Şimdi Ara

^^95 mi n73 mü^^

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben w960 hayranıydım ama çok beklettiği için bıktım şimdi aklımda 2 tel var N95 8GB veya N73 ME sizce hangisini aalmalıyım?

^^95 mi n73 mü^^

^^95 mi n73 mü^^

^^95 mi n73 mü^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_1903_karakartal -- 22 Şubat 2008; 18:48:14 >

• tabiki n95 8gb
  • Kıyaslaması bile enteresan.

Nokia N95 8 GB modelini öneriyorum.
  • Kuşkusuz Nokia N95 8 GB daha iyi bir tercih olacaktır.
  • Kesinlikle N95 8GB
  • N95 8GB birçok yönden üstün bir telefon.
  • arkdş bidse şeyi merak eddiyom n95 8gb nin kulaklık sesi nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N95 8GB tabii ki daha üstün bir model.
  • Sadece müzik açısından telefon almayı planlıyorsanız N91 8gb modelini öneririm.
  • tabi Ki n95 8qb
  • Tabiki n95 8gb hangi özelliklerine göre n73'ü kıyasladın merak ettim doğrusu...
  • Şu an için N95 8Gb alma arkadaşım biraz daha sabret

Üst model olan N96 1-2 ay içinde geliyor 1200 ytl'ni buna sakla
  • N95 özellik olarak N73'ten çok daha iyi elbette.Fakat N73 benim daha çok hoşuma gidiyor.Tabiki tercih meselesi.
  • N95 özellik olarak N73'ten çok daha iyi elbette.Fakat N73 benim daha çok hoşuma gidiyor.Tabiki tercih meselesi.
  • Tabiki n95
  • Karar olumsuz. Şikayetvar sitesine açtığım konuya yazdığım cevap;

Bugün Nokia'yı aradım. Bana yasalara uymayacaklarını ve para iadesini yapmayacaklarını söylediler. Yasalara uymak bizim prensibimiz değil anlayışı içinde olan Nokia şirketi ücret iadesini yapmaya yanaşmamaktadır. Anlaşılan Nokia şirketi mahkeme masraflarıyla birlikte ve faiziyle birlikte mahkeme yoluyla paramı geri verme taraftarı. En kısa sürede mahkemeye başvuracağım ve bir daha asla Nokia marka cep telefonu kullanmayacağım. Yasalara uymayan bir firmanın mallarını kullanmak tamamen prensibim dışıdır. 849 ytl yi ödememekte ısrarcı olan ve yasalara uymayan Nokia firmasını kınıyorum. Herkes yazımı okusun ve görsün Nokia'nın yasalara uymadığını bilsinler ve Nokia tercih etmesinler. Başınıza böyle bir olay gelirse yasalara asla uymama prensibini benimseyen Nokia'yı tercih etmemenizi tavsiye ediyorum. Sayın değerli şikayetvar yetkilileri lütfen bu yazımı yayınlayınız. Herkes görsün Nokia firmasının müşteri memnuniyetsizliğini.

Yani eğer mahkeme yoluyla paramı geri alırsam bir daha Nokia kullanmayacağım.

Yukarda da belirttiğim gibi Nokia tercih etmeyin. Yasalara uymuyor. İnsanı rezil ediyor. Paranızla rezil olmak istiyorsanız o başka.

• Ben N73 kullanıyorum bana göre N73 ün görüntüsü daha güzel. ama özellik olarak N95 ile kıyaslanamaz. şuanda n95 ile kıyaslanacak çok az telefon var elbette. ama bunlardan biri N73 değil kesinlikle.
  • arkadaşım bu da soru mu? tabiki N95,8GB mi alırsın düzmü alırsın bilemeyiz
  • bu bmw 3 serisi mi yoksa 5 serisi mi gibi olmuş yaf 5,5 yani N95
  • N95 tartışmasız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.