Şimdi Ara

94 MERCEDES E 200 TÜP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: akyıldız

faydalı olabildiğime sevindim.abi en kıl benmi çıktım hala araştırıyorum bayrama kadar çözmem lazım bu işi az daha vaktim var bayramda benzinle gezmek istemiyorum.eagle58 kardeş ben kurtuldum deyip kenara çekilme lütfen görüşlerinize ihtiyacım var şu romanoyu baya merak etmeye başladım. bide kme taktıran varmı?alley kardeş biliyosan fiyatlarını yazabilirmisin?

Kusura bakmayın foruma giremedim.Madem tüp taktırdık biraz gezeyim göreyim diye bugün arabayla turladım durdum.Beyinde bazen uyusmalık oluyormus.Onun için şimdiden bi bakayım sorun varsa hemen halledelim dedim.Fiyat olarakda ben peşin 1600 YTL e taktırmıştım ama acaba ucuzmu oldu pahalımı oldu bende bilmiyorum...Şimdilik araç benzinliden farksız çalışıyo...Bakalım ilerde ne olacak...HAYIRLISI...

• arabanın performans konusunda bi fark oluştumu?

alt devirlerde hızlanması gibi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alley

quote:

Orjinalden alıntı: eagle58

quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

quote:

Orjinalden alıntı: eagle58

Akyıldız ben daha düşünmeyim dedim ROMANO takan kaliteli bi servis buldum ve ona taktırdım.Sanada tavsiye ederim.Peşin 1600 YTL tuttu.

adını hiç duymadım bu kadar para vermişsin umarım iyi çıkar hayırlı olsun

Teşekkürler.Alley kardeşimin tavsiyesi ve benimde bazı araştırmalarım sonucunda ROMANO ya karar verdim.Ve edindiğim izlenimlere göre BRC den daha iyi bir marka...

Kazasız belasız kullan arkadaşım..Ayrıca senin forumda başlatmış olduğun "Sıralı sistemde BRC mi Landirenzo mu" adlı diğer konu benim içinde bayağı bi faydalı oldu..Akyıldız arkadaşımız ile diğer bi arkadaşımızın yazışmaları sayesinde bizde birşeyler öğrendik..

Bende sana o konuyu başlattığın için teşekkür edeyim o zaman :)

Rica ederim alley kardeş.Amacımızda böyle yardımlaşmak değil mi? Insallah akyıldız arkadaşımız da muradına erer...

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

arabanın performans konusunda bi fark oluştumu?

alt devirlerde hızlanması gibi?

Ben bi fark hissetmedim.Aynen benzindeki gibi gidiyor.Ne ses var ne de performansta bi düşüş...
  • eagle58 kardeş sağol.sen yaz takipteyim şu andan itibaren
  • quote:

Orjinalden alıntı: akyıldız

eagle58 kardeş sağol.sen yaz takipteyim şu andan itibaren

Kullandıkça artılarını eksilerini bildiririm...Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek...
  • Arkadaşımı 94 E 200 e takılan 2 milyarlık lpg ile artık şehir içi Anakra 140 YKR yakıyor ve araçta lpg olup olmadığını anlamıyorsunuz bile hiçbir performans kaybıda yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Arkadaşımı 94 E 200 e takılan 2 milyarlık lpg ile artık şehir içi Anakra 140 YKR yakıyor ve araçta lpg olup olmadığını anlamıyorsunuz bile hiçbir performans kaybıda yok...

Arkadaşım takmışsın hayırlı uğurlu olsun derim. Peki aracın kaç kw ve sen kaç kw'lik bir lpg taktırdın. Araç öncesi aracın motor ölçümünü ve sonrası motor ölçümünü yaptırıptamı bu kanıy vardın yoksa kullanım sonucu bu konuya vardın? Lpg kw desteği en fazla ne kadar?

94 MERCEDES E 200 TÜP

Pdf formatlı kw çizelge ve fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L@in -- 26 Ocak 2007; 14:43:32 >

• 230 e MERCEDESİM VAR TEK ENJEKSİYON OLDUGUNU SÖYLÜYORLAR YARIM ENJEKSİYON BANADA YARDIMICI OLUN NASSIL TÜP TAKTIRMALIYIM
    ..
  • Sayın ustam teknoleji malesef yerinde durmuyor ama sözü gecen araç e 200 mercedes zaten teknolejisi LPG nin teknolejisine yetişmez şu andaLPG sistemleri FSİ ve GDİ MOTORLARA DAHİ UYGULANMAKTA niçin bu kadar LPG karşı çıkıyorsunuz amlayamadım TOFAŞ*CHAVROLET*PROTON*RENAULTUN YENİ SCENİÇ ARACI PİYASAYA ÇIKIYOR MİTSUBİŞİ POJERO ARACI LPG lpg seçeneği sunuyor
    BEN burada bir şey anlatmak istiyorum müsade ederseniz
    1 lpg takılırsa aracın sahibi %40 tasarruf yapacak
    2 lpg takılırsa lpg ci firmalar para kazanack
    3 lpg takılırsa arca bakım yapan servis ve yedek parçacılar para kazanacak
    4 lpg takılırsa otomotiv sektörünün dişlisi dönmeye başlayacak
    lütfen arkadaşlar kendi tekerleğimize kendimiz taş koymayalım burada kim zararlı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: UsTa_

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SELAMLAR 94 MODEL MERCEDES ARACINIZ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞSİNİZ.BU ARACINIZA LPG SİSTEMİ TABİKİ OLUR DOĞRU MARKA VE DOĞRU SERVİS BİRARAYA GELDİĞİNDE ÇOK GÜZEL BİR SONUÇ ÇIKAR.BİZ TARTARİNİ ANTALYA BÖLGE BAYİİ OLARAK TARTARİNİ TAVSİYE EDERİZ TÜM E 200 MONTAJLARIMIZIN MONTAJ RESİMLERİ MEVCUT AYRINTILI BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ antalyaokcan@hotmail.com ADRESİNDEN DE YARDIMCI OLURUZ.İYİ GÜNLER DİLEĞİYLE.

Peki güzel arkadaşım.LPG nin zararlarını niye anlatmıyorsun.
    Eğer arkadaşın aracı 124 kasa 200 E ise zaten az yakıt yakıyor.Ölçümlerde ve testte şahin marka araçla aynı yakıtı yaktığı ortaya çıkmıştır.Neden LPG taktırsın?
    Dahada önemlisi LPG nin yani gazın zamanla silidir bloğuna,silindir gömleklerine,en önemlisi supabları aşındırarak zarar verdiğini biliyormuydunuz.
    Motor revizyonunun fiyatını neden tavsiye etmiyorsunuz.
    Kusura bakmayın Ben hiçbir araca LPG yi tavsiye etmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.