Şimdi Ara

94 MERCEDES E 200 TÜP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karahisar

ARABANIZ ÇOK NOKTA ENJEKSİYONLU İSE SIRALI SİSTEMİ TAVSİYE EDERİM

bu sıralı sistemde benzinden gaza gecis ne kadar surede oluyor.Bir arkadas 5 km falan gittikden sonra benimki geciyo dedi.Bu dogrumu?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle58

quote:

bu sıralı sistemde benzinden gaza gecis ne kadar surede oluyor.Bir arkadas 5 km falan gittikden sonra benimki geciyo dedi.Bu dogrumu?...

taktırdığınız yerde ayar yaptırabilirsiniz benim arabamda iki dakika felan sürüyor ayrıca her marşa basışımda benzinle çalıştırmak istemezsem (motor sıcaklığına göre ) manuel olarak lpg de çalıştırabiliyorum
  • quote:

quote:

quote:

taktırdığınız yerde ayar yaptırabilirsiniz benim arabamda iki dakika felan sürüyor ayrıca her marşa basışımda benzinle çalıştırmak istemezsem (motor sıcaklığına göre ) manuel olarak lpg de çalıştırabiliyorum

Peki bu sıralı sistemde motor soguk iken LPG ye gecmenin netur bir zatarı olabilir.Normal enjeksiyonlu sistemler çalıştıktan sonra direk LPG ye geçtiği halde sıralı sistemler neden beklemek zorunda...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu sıralı sistemde motor soguk iken LPG ye gecmenin netur bir zatarı olabilir.Normal enjeksiyonlu sistemler çalıştıktan sonra direk LPG ye geçtiği halde sıralı sistemler neden beklemek zorunda...

bildiğim kadarıyla cevap vereyim : lpg yanmadan önce ısıtılıyor motorun sıcak suyuyla birnevi eşanjör gibi ısıtılıyor sebebini bilmiyorum ama sistem kaba şekliyle bu

• BEN ÇOK SOĞUK OLMAYAN HAVALARDA DİREKT LPG İLE ÇALIŞTIRABİLİYORUM
    ÇOK SOĞUKLARDA LPG İLE ÇALIŞIYOR AMA KISA BİR SÜRE SONRA TEKLİYOR O YÜZDEN ÇOK SOĞUKLARDA BENZİNLE ÇALIŞTIRIP 100 M GİTTİKLTEN SONRA LPG YE ALIYORUM
  • quote:

quote:

quote:

quote:

buna benzer bir soru için ''Sıralı sistem çalışan araçlarda enjektörler araç üzerindeki ECU ile kontrol edilir. Enjektörlerin çalışma prensibi gereği bi tabloya bağlı kalmak zorundadırlar. Bu tablodan açma-kapama milisaniye değerlerini alırlar. ECU araç üzerindeki bazı sensörler yardımı ile bu tabloyu oluşturur. Bu tablo oluşması ve regülatördeki buharlaştırma odasının ısıtılması için motor ısısının yükselmesi (28 ila 35 derece arası) yani motorun ilk çalışmadan sonra hemen lpg ye geçmemesi gerekmektedir'' diye bilgi almıştım anladığım kadarıyla aracın o an bulunduğu şartlardaki benzin değerlerini alıp gazıda o değerlere uygun şekilde veriyo ısı olayı ise gazın sıvı halden buhar haline geçmesi için gerekliymiş tam buharlaşma olmazsa verimli yanma olmuyomuş dolayısıyla çiğ gaz atıyomuş umarım işine yarar.

• Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler akyıldız arkadaşım.Bi de merak ettigim nokta bu enjektorlerdeki çalışma hızımı deniyor artık tam bilmiyorum bu milisaniye olarak belirtilen değer nedir?bu değer yüksek ya da düşük olması neyi ifade eder?...
  • quote:

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler akyıldız arkadaşım.Bi de merak ettigim nokta bu enjektorlerdeki çalışma hızımı deniyor artık tam bilmiyorum bu milisaniye olarak belirtilen değer nedir?bu değer yüksek ya da düşük olması neyi ifade eder?...

abi o nası bi soru
    bende kendi aracıma taktırmak için araştırıyorum ama daha oraya gelmedim.öğrenebilirsem sanada mutlaka yazarım.
  • quote:

Romanoyu sivas-kayseri yada bu yakınlarda takan bildiginiz bir yer varmı acaba...

Arkadaşım kusura bakma..Forumu çokta fazla takip edemiyorum ama arkadaşımız sana yardımcı olmuş zaten..Sonuçta da Romano taktırmışsın..Hayırlısı olsun diyelim... :)
  • Akyıldız ben daha düşünmeyim dedim ROMANO takan kaliteli bi servis buldum ve ona taktırdım.Sanada tavsiye ederim.Peşin 1600 YTL tuttu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alley

quote:

Romanoyu sivas-kayseri yada bu yakınlarda takan bildiginiz bir yer varmı acaba...

