Şimdi Ara

Ryzen 5 5600 düşük bütçeli işlemci soğutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 5 5600 işlemci alacağım ama stok fansız o yüzden 600-700 tl arası işlemci soğutucu tavsiyelerine ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Haziran 2023; 11:4:5 >

• Kasanızın marka ve modeli nedir? Desteklediği maksimum işlemci soğutucu yüksekliğine bakmak gerekli.

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Kasam performax xercon bronze 80 olan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuğrul Efe Özdemir T kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Haziran 2023; 14:6:11 >

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Tuğrul Efe Özdemir T kullanıcısına yanıt

Önemli değil Ryzen 5 5600 düşük bütçeli işlemci soğutucu tavsiyesi 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benim bios ayarlarımda da default ayarlardan farklı şöyle ayarlar var(ben ellemedim bunlara bunlarla ilgili bisey olabilir mi?) Ryzen 5 5600 düşük bütçeli işlemci soğutucu tavsiyesi Ryzen 5 5600 düşük bütçeli işlemci soğutucu tavsiyesi

• Biosun açılışında bi yerlerde yazar. Optimized defaults veya load save bios gibi bi şeyler Hangi F tuşuna basacağınıda. Daha sonra da F10ile save edip biosdan çıkacaksın Herşey normale döner. Sanki ooverclock enabled gibi bi şeyler yazıyordu.

• Kasada yeterli alan varsa bu kalitelidir. Kendimde kullandım . Yanında kendi macunu da içinden çıkıyor.

740 TL şu an için gözüküyor.

Ryzen 5 5600 düşük bütçeli işlemci soğutucu tavsiyesi
    Ryzen 5 5600 düşük bütçeli işlemci soğutucu tavsiyesiakakce.com
    SilverStone AR12-RGB SST-AR12-RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-silverstone-ar12-rgb-intel-amd-uyumlu-4pin-rgb-pwm-fanli-kule-tipi-sst-ar12-rgb-fiyati,851007969.html
  • snowman t6 bi damla da macun bas tamamdır devam et kardeşim Ryzen 5 5600 düşük bütçeli işlemci soğutucu tavsiyesi 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.