Ryzen 5 5600 düşük bütçeli işlemci soğutucu tavsiyesi

-
-
fp urundur.
yada bakınız
aşağıdaki linge
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Haziran 2023; 11:4:5 >
-
Kasanızın marka ve modeli nedir? Desteklediği maksimum işlemci soğutucu yüksekliğine bakmak gerekli.
-
Kasam performax xercon bronze 80 olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yukarda tavsıye ettığım 155 mm imiş.
İnceleme: Dark Freezer X125 kule tipi işlemci soğutucu | Technopat Sosyal
sizin kasanız ıse bu
Xercon Siyah ATX 650W 80+ Bronze – Performax Gaming
155 mm destekler bence.
190 cm dıyor enine kasanızın.
performax xercon kasaya uygun kule tipi - Google'da Ara
su macunu yada dıgerınıde aldınmı tamdır.
Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/m·K 1gr Termal Macun Fiyatı (hepsiburada.com)
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 14.2mk/w- 2g Termal Macun Fiyatı (hepsiburada.com)
her 2 macunuda aldım kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Haziran 2023; 14:6:11 >
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önemli değil
-
-
Biosun açılışında bi yerlerde yazar. Optimized defaults veya load save bios gibi bi şeyler Hangi F tuşuna basacağınıda. Daha sonra da F10ile save edip biosdan çıkacaksın Herşey normale döner. Sanki ooverclock enabled gibi bi şeyler yazıyordu.
-
Kasada yeterli alan varsa bu kalitelidir. Kendimde kullandım . Yanında kendi macunu da içinden çıkıyor.
740 TL şu an için gözüküyor.
akakce.com
SilverStone AR12-RGB SST-AR12-RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-silverstone-ar12-rgb-intel-amd-uyumlu-4pin-rgb-pwm-fanli-kule-tipi-sst-ar12-rgb-fiyati,851007969.html -
snowman t6 bi damla da macun bas tamamdır devam et kardeşim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X