96 modelJeep Grand Cherokee 5.2 V8 sahibiyim...lpg taktırmak istiyorum fakat bugun zam haberini duydum üzüdüm...ama hala vazgecmedim :) herkes bişi soyluyo servise soruyrum landi renzo taktır dıyo forumlarda cok sesli calıstıgı soylenıyor..brc iyi diyorlar bazıları cok teferruatlı motorda yer kalmıyo dıyolar atikere yaramaz diyolar...herkes baska lpg markasını kötülüyo kime inancaz ne yapıcaz bılemedim...
aldğim fiyatlarda en uygunu atikerdi...landi renzoyu istemiyordum zaten...tartarini için hep iyi dediler hatta serviste aynı kitten kullanan bı arkadasla tanıstım memnunum cok dedi.brc ve landi asagı yukarı malıyetlerı aynı...benim için maliyeti cok onemlı deil...sorunsuz binmek istiyorum kaliteli olsun aracıma uyum saglasın soğutmasın beni araçtan baskada bişi istemiyorum :)su mesajdan sonra herkes farklı farklı seyle diyecek benım kafa ıyıe karısacak kesin :)
quote:
Orijinalden alıntı: xxxlarge
96 model Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 sahibiyim...lpg taktırmak istiyorum fakat bugun zam haberini duydum üzüdüm...ama hala vazgecmedim :) herkes bişi soyluyo servise soruyrum landi renzo taktır dıyo forumlarda cok sesli calıstıgı soylenıyor..brc iyi diyorlar bazıları cok teferruatlı motorda yer kalmıyo dıyolar atikere yaramaz diyolar...herkes baska lpg markasını kötülüyo kime inancaz ne yapıcaz bılemedim...
aldğim fiyatlarda en uygunu atikerdi...landi renzoyu istemiyordum zaten...tartarini için hep iyi dediler hatta serviste aynı kitten kullanan bı arkadasla tanıstım memnunum cok dedi.brc ve landi asagı yukarı malıyetlerı aynı...benim için maliyeti cok onemlı deil...sorunsuz binmek istiyorum kaliteli olsun aracıma uyum saglasın soğutmasın beni araçtan baskada bişi istemiyorum :)su mesajdan sonra herkes farklı farklı seyle diyecek benım kafa ıyıe karısacak kesin :)
SİZE İSTANBUL BRC BAYİLERİNİN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ VERİYORUM, BU ARKADAŞLARDAN SİZE EN YAKININI SEÇEREK BİLGİLERİNE BAŞVURABİLİRSİNİZ.
Aklınıza takılan her konuda yardım alabilirsiniz benden saygılar