Şimdi Ara

93/4 Kasım 2013 YEMİN EDİLDİ || ANA KONU || (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.360
Cevap
16
Favori
123.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agentbb44

Arkadaşlar gidiyoruz hepimiz rahat olun. TSK'ya asker lazım :)
    Bende aradım bugün şubeyi, dedim benim kağıdımda 21 Kasım yazıyor ama 1. grup ve 2. gruba uymuyo tarihi dedim. O şuan belli değil, yerler açıklandıktan sonra belli olur dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumanHunter -- 18 Eylül 2013; 14:20:34 >
  • HumanHunter H kullanıcısına yanıt
    Bende aynı cevabı aldım tertip :)
    Şuan en iyisi beklemek .21-25 ekim arası netleşecek herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levis35

Bende aynı cevabı aldım tertip :)
    Şuan en iyisi beklemek .21-25 ekim arası netleşecek herşey.

Tertip yerler bi açıklansa da rahat etsek.
  • benimde gözler ASAL'ın sitesinde yayınlanacak olan "Kasım 2013 Er Celbi TRT Duyurusu" nun çıkmasında
  • Aziz Kancar kullanıcısına yanıt
    benide ekle sercan çarklı 22 SAKARYA !
  • en zor acemiliktir onu atlattiginizda rahat edersiniz acemi birlikte onbasi ve cavislara komtanm cekersiniz her sey nizamidir kalkis yatis bot boyama tras ve yatis saat 9 da yatarsiniz dolap duzeni yatak duzeni gosterirler size tavsiyem meslekci secilin 28 Gun acemiligi var muafiz veya kursiyer olursaniz 70 gun muafizlarin egitimi erbas boluklerinde olur egitimleri agirdir acemilik bitmi onbasi sonrada cavus olurlar hizmet erleri hizmet eder soze is verirler mesela garson asci gibi o isi yaparsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

en zor acemiliktir onu atlattiginizda rahat edersiniz acemi birlikte onbasi ve cavislara komtanm cekersiniz her sey nizamidir kalkis yatis bot boyama tras ve yatis saat 9 da yatarsiniz dolap duzeni yatak duzeni gosterirler size tavsiyem meslekci secilin 28 Gun acemiligi var muafiz veya kursiyer olursaniz 70 gun muafizlarin egitimi erbas boluklerinde olur egitimleri agirdir acemilik bitmi onbasi sonrada cavus olurlar hizmet erleri hizmet eder soze is verirler mesela garson asci gibi o isi yaparsiniz

Sizim gibi üst devrelerimizin gelip bizi aydınlatması süper sagolun dikkate alacagım büyük ihtimal şoför olurum ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack&jones

benide ekle sercan çarklı 22 SAKARYA !

İmzamızı kullanmak isterseniz buyrun ..

[center][image]https://store.donanimhaber.com/e1/38/d0/e138d021682aa7011f272896919e0b0a.png[/image][/center]  
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_75224960/tm.htm][b]93/4 KASIM TERTİPLER[/b][/link][/center]
  • quote:

en zor acemiliktir onu atlattiginizda rahat edersiniz acemi birlikte onbasi ve cavislara komtanm cekersiniz her sey nizamidir kalkis yatis bot boyama tras ve yatis saat 9 da yatarsiniz dolap duzeni yatak duzeni gosterirler size tavsiyem meslekci secilin 28 Gun acemiligi var muafiz veya kursiyer olursaniz 70 gun muafizlarin egitimi erbas boluklerinde olur egitimleri agirdir acemilik bitmi onbasi sonrada cavus olurlar hizmet erleri hizmet eder soze is verirler mesela garson asci gibi o isi yaparsiniz

Usta birliğine ilk gidildiğinde de alt devre gelene kadar çok zor olmuyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumanHunter

quote:

Usta birliğine ilk gidildiğinde de alt devre gelene kadar çok zor olmuyo mu?

gidecegin yere gore degisir oradaki insanlarin insanligina kalmis ama devrecilik olmasa bile askerde siracilik vardir en pis yorucu isleri hep alt devre yapar .. gece ust devreler kogusa su basar mintika yaptirir filan alt devren gelene kadar zorluk cekersin .. kendinizi fazla ezdirmeyin gidere gider yapin komutana soyleyin

• Ya benim merak ettiğim bişey var. Bu askerlik şubesinde işlem yaparken komando olmak istemiyorum'u seçip, Sonra komando birliği çıkan varmı :)
  • quote:

Ya benim merak ettiğim bişey var. Bu askerlik şubesinde işlem yaparken komando olmak istemiyorum'u seçip, Sonra komando birliği çıkan varmı :)

Evt o şubede seçip seçmemen önemli değil. Önemli olan boyun kilon flan uyuyorsa seçmesen de olabilirsin. Çünkü bilgisayar rast gele atıyo.
  • quote:

quote:

Ya benim merak ettiğim bişey var. Bu askerlik şubesinde işlem yaparken komando olmak istemiyorum'u seçip, Sonra komando birliği çıkan varmı :)

Evt o şubede seçip seçmemen önemli değil. Önemli olan boyun kilon flan uyuyorsa seçmesen de olabilirsin. Çünkü bilgisayar rast gele atıyo.

Aynen boy kilo ve saglik durumumda birsey yoksa olabiliyorsun bnmde merak ettiğim birsey var bu seçimler yapilirken eğitim Durumu ve muayenede gösterdgimz belgelerin yararli yonden faydasi varmi merak ediyorum faydadan kastım acemi ve usta birligi yer secimi icin

• Askere gidip hep beraber göreceğiz

önceki devrelerin kounsunu yazdım cidden merak ediyorum şu mainsaya ıspartaya foçaya çıkanlar acaba komando olmak istemiyorum demişlermiydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlparslanEmir

quote:

quote:

Aynen boy kilo ve saglik durumumda birsey yoksa olabiliyorsun bnmde merak ettiğim birsey var bu seçimler yapilirken eğitim Durumu ve muayenede gösterdgimz belgelerin yararli yonden faydasi varmi merak ediyorum faydadan kastım acemi ve usta birligi yer secimi icin

Ben olmasam kimse olmaz merak etmeyin 1.91boy 76kg

• Aziz Kancar kullanıcısına yanıt
    Aziz sen olmazsan biz olamayız sanki öyle görünüyor :)
    Nese açıklanınca yazarız.
  • forumum birinde biri yazmıştı yaş 27 boy 1.61 kilo 65 ben hangi kritere göre komando oldum demişti :D
  • beyler bende Şubat'ta gidiyorum hayırlısıyla şey soracaktım telefon götürebiliyor muyuz askere bir sorun olur mu?
  • xb-treck kullanıcısına yanıt
    askerde telefon kullanmak yasak dostum. Gideceğin yere göre gizliden sokma şansın olabilir ama mevzuat gereği yasaktır.
  • quote:

forumum birinde biri yazmıştı yaş 27 boy 1.61 kilo 65 ben hangi kritere göre komando oldum demişti :D

çok şaşırdım doğrusu işte diyorlarya askerde mantık yoktur diye al sana kanıtı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.