Bildirim
940 ve XL Sızdı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Özelliklerine baktım yalnız beni düşündüren o donanımı gerektirecek herhangi bir iş yok ki wp'da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: destinati0n
Özelliklerine baktım yalnız beni düşündüren o donanımı gerektirecek herhangi bir iş yok ki wp'da.
O mantıkla bakma olaya. Kapitalizm dünyasında yaşıyoruz insanlar en iyisi en yenisi neyse onu almak istiyor. Windows'un adını duyurabilmesi için yeni bir amiral gemisine ihtiyacı var.
İyi düşünün acaba yokmu :) Continuum geliyor ! -
5,2" ve 3000mAh işte bunu istiyoruz. -
Buna artık SD kart koysunlar abi.
Adamlar telefonu sıfırlıyor Whatsapp yedeği puff uçmuş. -
3 gb ram diyolar sasirdim
bence dogru bilgi olmaya bilir. Eger dogruysada guzel olur fazla ram goz cikarmaz ayrica telefon baya bi uzun omurlu olur en az 5 yil kullanilir
(o arada batmaz insallah)amin) wp bizi alistirdi 2 gb bile cokken 3 gbyi görmeden asla ve asla inanmam
quote:
Orijinalden alıntı: fsh77
İyi düşünün acaba yokmu :) Continuum geliyor !
Continuum ne haci
telefonu kablosuz veya kablo aracılığı ile bir ekrana bağlayıp klavye ve mouse ile bilgisayar gibi tam ekran olarak kullanmak,
https://www.youtube.com/watch?v=-oi1B9fjVs4 -
kenarları yuvarlasalar güzel olur. kalın telefon tutarken rahatsızlık verir. sanki alacak param varda -
Bu ne ya tasarimi artik degistirmeliler,
quote:
Orijinalden alıntı: NamelessWonder
telefonu kablosuz veya kablo aracılığı ile bir ekrana bağlayıp klavye ve mouse ile bilgisayar gibi tam ekran olarak kullanmak,
https://www.youtube.com/watch?v=-oi1B9fjVs4
Bilgi içinTeşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: NamelessWonder
https://www.youtube.com/watch?v=-oi1B9fjVs4
kagit uzerinde gercekten guzel duruyor. ancak benim merak ettigim telefonu kablo ile buyuk ekrana ve bluetooth ilede klavye ve fareye bagladigimizda sarj sorunu ne olacak? ayrica bildiginiz gibi tum ekrenlarin hatta smart tvlerin kablosuz baglanti ozelligi yok. acaba hdmi ile mi baglayacagiz nasil olacak onuda merak ediyorum.
-
nasıl olacağı ve ne ile bağlanacağı konusunda pek fikrim ve kesin bir bilgi yok sanırsam. sadece yeni bir donanım gerektireceğinden dolayı eski cihazlarda olmayacağını biliyorum. -
fiyatlar nasıl olur acaba kestiremedim şimdi... -
quote:
Orijinalden alıntı: fsh77
İyi düşünün acaba yokmu :) Continuum geliyor !
Çok fazla abartılıyor hocam. Daha önce buna benzer bir işi ubuntu yampıştı ama tutmadı. -
Bunun farkı w10 calıstıran cihaza gore program ekranda olceklenecek (saçma bir oranla ekranda durmayacak tam oturucak istenirse) kablosuz olarakda baglanıcak ve yapılan islemler anında telefonada yansıyacak (güncelleme, silme vb).Kısacası simdiye dek sadece ekrana, teldeki çalışan programın goruntusu aktarılıp calısıyor iste demekten ibaretti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 30 Mayıs 2015; 20:58:14 > -
Sd kart girişi de olsaydı harika olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X