üstündeki soğutmayı söktüm japon yapıştırıcı ile başka bişe taktım sorunlarda ordan itibaren başladı.Kartı çıkardım yıkadım bir güzel.Şimdi sağlam ama görüntü de yeşil yeşil çizgiler oluyo(artifact gibi aynı).Hızlarını 200/300 yaptım hala yapıyor.Isınma sorunumu oluyor acaba?Neyse ben 9600 Pro biosu flashlamıştım orjinalini geri yükledim gene olmadı.Sonra 128 lik bios kurdum belki ramler arızalanmıştır diğer 128 liği iptal edelim die ama nafile.Sizce yeniden takıp hızlarını 100/100 gibi düşürüp bir dahamı deneyeyim?Kartı tamir etmenin bir yolu yokmudur
TAHMİNEN RAMLER ARIZALANDI AMA...GARANTİSİDE YOK(ASLINDA VARDA,FATURASI YOK GERÇİ SERİ NOSUNU KONTROL ETTİRSEK ALIRLARMI TAMİRE?
ya 1900 imzandaki mükemmel sisteme sahip birisi nasıl japon sürer. ramleremi sürdün.yoksa çekirdeğemi. sonuçta sökme şansın yok. hepsi eline gelir. bu şartlarda garanti de kabul etmezler.
İmzdaki sisteme sahip olduğumu kim söledikiO benim yazın toplayacağım pc.Bende sempron 2600+ var şu an,neyse konuya dönelim.
Şimdi diyeceğim oki,
Ben taktıklarımı geri söktüm,gpunun üstünde 2 cm lik tabaka oluştu.Onları kazıdım tertemiz oldu kart.Ramlerin üstünede sürdüm ama(çıkarttım hepsini).Şu anda iyi bir durumda görüntüsü.Ama sanırım aşırı ısınıyor?Bildiğim tüm yöntemleri denedim bende bir çaresi olacağını düşünmüyorum.Acaba neler yapılabilir diye bir topic açayım dedim ama gördüğüm kadarı ile pek fikri olan yok.Kartı tertemiz yaptım dediğim gibi.Ama adamlar kesin anlarAh be 70 ytl para saymıştım karta ya hay salak kafam neden ellersinki kartın kıçını başını ya.Karta 9600 pro biosu çakmıştım ne güzel 460/480 çalışıyordu.Kaldım tnt2 ekran kartı ile