< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozgulz -- 15 Şubat 2021; 16:5:28 > |
9500TL Asus ROG Zephyrus G14 AMD Ryzen 5 4600HS 16GB 512GB SSD GTX1650Tİ 14 inch Trendyol
-
-
Ekran 60 hz olmasaymis cok iyi olurmus ama guzel laptop yine de
-
Maalesef ben de olsun isterdim. Yine de huawei matebook 14'e göre çok daha iyi. -
1000TL daha ekleyerek 144hz+rtx 2060 monster laptoplar var.Üstelik Ömürlük bakım hizmetide ücretsiz
-
Hocam bunun klasmanı başka, yoksa 15.6 laptop alacak adam için daha cazip monster tabi ki. -
Anladım hocam o zaman başka :)
-
kalitesiz ürün
-
boş yorum
-
dolduralım o zaman
ekran
60hz/120hz (ikisi içinde geçerli)
gercek tepki süresi 30-45ms
pvm ve titreme var
ekran kartı çok eski 4gb 1650ti
fiyat pahalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Şubat 2021; 11:28:50 > -
14 inc boyutunda bu f/p dengesinde ve bu kalitede daha iyi ürün önerinizi beklerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyener
dolduralım o zaman
ekran
60hz/120hz (ikisi içinde geçerli)
gercek tepki süresi 30-45ms
pvm ve titreme var
ekran kartı çok eski 4gb 1650ti
fiyat pahalışu an çok daha faydalı oldu teşekkürler
-
plastik
-
10 yılda 4 tane bilgisayar değiştirdim asusu severdim hepsi de asusdu powerbankım bile asus, bir defa teknik servise yolum düştü nefret ettim.
-
şimdi yeni nesil dizüstüler küçük boyutta 15,6 - 16,1" ve 17,3" almak daha mantıklı
14" boyutu bana göre kullanışsız ben 17,3" aldım 15,6" boyutunda 15,6" çantaya sığdı
15,6" alacaksanız kesinlikle 240hz olan modellere bakın 120hz cihazların %99 nun tepki süresi 25-30ms den başlıyor o da panel değeri gerçek test değerleri daha yüksek
dizüstü alırken bakacağınız önem sırası budur
1 - Ekran (paneli öğrenmeden kesinlikle dizüstü alınmaz)
2 - Ekran kartı
3 - İşlemci
17,3' Lenovo Legion 5 17ARH05H 11.449 TL (AMD 4800H/RTX2060/300cd/m² 144Hz NTSC %72)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Şubat 2021; 14:42:33 >
-
Hocam bunlar tamamen subjektif koşullar. Mesela benim için oyunla, grafik işleriyle pek işim olmadığı için işlemci birinci sıradadır. Şu anki mx150 kartımın bile zayıf geldiğini hissetmedim. Ayrıca ben de ince çerçeveli bir 15.6 laptop kullanıyorum, yine de büyük geliyor 14 inc almak istiyorum. Ekranın da ips olması kafi, hz değerleri renk doğruluklarının yüksek olması güzel olsa da boyut benim için daha önemli. Dolayısıyla yazdıklarınızda kendi açınızdan bir mantığınızın olması başka önceliklere sahip kişiler için bu bilgisayarı çöp yapmaz. Yine de insanların neye ihtiyacı olduğunu görmesi için yorumunuz değerli bana kalırsa. Fazla bilinçli olmayan tüketici bu şekilde kendine en uygun bilgisayarı seçebilir. Emeğinize sağlık. -
Bu notebookun en öne çıkan yanı tasarımı ve zarifliği benim için. Ancak linkteki ürün moonlight white değil eclipse gray. Beyaz olmayınca ürünün güzelliği ortaya çıkmıyor bence.
G15 tanıtıldı CES fuarında. 5. nesil Ryzen notebook işlemcisi var. Bu bütçeye çıkıyorsanız, bu modelin gelmesini bekleyebilirsiniz.
https://rog.asus.com/laptops/rog-zephyrus/2021-rog-zephyrus-g15-series/
-
Herkesin uzaktan calistigi boyle bir donemde kamerasiz laptop uretmek bana mantiksiz geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Putamen4444boş yorum
Arkadaş doldurmuş ne diyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Putamen4444şu an çok daha faydalı oldu teşekkürler
Alıntıları Göster2 kere mi yazmalıyım ?
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- vodafone numara taşıma faturalı
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X