Şimdi Ara

93/4 Kasım 2013 YEMİN EDİLDİ || ANA KONU || (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.360
Cevap
16
Favori
123.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmi kaynak olmadığı için pek inandırıcı gelmedi.
    Ama 11 inde açıklanacağını şubede falan söylemediler yoksa söylerlerdi diye düşünüyorum.
  • Levis35 kullanıcısına yanıt
    Bende resmi olmadığını söyledim zaten

ama zaten şubede 21'inde açıklanacak yazıyor . E-devletten 11'inde açıklanacak diyor. Sülüslerde 21'inden itibaren verilmeye başlanacak diyor duyuruda.

Geçen hafta askerlik şubesine gittiğimde sınıflandırmaya girmişsin bilgisini vermişlerdi bana.Bence yakın zamanda ASAL'dan duyurusuda yayınlanır.
  • Askerlik şubesindeki bayanlar neden bu kadar kaba anlamıyorum :)
    Birşey sordum kütüğün neredeyse ara orayı sor ne bileyim dedi .
    Sanarsın homosapien :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levis35 -- 17 Eylül 2013; 16:42:01 >
  • S.a. arkadaşlar hayırlı teskereler şimdiden.

İzmitliyim Kütük Afyon/Sandıklı yaş 23 Allah nasip ederse 93/4 gidiyorum :)

Yalnız baştaki sayfaları okudum kasım başı ve ortası olarak gönderim olacak galiba onu nasıl öğreneceğiz 25 ekimde açıklanınca mı ?
  • Kardeş beklicez 25 ekime kadar :) @erkan86

Evet bencede çok kabalar. Abim yedek subay başvurusu için gitmişdi. Vaktiniz var daha sonra gelin diyip gönderiyolardı. Bende yukarı çıkıp şube başkanlığına şikayet ettim. Hemen anında işlemimizi aldılar. İnsanlara afedersin köpek muamelesi yapıyor bazıları. Hakkını aramayalı bilen görünce hemen tırsıyolar.
    @Levis35
  • Erken sevk için şubeye gittiğimde öyle bir ilgilendiler ki şaşırdım herkeze bağıra çağıra iş yapıyorlardı beni hiç oyalamadan direk işimi görüp yönlendirdiler hatta aile hekimine git gelince sıra alma direk yanıma gel demişti.4 Yıldır hukuk bürosunda çalışıyorum ve bağlı olduğum ile ait baro'dan çıkma kartım var o kartı gösterdiğimde kesin olarak askere giderken yanına al çok işine yarayacak falan dediler yazıcı yolları gözükcek gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levis35

İş yerinde müdürün Aralık ta git tavsiyesiyle karşı karşıyayım :)
    Kasım olsa da şuna bir kapak yapsam

aralık kalktı zaten herkes kasım dostum.
  • keşke dönemleri de yazsaydık ben uzun dönem gidiyorum.
  • kardeş burdaki herkes uzun dönem :) kısa dönem ve yedek subay adayları farklı konuda :) @psychicsaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: agentbb44

Bende resmi olmadığını söyledim zaten

ama zaten şubede 21'inde açıklanacak yazıyor . E-devletten 11'inde açıklanacak diyor. Sülüslerde 21'inden itibaren verilmeye başlanacak diyor duyuruda.

Geçen hafta askerlik şubesine gittiğimde sınıflandırmaya girmişsin bilgisini vermişlerdi bana.Bence yakın zamanda ASAL'dan duyurusuda yayınlanır.

Dostum bu sınıflardirma olayini askerlik subesini ariyarak öğrenebilirmiyiz.sen tam olarak nasil öğrendin merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abimin yedek subay başvurusu için askerlik şubesine gitmiştik geçen hafta. Bende kasımda gitceğim için bi sorayım dedim, bide bilgilerimde güncellenecek bir durum vardı onu sorayım dedim. Ordaki bayan sınıflandırmaya girmiş bişey yapamam dedi.

Bu arada iki kardeş birden gideceğiz askere. Abim kısa dönem ben uzun :)
  • Aynen bende işten cikicam askerlik garanti olsun diye gittim kasım kesin dediler.

• quote:

Abimin yedek subay başvurusu için askerlik şubesine gitmiştik geçen hafta. Bende kasımda gitceğim için bi sorayım dedim, bide bilgilerimde güncellenecek bir durum vardı onu sorayım dedim. Ordaki bayan sınıflandırmaya girmiş bişey yapamam dedi.

Bu arada iki kardeş birden gideceğiz askere. Abim kısa dönem ben uzun :)

Yarin bi subeyi arayim ozaman :-) dostum senin yaş kac ne zaman muayene oldun eger ayni günlerde olduysak bnmde sınıflandırma olmuştur heralde

• Dostum Yaş 25 haziranda istanbul sarıyerde yaptım işlemlerimi
    şimdi izmirdeyim burdaki şubeden aldım bu cevabı :)
  • Anladim sağolasın benimde yaş 22 haziran 26sinda muayene oldum Bnmkde olmuştur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiderKosova -- 17 Eylül 2013; 19:27:45 >
  • Valla kardeşim sınıflandırmaya girdiysek 11 ekimde açıklanabilirde yerler :)
    not: o yazının kaynağını araştırıyorum hala
  • Asal in sitesine baktim orda yoktu yalandir muhtemelen :-)

• quote:

Dostum Yaş 25 haziranda istanbul sarıyerde yaptım işlemlerimi
    şimdi izmirdeyim burdaki şubeden aldım bu cevabı :)

benim şubede yapmışın
  • Ben şube ile konuştum.Planlanman yapılmış dediler.Ama net cevabı 25 ekimde alırsın dediler.
    Şuanda ne desem yalan olur dedi kadın :) seni kırmak istemiyorum falan dedi içimden yanlış mı aradım dedim
  • Arkadaşlar gidiyoruz hepimiz rahat olun. TSK'ya asker lazım :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.