Bildirim
9550 ye o/c nasıl yapılır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sorun yaşamazsın
ati tool lu indir oc programı
oradan oc yap
bide forum da arattır birçok forum var 9550 de oc için -
Öcelikle ramlere soğutucu takarak işleme başlayabilirsin tabi yapacağın o\c fazla olmayacaksa kartta artifact olmadığı sürece problem yok. Bu link sana nasıl yapman gerektiği konusunda yardımcı olurhttp://www.turkishoverclockers.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1146 -
nasıl karttan memnunmusun nasıl bi kart oyunlardaki falan performansı nasıl
NFS Under 2 oynadınmı yada başka bi oyun nasıl -
ben denedim. 1024x768 de herşey açıkken 25-35 arası fps verdi. aa yı kapatınca 35-45 bazen 60 ları buluyor. (440/560) -
dostum şöyle söyliyim eğer normal overclok yapacaksan ati tool en iyilerinden biri. eğer soft moda gireceksen kartını 9600 yapabilirsin. galiba ati driver larında 9550 ler için overclok kilidi varmış ve overclokladıktan bi süre sonra eski değerlerine geri dönüyor diyolardı yabancı sitelerde. ne kadar doğru bilmem ama doğruysa 9600 e flashlamak en iyisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperatto -- 31 Ekim 2004, 11:14:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X