor hareketler cezalar derkn aq bitsede biraksak su tufegi diyip birakmak isteyeceksiniz zaten bi tufegi alirken birde birakirken seviniyorsun gunumuzde askerlik geri hizmette dogru gidiyor hele havaci yada denizci iseniz full geri hizmet zaten jandarma komando haric ...koguslarda kavgalar tartismalar olacak fazla kafaya takmayin kendinizi ezdirmeyin acele gelin bizde isleri size devredek rahatliyak ./ alt devren gelene kadar ezilirsin gelince rahatlarsin iki alt devren gelince kralsin simdiden hayirli teskerler banada =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 1 Eylül 2013; 9:58:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: AlparslanEmir

Size bastılar mi ?

basmazlar mi ust devreler hortumla bi su bastilar dizime kadar su elimizde kova faras kuregi 3 saatte temizledik .d sizde bunlari yasayacaksiniz belki doguda gt korkusundan olmaz ama batida kesin olur o zaman simdi istekli istekli askere gelmek isteyenler / bende oyleydim gideyim yapayim vatan millettim/ dedik askerligi yasadikca cok kufr edecekler /boyle askerlik mi olur bosuna buradayiz faso fis / sonra birde size acemi birliginde tufek verirken istekli olacaksiniz o da cok uyzun surmeyecek egitimler baslayinca gunesin alninda saga sola tufekli hareketler yat surun seytan dansi komando dansi tufekli spor hareketler cezalar derkn aq bitsede biraksak su tufegi diyip birakmak isteyeceksiniz zaten bi tufegi alirken birde birakirken seviniyorsun gunumuzde askerlik geri hizmette dogru gidiyor hele havaci yada denizci iseniz full geri hizmet zaten jandarma komando haric ...koguslarda kavgalar tartismalar olacak fazla kafaya takmayin kendinizi ezdirmeyin acele gelin bizde isleri size devredek rahatliyak ./ alt devren gelene kadar ezilirsin gelince rahatlarsin iki alt devren gelince kralsin simdiden hayirli teskerler banada =)

Hayırlısı be dostum :D Gidince görücez ne var olup neyin yok oldugu :D hayırlı teskereler hepimize şimdiden

• az kaldı az
  • Eylül ayınada girdik yerlerin açıklanmasına 50-55 gün kaldı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.