Şimdi Ara

94 Şahin Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar abiler kısmet oldu 94 şahin aldım. Tek bu fotoğraf var elimde birtane çektim. Asıl konum şu ; Araba komple kaplama yapılmış yani beyaz kaplama yapılmış.daha öncede konusunu açmıştım ama cevap gelmedi. Forvet kaplama mı forvard kaplamamı ne deniliyor sanırsam. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba? Sanırım 20 senenin lekesini çiziğini kapatmak için yapılmış sanıyorum ne kadar sağlıklıdır acaba yaptıran yada bilen varmıdır. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitekibi -- 20 Haziran 2013; 3:11:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

94 Şahin Yardım.

Arkadaşlar abiler kısmet oldu 94 şahin aldım. Tek bu fotoğraf var elimde birtane çektim. Asıl konum şu ; Araba komple kaplama yapılmış yani beyaz kaplama yapılmış.daha öncede konusunu açmıştım ama cevap gelmedi. Forvet kaplama mı forvard kaplamamı ne deniliyor sanırsam. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba? Sanırım 20 senenin lekesini çiziğini kapatmak için yapılmış sanıyorum ne kadar sağlıklıdır acaba yaptıran yada bilen varmıdır. teşekkürler.

Eğer orjinal olarak araçta boya yok ise kaplamayı söküp kaliteli bir pasta cila ile aracı şenlendirmen daha iyi olucaktır.Değeri artıcaktır emin ol

Genel olarak malzemenin kalitesine ve işçiliğe bağlı.3m marka kalitede ve standartlarında yapılan kaplama işi garantili olarak 10 yıla kadar süresi vardır.

Kaplamanın tek kötü yanı normal boyu gibi sanıp güneşin altında çatlamaya bırakırsan boya ile birleşir sökemessin parçalanır.Mecburen zımpara yemek zorunda kalır o bölge.

2. olarak aracın orjinal rengi nedir? Kaplama ile aynı renktemi araç ? Ruhsatta ne yazıyor kontrol et sonra sıkıntı yaşama.Eğer öyle birşey var ise gidip emniyetten hemen ruhsatına işletmelisin bence.Çevirmelerde sıkıntı yaşamamk istiyor isen.

Ve aracın hayırlı uğurlu olsun.EN başta modifiye olarak alt sisleri SARI TRANSPARAN ile kapla.

Tampon altlarınıda slx gibi beyaz renge boya.Panjur'un çıtalarınıda.Çok şık olacaktır.

• Araç ile aynı renkte orda bir sorun yok ayrıca tavsiyelerin için teşekkürler. dikkate alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.