Şimdi Ara

96 LAGUNA RXE 2.0 115 HP NASI ARABADIR ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
11.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

o kmlerdeki arabaların gözü servisten başka bişey görmez artık

piyasada o kadar çok nerdeyse 0km araba varki değmez yani
  • walla bende vardı 96 model laguna şanzımanı 4 kere deişti allahtan pederi devreye soktukta mais garantiden deiştirdi. SAKIN HA SAKIN 96 MODEL LAGUNA ALMAYIN!!!! benden söölemesi ben çok çektim siz çekmeyin. 99 model ve sonrasını alın onlarda sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

Bundan önceki aracım 97 model rxe 2.0 dı yani senin almak istediğin aracının aynısı bende onu 120 000km deyken satmıştım zamanında ama inanın en ufak bi sorunu yoktu ne motor ne başka şeyler ihtiyaçtan satmıştım. bu araçlarda değişebilicek en önemli parça ben 100bin civarındayken bozulmuştu değiştirmiştim. onun değişip değişmediğini öğren ama hala sağlam olduğunu sanmam çünkü kronik bir sorundu. eğer gerçekten temiz kullanıldıysa motorda fazla sıkıntı çekmezsin. yakışa gelince 8V olduğu için şu anki normlara göre biraz fazla, şöyle açıklıyım şu anda gene Laguna 2002 RXT 140HP kullanıyorum. ikisi arasında ciddi performans farkı var ama yakışları aynı gibi bişi. yeni lagunaya geçtiğimde hiç bi fark hissetmedim yakış konusunda o neyse buda o.
    teyp clarion sa ekranındaki ışıklar çoktan sönmüştür. far kolunu kontrol et üst üste sık açıp kapamalarda sis far falan düzgün çalışıyormu. birde iç havalandırma yönlendiricileri baya sert bi plastikten yapılma çok kolay kırılıyo. dikkat etmeme rağmen sağda solda kırılmıştı. tek olarakta satmıyolar o yüsden pahalıya geliyo onlara bak eğer kırıksa belki azda olsa fiyattan indirtebilirsin.
    aklıma gelenler bu kadar. onun dışında konforu rahatlığıyla mükemmel bi araba hiç şüphen olmasın.

hocam seni allah mı gönderdi be.
    sana bi kaç şey sorucam.
    şimdi ki laguna nası yakıyo peki ?
    bu devirdaim pompasının fiyatı nedir ?
    teyp için ise üstünde ki yazılar bile duruyor dedi.
    performans açısından ise 1.4 megane ile takas edicez eğer bi aksilik olmazsa onun için sorun olucağını sanmıyorum.
    bu sorularımı yanıtlarsan çok sevinirim

hocam görmedim kusura bakma yazdığını.....şuanki laguna cok sakin kullanımda 8-9 litre yakıyor....ama cok trafikte yada performanslı kullanımda 14 bile görüyorum......wallahi devirdaim poppasının fiyatını pek hatırlamıyorum ancak cok ucuz bir şey değildi...teybin üzerindeki yazılarda sorun yok ...teybin aydınlatması sönüyordu...teybin içinde led değil normal ampul kullanmışlar çabuk patlıyor bu ampuller.....display e basılı tutup 1 e basarsan teyp turuncu yeşil rengi değişiyor ekranın...eğer alacağın kişi bu özellliği bilmiyorsa değiştirdiğin renk sapasağlam duruyordur.....

araç genel olarak gayet başarılı bence....eğer farları karardıysa içini temizletmeni öneririm....

• dayanamadım ve yazmaya basladım cok komık yorumlar görüyorum bunları anlatmak ıcın yasamanız lazım ben bır laguna hastası ve bınıcısıyım hıc te satma taraftarı deyılım alıcam nasıl bır aractır dıye soruyorlar cavap olarak elınde kalır satamazzsın dıyorlar alıp satcam demıyorlarkı bınıcem nasıl dıyorlar can guvenlıyı yol tutusu konfor yakıt cok ıyı bu paralara zaten daha fazla paramız olsa ugrsmayız bunlarla ama bu paralara bınılır koclar gıbı bu arabalara ellbet te bakımları olcak ama en azından uzun sure sıkıntı yaratmıyor tavsıye edıyorum herkeze kısacası
  • bende 1996 var ama 1.8 onlarda arıza cıkarıyomu 2.0 ler kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer_45

dayanamadım ve yazmaya basladım cok komık yorumlar görüyorum bunları anlatmak ıcın yasamanız lazım ben bır laguna hastası ve bınıcısıyım hıc te satma taraftarı deyılım alıcam nasıl bır aractır dıye soruyorlar cavap olarak elınde kalır satamazzsın dıyorlar alıp satcam demıyorlarkı bınıcem nasıl dıyorlar can guvenlıyı yol tutusu konfor yakıt cok ıyı bu paralara zaten daha fazla paramız olsa ugrsmayız bunlarla ama bu paralara bınılır koclar gıbı bu arabalara ellbet te bakımları olcak ama en azından uzun sure sıkıntı yaratmıyor tavsıye edıyorum herkeze kısacası

Arkadasa katılıyorum 3 yıldan fazla bir suredir 96 model 2.0 RXE laguna kullanıyorum ilk arabam ve aldıgım gunden beri hic pismanlik duymadım aracı 11 bin tl ye aldım o aralar dogan sahin gibi yerli araclara 12-13 bin fiyat cekiyorlardı ve ben dogan sahin ararken tesadufi bu aracı gordum ve aldım kıyaslama yapacak olursak eger bende dijital klima var yol tutusu iyi lpg de 220 olan ibrenin altına yani 230 lu hızlara ulaastım koltugumun bicok fonksiyonu var aracım skıntısını konusarak belirtiyor yakıtı defalarca denedim uzun yol ortalama 18 kurus sehir ici 20-23 kurus civarları dediler ilk aldıgımda satamazsın diye aldıgım hafta internete 2 bin lira yuksegine koydum 1 haftada 40 kisi aradı... O fiyatlara dogan sahin alıp her gun sanayiye gidecegime bakım icin giderim.. Lagunanın parcası evet biraz pahalıdır parcayı bozmadıktan sonra 1000 lira olsun isterse orjinal radyatyoru 750 tl ön camı 750 tl ama aynı isi yapan yan sanayi urunler 200-250 tl.. Dedigim gibi 3 yıldır laguna kullanan birisi olarak siddetle tavsiye ededegim bir aractır 8-15 bin liralık araclar statusunde saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arabalar bakım ister periyodik bakımını yaptırmazsan her araba gibi bunlarda can yakar d segmenti olduğu için daha çok can yakar.
    Laguna güzel araçtır
  • Renault asla yolda bırakmaz 260 binde megane 1 2.0 rxt var 4 yıldır bizde tüm kilometreyi biz yaptık 100.000 km'dir yağ bile değişmedi daha en az 100.000 dayanır bu motor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.