Şimdi Ara

9550 ve AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, dün ikinci el 9550 aldım. atitool ve control center ile ilgili iki sorum vardı.

control center->information center->graphics hardware'de
    bus type = agp
    current bus setting = agp off yazıyor? agp nasıl kapalı oluyor?
    anakartın biosunda agp'yi 4x8x olarak seçmiştim.

ayrıca atitoolda bakınca default mem clock 180 gösteriyor. 200 olması gerekmez mi?
    birizahta bulunabilir misiniz?

• önceki ekran kartı sürücüsünden dolayı olabilir en iyisi temiz bir kurulum. (win xp kurulacak)
  • saol, bir sabit disk bekliyorum, gelince kuracağım.
  • Önceki kartın eğer nVidia ise kesinlikle yeni bir xP şart

AGP Off yazıyorsa chipset driverını kurmamış olabilirisn çünkü AGP driverları da kurulmamış olabiliyor
  • Catalsyt Control Center'da AGP'yi AGP Off'tan 8X'e çekilmiyor mu? Eğer 8x'e getirirsen bilgisayar yeninden başlatılıp ayarların test edilmesini isteyecektir, onay ver ve açılışta tekrar CCC'yi açıp gözat 8X'e gelmiş mi diye. Tabii AGP ayarı gri ve üzerinde işlem yapılmasına izin vermeyen bir durumda değilse.
  • tavsiyeler için teşekkürler. önceki kart nvidia idi. xp'yi tekrar yüklemek için kontrrol çiplerinden biri yanmış bir hddnin değiştirilmesini bekliyorum.

durumun şaşırtan tarafları oyunlarda ki performans farkı ve dx9 desteğinin olması. iki kere catalyst sürücüleri ve kontol merkezini yükledim arada bir kere de softmode sürücüsünü denedim. belki de anakartta agp bus desteğini okuyan sürücüde? bir karışıklık var. ayrıca biraz oc'ladığımda bile artifactlar oluşuyor.

dediğiniz gibi işletim sistemini yeniden yükleme çözümü açık ve net; bu duruma işlevsellik değil de meydana gelmiş bir durumu incelemek olarak bakıyorum, hani ilk yemek yapmaya başladığınızda "bu yemeğin tadı neden böyle olmuş?" gibilerinden.

emptyrean, smartgart'ı iki kere denedim. agpyi 8'e getirdim sistem açıldığında test yapacağını söylediği halde ne test görüntüsü var ne de xpinin açılış hızında bir değişiklik. agp 0 olarak duruyor.

bir de 9550 secondaryi nasıl kapatılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planckh -- 30 Ağustos 2006; 14:12:00 >

• arkadaşlar merhaba ve teşekkürler. sorunlardan birisi çözüldü. agp den pcii'ya köprü sürücüsü yüklenmediği için agp off (agp to pci bridge pci to pci bridge sürücüsü kullanıyordu.) alet yöneticisinden sürücüyü güncelleyince sorun çözüldü.

yine de wwindoz çorba gibi. tekrar yüklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planckh -- 2 Eylül 2006; 13:28:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.