Bildirim
95TL SOĞUTUCU(İnanılmaz performans) amd r5 2600 oc
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de bugün n11 den t6 modeliini sipariş verdim. Bu modelde iki fan var, biri 4 biri 3 pinli. 3 pinli olanı nereye takacağım bilmiyorum. -
İlginç. Bende sadece bir tane 4 pin vardı onu da zaten cpu fan kısmına taktım. Yinede anakartında ek olarak fan için 3 pinlik bir yer vardır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3pin'i 4 pine taka bilirsin sorunsuz kullana bilirsinquote:
Orijinalden alıntı: millenium11
Ben de bugün n11 den t6 modeliini sipariş verdim. Bu modelde iki fan var, biri 4 biri 3 pinli. 3 pinli olanı nereye takacağım bilmiyorum. -
Soğutucu dün geldi kurulumu da yaptım. Takması çok zor değil de taktıktan sonra anakarta takılan 4 pinli bi kablo var onu takmakta zorlandım baya.
Şu an boşta 30-35 derecede tutuyor. İşlemci i5 4460. Stres testinde 53 ü geçmedi. Daha önceden 90 ın üzeine çıkıyordu işlemci sıcaklığı. Cooler master mastergel pro kullandım. Paketin içinden tüp termal macun çıkıyor ama.
İki tane fan var, ikisi de 4 kablolu ve uçları 4 pinli uca bağlanıyor. Yani anakartta ikinci slot bulma derdinden kurtuldum. Sesi de hafif uğultu şeklinde çok rahatsız etmiyor. Hızını en sona çıkarınca sinek vızıltısı gibi bi ses çıkarıyor. Yalnız pcden hız ayarı yapınca havayı metal ızgaralara üfleyen değil, dışarı atan fanın hızı değişiyor. Diğerinin hızı sabit. Bi de fanların plastik kısmı şerit şeklinde kırmızı ledlerle sarılı, tabela ledleri gibi yanıp sönüyolar. Kapatabilmenin yolu varsa kapatıcam .
@clark26
4 pinli olanı takınca 3 pinliye yer kalmazsa diye sormuştum ama şu an sorun yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X