Şimdi Ara

94 model temprayla sakaryadan erzuruma gidilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ustanız gereken cevabı vermiş..ben olsam bakımını yapar devam ederdim..
  • 94 Model SX-AK modeline tam 3 yıl boyunca bindim ve defalarca Burdur-İzmir arasında yaz ve kış yol aldım. Sadece bir kere ön teker bilyasından ses gelmesi haricinde ( O da yolda bırakacak bir şey değildir) hiç problemim olmadı. Ama ben normal bakımları haricin de tüm motor kayışları ve özellikle radyatör hortumlarını buji ve buji kablosunu değiştirmiş, ayrıca şarj ve marş dinamosu bakımlarını komple yaptırmıştım bu yüzden hiç sorun çıkmadı, zaten bu bakımlar fazla para tutmuyor. Bunları mutlaka tavsiye ederim.
  • Gidilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huyunu suyunu ogrenmisdindir arabanın ama yinede fazla sıkıstırma sen 90-100 gidersen daha garanti olur hemde yakıttan cok tasarruf edersin.
    Tempra tam uzun yol arabasıdır hayırlı yolculuklar ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon takoz gibi onun dışında iyidir tempra kuşlara nazaran.

• 93 model 2.0 Vectra ile 5 yıl boyunca en az 10 kez İstanbul-Aksaray yaptık, yolda bırakmadı. Yorgunluk olarak çok farklı araç değiller. Sorun olacağını sanmıyorum.

• zamanında o302 ile teker üzeri yolculuk yapanlar, bırakın temprayı murat 131 ile Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna konfor ile yolculuk yapar.
  • O arabalarınad zamanın iyi teknolojileri ile yapıldığının unutmamak lazım.Hakaret oluyor bence biraz
  • Gidilir tabiki neden gidilmesin. Aracın yağını, suyunu ve lastik basınçlarını kontrol edin ve giderken de 100 ü geçmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

Huyunu suyunu ogrenmisdindir arabanın ama yinede fazla sıkıstırma sen 90-100 gidersen daha garanti olur hemde yakıttan cok tasarruf edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

Huyunu suyunu ogrenmisdindir arabanın ama yinede fazla sıkıstırma sen 90-100 gidersen daha garanti olur hemde yakıttan cok tasarruf edersin.

Manyaksın olm sen :D :D

• caner4141 kullanıcısına yanıt
    evet kanks
  • Gider fazla zorlama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi yola cıkıyorum nasipse arkadaslar hadi hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.