Şimdi Ara

93/4 Kasım 2013 YEMİN EDİLDİ || ANA KONU || (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.360
Cevap
16
Favori
123.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Şubat'ta kesin gider miyiz ben kendimi ona göre hazırlıyorum sonra mayısa falan atmasınlar tecilimi bozdurdum tecilini bozduranları ileri tarihe atıp yaşı gelenlere öncelik tanınıyormuş doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xb-treck -- 19 Kasım 2013; 22:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

arkadaşlar Şubat'ta kesin gider miyiz ben kendimi ona göre hazırlıyorum sonra mayısa falan atmasınlar tecilimi bozdurdum tecilini bozduranları ileri tarihe atıp yaşı gelenlere öncelik tanınıyormuş doğru mu?

sizin bulunduğunuz kütük yeri kaç celbinde alıyor baktınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Bu arada ben yemin töreninden sonra her haftasonu evci çıkabilirmiyim acemilik bitene kadar ankarada yaşıyorum

benim kardeşimde etimesgut zırhlı birlikte yaptı acemiliğini sonra diyarbakıra vermişlerdi
  • Manisa Kırkağaç'tan selamlar. Yarım saatliğine girdim 2 haftadır pc yüzü görmedim Kırkağaç söylendiği kadar kötü değilmiş arkadaşlar. İlerleyen zamanlarda detaylarıyla yazıcam. 29 kasım yemin törenimiz var. Normalde 6 aralıktı ama öne alındı. Sanırım dağıtımlarda öne alınacak. 20 aralıkta dağıtımlar olacak büyük ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemilik 10 haftadan 8 haftaya düştü arkadaşlar . 29 kasımda benimde yemin töreni var k1 şöför seçildim inşallah yemin töreni ile dağıtıma cıkacağım.
  • acemilik 10 haftadan 8 haftaya düşmesi 10 numara olmuş bi an evvel usta birliğine gelmenizi bekliyorum atarsa 152
  • mehtap 23 çanakkale ezine 3.jandarma taburu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Manisa Kırkağaç'tan selamlar. Yarım saatliğine girdim 2 haftadır pc yüzü görmedim Kırkağaç söylendiği kadar kötü değilmiş arkadaşlar. İlerleyen zamanlarda detaylarıyla yazıcam. 29 kasım yemin törenimiz var. Normalde 6 aralıktı ama öne alındı. Sanırım dağıtımlarda öne alınacak. 20 aralıkta dağıtımlar olacak büyük ihtimal.

hangi bölük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charger

quote:

Manisa Kırkağaç'tan selamlar. Yarım saatliğine girdim 2 haftadır pc yüzü görmedim Kırkağaç söylendiği kadar kötü değilmiş arkadaşlar. İlerleyen zamanlarda detaylarıyla yazıcam. 29 kasım yemin törenimiz var. Normalde 6 aralıktı ama öne alındı. Sanırım dağıtımlarda öne alınacak. 20 aralıkta dağıtımlar olacak büyük ihtimal.

hangi bölük

12. Boluk ucaksavarciyiz sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Charger

quote:

hangi bölük

12. Boluk ucaksavarciyiz sen?

14

• Charger kullanıcısına yanıt
    16.bölükten selamlar. Çipil'in Jandarmalarıyız .d
  • Şuan otobüsdeyim yemin ettik bugün ben evime dönüyorum şoför seçildim.

Ankara Destek kıta komutanlığına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiremitten baca olmaz,
    jandarmadan koca olmaz,
    alacaksan al tankçıyı,
    küt küt vurul hiç yorulmaz.

bu gun yemin ettik 3 hafta daha ankara etimesguttayım üsteğmen postası oldum bide
  • zırhlı birlikler çavuş eğitim 2.bölükteyim :) evci iznine çıktım bende. uzun dönem normal.
  • Kaçıncı bölüktesin la ben eve geldim refze oldum hakkari yüksekova ya düştüm. ama mutluyum etimesgutdan kurtuldugum için yemin ederim cezaevi gibi kendimi tanıyamaz oldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir yenifoçadan selamlar 1.Tabur 4. bölük jandarma lara selam burdan. Refize ol mutlu ol yemin ettik yarın birliğe teslim
  • Dün yemin ettik. Usta birliğim Hava Radar Mevzi Komutanlığı / İzmir - Karabelen. Ayın 27'sine kadar Kütahya'da kurslara katılacağız. 27'sinden sonra dağıtım iznine çıkacağız.
  • Foçadan saygılar :D Foçaya düşenler yaşadı arkadaşlar şu ana kadar yattık resmen :D 3.tabur 9.bölük :D Refuze mode on :D
  • Gençlik ;) aralık grubundan sülüs ile ilgili bilgi alan var mı biz kısa dönemlere 10 gün öncesinden gelin diyorlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meireles

Dün yemin ettik. Usta birliğim Hava Radar Mevzi Komutanlığı / İzmir - Karabelen. Ayın 27'sine kadar Kütahya'da kurslara katılacağız. 27'sinden sonra dağıtım iznine çıkacağız.

Gardaş 16 aralıktan itibaren de biz kısa dönemler geleceğiz ;)

Biraz bahsetsen Kütahyanın son durumundan ? Eşyalar falan filan ne durumda orası ? Memnun musun sen ?
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.