Şimdi Ara

95 Mbps paket için modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TurkNet'e geçiş için arayıp hız bilgisi aldığımda, 95 Mbps yükleyip alma (download) ve 8 Mbps yükleyip gönderme (upload) hızım olduğunu söylediler.

Fakat bende çok eski bir Air ties modemi var -12 yılı doldurdu- ve bu hızları rahat karşılayacak, Wi-Fi hızı sağlam olacak ve uzun ömürlü (ne kadar mümkünse) modem/router arıyorum.

* Sorum şu ki ben modem ve rotuer farkını tam bilmiyorum.

Fiber hız için router daha doğru olur diyenler de gördüm, router alırsan kurulum edemezsin, sadece interneti bölüşüp paylaşırsın yani modem de olmalı diyenler de gördüm...

Router alsam modeme gerek kalır mı ve ne alsam daha uygun olur?

Not: Ben port açıp CS, nmrh gibi oyunlarda oda kurup oynamayı seven birisiyim.

Modem ve router pek anlamadığım için bütçe için kesin bir şey belirlemiyorum şimdilik. Ekteki dosyada hız bilgilerim yazıyor.

95 Mbps paket için modem tavsiyesi

• Asus RT-AX55

Asus RT-AX53U 

Günden güne her şeyin fiyatı uçuyor ve almışken olabildiğince sağlam ve yeni olsun istiyorum.

Bunları almak ne kadar mantıklı ve sizce hangisi?

• aliosmano A kullanıcısına yanıt

Merhaba

Aşağıdaki adresi ziyaret edermisin.Router elimde kaldı iade de edemiyorum.

https://forum.donanimhaber.com/everest-access-pointler-hangisini-alayim--152599826

• Merhaba;

Öncelikle Türknet in sayfasında gördüğün rakamlar gerçekte olmayabiliyor veya bir süre sonra hızın düşme ihtimali olabilir.

Herhangi bir iss nin sana şu hızı veririm demesine güvenme öncelikle onu belirteyim.

İkincisi sana şuan modem lazım router değil..

sadece router alırsan telefon hattını bağlayamazsın..

Tp link ten bir modem almanı tavsiye ederim.

Ben asus modem kullanıyorum memnunum , ama firmware desteği çok yok tekrar modem aldığımda Tp link alacağım..

Günümüz şartlarında AC wifi çipli bir modem alman iyi olur.. Paran çok ise ileriye yönenelik AX da alabilirsin..

Archer VR300 modeli uygun fiyatlıdır. 500-600 tl bandında Ac destekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.