Bildirim
95 lv ve Knight yazısı mavi zerk görev tamamdır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl rogue 100 levelda iş yapr mı ? -
Hayırlı olsun. -
Kısmetse bizde yapacağız inşallah, az kaldı :) -
hayırlı olsun darısı başımıza -
ben çok seviyorum charımı oncelikle zaten dagger rogue + cleric yapılandırması var zorlanmadan kasıyorum. pvp ye şuan hiç çıkmadım 10 dg den sonra ama ondanda zevk alacağıma %100 eminim yapılandırmayı bitirmeden pvp felan zevk vermiyor onun için işim bittiğimde charımla ilgili herşeyi anlatırım...
yorumlar içinde teşekkürler...
not : birde full farm gittiğim için daha çok zevk veriyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: TaMy
ben çok seviyorum charımı oncelikle zaten dagger rogue + cleric yapılandırması var zorlanmadan kasıyorum. pvp ye şuan hiç çıkmadım 10 dg den sonra ama ondanda zevk alacağıma %100 eminim yapılandırmayı bitirmeden pvp felan zevk vermiyor onun için işim bittiğimde charımla ilgili herşeyi anlatırım...
yorumlar içinde teşekkürler...
not : birde full farm gittiğim için daha çok zevk veriyor...
Peki Xbow ile kasmak mı hızlı dagger ile mi ? Xbowdur büyük bir ihtimalle ama dagger %120 lere varan hızlı koşma oluyor 16 sn belki bi etkisi oluyordur diye sordm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X