Şimdi Ara

94 model 1.6 ford escord (lpg'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben cumartesi günü bir Ford Escord buldum 1.6 lpg li araba orjinal çürük yok kazası yok bizzat galeride kendim gördüm birtek motor kaldı onu da motorcu arkadaşıma gösterecem inş. bu akşam yalnız motora bakmadan sizlerin bir düşüncesini alıyım dedim sizce nasıl bu araç fiyatı 6 bin dedi ama biraz pazarlığımız olacak tabi bana cvp yazarsanız sevinirim. birde lpg li olduğu halde ne yakar bundan da bilgi verirseniz sevinirim.

not :

benim şuanda 4 bin tl nakitim var 5 e tamamlarım ama 6 ya temiz bir araç bulabilirsem 4 peşin veya 5 peşin kalan 1 ise iki taksit şeklinde alabilirim eğer böyle bir araç tavsiyesindede bulunabilirseniz sevinirim öncelik olarak galeri araçları malum taksiti onlar yapıyor ama dediğim gibi sahibinden 5 e temiz bir araç çıkarsa hiç düşünmeden 5 i bulurum bu konudada bildiğiniz araç varsa buraya yazabilirsiniz arkadaşlar.

• o paraya bulabileceğin çogu araçtran iyidir. köpek gibi motoru vardır.
    sağlamdır. uzun yolda gayet iidir.

satması zor olur diyorlar ama bilen adam o arabayı alır.
  • teşekkür ederim

aldığım zaman satabileceğim bi araç olsun istiyorum elimde patlamasın sonra
  • araç hakkında başka bilgi verebilecek olan varmı arkadaşlar
  • km si kaç kazası varmı hd varmı rengi nedir biraz bilgi ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyli -- 22 Haziran 2009; 11:36:37 >
  • eğer dediğin gibi temiz bir araç ise seni üzmez, artı olarak memnunda bırakır. yaşıtı ve dengi pek çok araca göre taş gibidir, parça fiyatlarıda öyle aman aman pahalı değildir. yani kalkıp bi kuş serisi ile karşılaştırmadıkça 3 aşağı 5 yukarı aynı çıkar. yakıt tüketimine kendimden şöyle bir örnek vereyim, son 3500 km şehir içi kullanmamın ortalaması 9.2lt/100 km lpg ş.dışı 2500 km nin ortalaması ise 8lt/100km lpg(ş.dışı 90ı geçmeyince 7-7.5lt ye kadar düşüyor. kronik bi sorunu döşemelerin atması, ama şimdiye kadar atmamışsa zaten bi sorun olmaz artık
    satılırmı konusuna gelince, eğer alacağın araç sağlamsa ve sende iyi bakarsan mutlaka satılacak bir model. ben aldığımda "o satılır mı" "son sahibi olursun" falan diyordu millet, fakat nereye gitsem birileri "abi satıyomusun" diye soruyor mutlaka.

• teşekkür ederim arkadaşlar

aracın özellikleri
    herhangi bir darbe vuruk değişim yok
    bordo renkte
    150 binde
    hidrolik direksiyon
    elektrikli cam,
    otomatik kapı + alarm
    lpg'li ve bidek klima eksik

şimdi bunlarda 94 e kadar olanlar avrupan gelme ve en iyisi diyolar 95 ve sonrası için burda üretilmekteymiş vede eksikleri çok muş bundan da bilginiz varmıydı arkadaşlar ben böyle bi kaç yazı gördüm internette

internette o kadar ford escord varki hemde yüksek model hep 6 veya 6,5 arası 96-97 model satan bir kaç galerici var bunlarda benzinli lpg yok artı değişen parçaları çok bazen diyorum ya yüksek alıyım hiç olmasa rahat satarım bazen de diyorum böyle bulmuşun temiz araç ne gereği var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru diyorlar 94 ve öncesi avrupa olması gerek.

bacanakta vardı 90 model 4500 civarı vermişti. kartal almıştı şimdi üzülüyor.

birde ford bölümünde sor
  • bu 94 öncesinin avrupa sonrasının yerli olduğuna tam inanamıyorum ben. benimki 97 model, internette şasi numarasını sorgulatınca SFAA... falan şeklinde olan, üretim yeri ingiltere çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.