Şimdi Ara

94 dogan s 8000 tl eder mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arac temiz diyo 120 binde en cok ne verim bide araci sonra araci kaca satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HOCAM BU KADAR BİLGİYLE SANA YARDIMCI OLAMAYIZ. Bİ KERE KM YE İNANMA. ARABANIN EN AZINDAN Bİ KAÇ FOTOSUNU PAYLAŞIRMISIN VEYA SATILIK LİNKİNİ ? ARABADA ÇÜRÜK VARMI JANT LASTİK DURUMU NEDİR RENGİ NEDİR DÖŞEMELER NE DURUMDA DİREKLER İŞLEM GÖRMÜŞMÜ ? BUNLARI ÖĞRENMEMİZ LAZIM
  • arabayi bugun aldim 7550 adama zorla indirdik bacanagindan dolayi rengi beyaz lastikler sifir muayene 2 yil sonra ic doseme idare eder gercek km 121 bin motoru on numara idi arabayi arkadas kullandi 190 km 16.4 lt 45 lira yakti aslinda 40 liraya da dusebilirdi usta aracin defarinsiyelinde ses oldugu ancak yolda birakmaz dedi uzun yolda bu sesin kesildigi arabayi yeni aldigimiz icin 90-100 km yaptik ve cok rahat geldik sahsen genel olarak memnunum

• HAYIRLI OLSUN HOCAM ALLAH KAZA BELA VERMESİN. FOTO PAYLAŞIRSAN MERAK ETTİM :)
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    aracın fotoları
     94 dogan s 8000 tl eder mi 94 dogan s 8000 tl eder mi 94 dogan s 8000 tl eder mi 94 dogan s 8000 tl eder mi 94 dogan s 8000 tl eder mi 94 dogan s 8000 tl eder mi 94 dogan s 8000 tl eder mi 94 dogan s 8000 tl eder mi

• canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    devamı
     94 dogan s 8000 tl eder mi 94 dogan s 8000 tl eder mi

• Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela göstermesin. Aracınızı keşke life kaldırtıp ayrıntılı olarak baktırsaydınız sağını solunu çürük varmı diye. Gerçi illaki ufak tefek dahi olsa vardırda şase başlarında felan olmasın gerisi fazla önemli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm illaki ufak tefek curukleri vardir ama motor cok atak ve tum bakimlari yapildi radyator hortum vs zaten arabayi ogrenmek icn aldum kaza yaparsam fazla masraf cikmasin diye yakiti ideal bu arada ilk aracim Allahtan daha ne istiyeyim yorum yapan arkadaslara tesekkurler

• Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: zoltafatih

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin

hocam o fiyatlara 93 slx alırdın doğan sler pek tutulmuyor neyse almışssın artık tepe tepe bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

quote:

Orijinalden alıntı: zoltafatih

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin

hocam o fiyatlara 93 slx alırdın doğan sler pek tutulmuyor neyse almışssın artık tepe tepe bin

iyi demişsinde önemli olan temizine düşmek aracımdan oldukça memnunum 190 km 16,2 litre yakmıs uzun yolda motoru da çok çok güçlü aracın sağlam ise hemen satılır rahat olun siz de aracınıza tepine tepine binin:::::::::::::::::::::::::::::::::)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.