Şimdi Ara

9300H için Undervolt Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım edebilecek var mı? Daha önce hiç laptopta undervolt yapmadım. 9300H işlemcisi olup undervolt yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam hallettim. Yardım arayıp da buraya gelenler TS programından -125mv ile stabil oluyor. Tabii sizde farklı olabilir. Siz en iyisi deneyin.

• Hocam nasıl yaptığınıza dair bir görsel rehber hazırlayabilir misiniz ?
  • vanilya0341 V kullanıcısına yanıt
    ThrottleStop Linki:https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-throttlestop/
    Buradan indiriyorsunuz. Sonra FIVR yazan bir yer var. Ona tıklıyorsunuz.

9300H için Undervolt Yardımı
    Anlatacaklarımı yuvarlak içine aldığım iki tik için de uygulayın. X yaptığım yeri açın. 250mV'ı seçip ok işareti olan yeri ilk önce -100mV yapın. Sonra 10 dakikalık sağlam bir stres testine sokun. AIDA64 olabilir onun linki:
    Eğer mavi ekran almadıysanız (alırsanız -80mV) -120mV yapın. Öyle öyle mavi ekran alana kadar arttırabilirsiniz. Stabil sorun çıkarmayan ayarda kullanabilirsiniz. Ne kadar ilerletirseniz o kadar iyi. Yalnız bu ayarları her açılışta yapacaksınız ben kaydetme ayarını bulamadım. Speesshift gibi ayarları ellemenizi önermem. Genelde hızlanması için önerilir ama her bilgisayarda aynı olacak değil. Ben kullanınca performans düşüşü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 26 Ağustos 2019; 1:6:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.