Arkadaşım kusura bakma..Forumu çokta fazla takip edemiyorum ama arkadaşımız sana yardımcı olmuş zaten..Sonuçta da Romano taktırmışsın..Hayırlısı olsun diyelim... :)

Sen gene üzerine düşüni yaptın alley.Çok teşekkürler.Sen olmasan ROMANO yu hiç bilmiyordum.Bakalım nasıl olacak.Hayırlısı...
  • bencede öyle volran dan da kaynaklanıyor olabilir.ama doğru maaalesef
  • quote:

Akyıldız ben daha düşünmeyim dedim ROMANO takan kaliteli bi servis buldum ve ona taktırdım.Sanada tavsiye ederim.Peşin 1600 YTL tuttu.

adını hiç duymadım bu kadar para vermişsin umarım iyi çıkar hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Akyıldız ben daha düşünmeyim dedim ROMANO takan kaliteli bi servis buldum ve ona taktırdım.Sanada tavsiye ederim.Peşin 1600 YTL tuttu.

Teşekkürler.Alley kardeşimin tavsiyesi ve benimde bazı araştırmalarım sonucunda ROMANO ya karar verdim.Ve edindiğim izlenimlere göre BRC den daha iyi bir marka...
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.Alley kardeşimin tavsiyesi ve benimde bazı araştırmalarım sonucunda ROMANO ya karar verdim.Ve edindiğim izlenimlere göre BRC den daha iyi bir marka...

Kazasız belasız kullan arkadaşım..Ayrıca senin forumda başlatmış olduğun "Sıralı sistemde BRC mi Landirenzo mu" adlı diğer konu benim içinde bayağı bi faydalı oldu..Akyıldız arkadaşımız ile diğer bi arkadaşımızın yazışmaları sayesinde bizde birşeyler öğrendik..

Bende sana o konuyu başlattığın için teşekkür edeyim o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alley -- 7 Aralık 2006; 9:54:18 >

• quote:

quote:

İlk taktırdığımda bende duymamıştım ama geçen CNR Expo Otomotive Yedek Parça Fuarında adamların standını görünce göğsüm kabardı :) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alley -- 7 Aralık 2006; 10:08:49 >

• Bu da diğer bir resim..Bu araçlar gerçek kullanıcıların araçları.. bir tanesi Citroen C4 bi tanesi de Land Rover..

Land Rover da Romano, C4 te KME vardı. Kme yi de hiç duymamıştım ama aynı şirket distribütörlüğünü yapıyormuş.

Ben daha çok Romano ile ilgilendim tabii.

Tanınmamış bir marka olmasından dolayı endişesi olanların yüreğine su serptim sanırım bu fotoğraflarla... :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alley -- 7 Aralık 2006; 10:14:53 >
  • faydalı olabildiğime sevindim.abi en kıl benmi çıktım hala araştırıyorum bayrama kadar çözmem lazım bu işi az daha vaktim var bayramda benzinle gezmek istemiyorum.eagle58 kardeş ben kurtuldum deyip kenara çekilme lütfen görüşlerinize ihtiyacım var şu romanoyu baya merak etmeye başladım. bide kme taktıran varmı?alley kardeş biliyosan fiyatlarını yazabilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akyıldız

faydalı olabildiğime sevindim.abi en kıl benmi çıktım hala araştırıyorum bayrama kadar çözmem lazım bu işi az daha vaktim var bayramda benzinle gezmek istemiyorum.eagle58 kardeş ben kurtuldum deyip kenara çekilme lütfen görüşlerinize ihtiyacım var şu romanoyu baya merak etmeye başladım. bide kme taktıran varmı?alley kardeş biliyosan fiyatlarını yazabilirmisin?

KME hakkında çokta detaylı bilgim yok..Dediğim gibi sadece Romano hakkında detaylı bilgim vardı.

Fuarda KME yi de çalıştırdılar gözümün önünde. Gayet iyiydi. Fiyatı Romanodan ucuz performansınında çok ileri seviyede olduğunu söyledi oradaki görevli..Polonya malı..Dağıtıcısı da Romano nun dağıtıcısı olan şirketle aynı..Detaylı bilgi için dağıtıcısı olan www.kahveciogluotogaz.com dan bilgi alabilirsin istersen ..

Fuarda çok yardımcı oldular ve yakından ilgilendiler...Murat Bey vardı bana kendi cep telefonu numarasını verdi..Romano ile ilgili Herhangi bir sorunum olursa direk onu arayabileceğimi söyledi..Yani ilgi ve misafirperverlik had safhadaydı.Eğer istiyorsan detaylı bilgi alman için PM den sana cep numarasını verebilirim kardeşim.KME ile ilgili de soru sorsan neden beni aradın demez yani

• sevgili alley o fuara bende gittim benle ilgilenen arkadaş başkaydı oda çok ilgilendi sağolsun ama ben daha çok kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.keşke haberimiz olsaydı tanışırdık.çok memnunsun anlaşılan sıkı bi romanocu olmuşsun.şirketin bilgileri var bende baya bi katalok aldım.ilgin için teşekkürler.ayrıca bilgilerini paylaşman çok hoş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.