Şimdi Ara

%96 sarj var prize takılı dolmuyor diyor yardım lütfen(hp dv6 6020st) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
15.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vercenik53

senin 6005 i5 bundan bahsediyoruz niye okadar ısınıyor i7 işlemci 45 wat la çalışır i5 nazaran birazdaha ısınır senin i5 benimki gibi 35 le çalışıyor yinede ısınıyor okadar sürede bu şununlada alakalı sıcak hava sirkülasyonu nasıl iyi değilse işlemci ekran kartını bile ısıtır veya bunu tam terside olabilir.neyin ne olduğunu biliyorum i7 işlemci i5 işlemci özellik va performansları buna rağmen bu kadar kısa sürede niye bu kadar ısınıyor i5 gibi bir işlemci sen birazdaha zorlasaydın ki zorlamazdın 100 ü bulurdu 2 saatte.

45dk oynadım derken sanki ondan önce notebook kapalıydı hocam ondan öncede assains creed açıktı hem yüksek ısının olduğu nokta ilk 20dakikalık kısımdaydı. ondan sonrasında 79-83 arası sabitti.
    yeni dv6lar için ısı bence söz konusu bile değil. eskiyince toz toplayınca sorun olur mu şuan için bilemiyoruz

bence kötülemek istiyorsanız fan sesli çalışır diye kötüleyin. ısı sorunu kesinlikle yok.
    ayrıca minumum özellikte açtım kronometre ile zaman tuttum 4saat 48 dk da şarjı bitti bence bu şarj süresi bile üstelikte 1.500tl civarı bi fiyat için yeterli kaldıkı ew 1.200tl den sattı

• toz toplayınca her makinede sıkıntı dır fanların baş belasıdır tozlanma ısı artışına neden olur arasıra süpürgeyle ızgaralardan tozları yapışmadan çekmende yarar var iyi olur.ben kötülemiyorum durumu yanlış anladınız ama son zaman larda diyorum dv6 ların bu modellerinden bazıların ısı şikayeti arttı yoksa ben başlıktaki leptopu öneren bir kişiyim.fakat bunları yer yer görünce millete sebep olmayalım diyorum onun için bol test atın gözler önüne serinki milletin bir fikri olsun burda bazı hp kullanan arkadaşlar var onlarda sorun yok dediklerine göre onların dediklerine tecrübelerin göre önermeye çalışıyoruz arada böyle durumlar olunca ki bu aralar görmeye başladım dv6 serilerinin ısısnmaya başladığını ondan diyorum ilerde sıkıntı olma ihtimali olurmu acaba diyor insan ister istemez. bu birazda insanın leptopa nasıl baktığıyla,kullandığıyla alakalı bir çoğu anlamıyor benim etrafımda çokça var anlarım deyipte leptopun canına okuyan ayar verene kadar canım çıkıyor.benim ön yargım yok yanlış anlaşılmasın bu ısınma sorunları baş gösterdikçe hp yi kötüleyenler artmaya devam edecek sen nekadar ısınmıyor desende bende de ister istemez 2. plana düşüyor.birinci başka marka olur 2. alternatif sunarım ve ya sunmam.anlatmak istediğim bu.durum bilmeme anlaşıldımı.

• quote:

senin 6005 i5 bundan bahsediyoruz niye okadar ısınıyor i7 işlemci 45 wat la çalışır i5 nazaran birazdaha ısınır senin i5 benimki gibi 35 le çalışıyor yinede ısınıyor okadar sürede bu şununlada alakalı sıcak hava sirkülasyonu nasıl iyi değilse işlemci ekran kartını bile ısıtır veya bunu tam terside olabilir.neyin ne olduğunu biliyorum i7 işlemci i5 işlemci özellik va performansları buna rağmen bu kadar kısa sürede niye bu kadar ısınıyor i5 gibi bir işlemci sen birazdaha zorlasaydın ki zorlamazdın 100 ü bulurdu 2 saatte.

birde zorlamayla alakası yok bu tarz oyunları oynayamıyorum oyunda bu numune toplama kısmı varya kapsullerden numune alıyosun çukur gibi biryer orada milleti öldürmeye uğraşıyodum ama onlar önce davrandı öldürdüler ben de baştan kim oynayacak diye kapattım zaten o kadar görünmez zırh mırh yapmışlar şu şarjör değiştirme olayını otomatik yapmamışlar mermi bitiyo benim için oyunda bitiyor

• seriliğe alışacaksın koşarken şarjörde değiştireceksin ateşte edeceksin yoksa o yaratıkların içinde bacak atarsın:))
  • quote:

seriliğe alışacaksın koşarken şarjörde değiştireceksin ateşte edeceksin yoksa o yaratıkların içinde bacak atarsın:))

hocam sizde counter geçmişi vardır ben bir türlü beceremedim R tuşunu bulup basana kadar millet oyunu bitiriyor o yüzden fifa pes crysis falan oynayamıyorum
  • Isıyı nasıl olcebilirim ?. Bana bu kadar ısınması normal gelmedi oyundayken (Hard reset demo var bir tek ) olceyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köptükörgen

Isıyı nasıl olcebilirim ?. Bana bu kadar ısınması normal gelmedi oyundayken (Hard reset demo var bir tek ) olceyim bari.

cpuid hw monitor diye bir pro var
  • quote:

Orijinalden alıntı: köptükörgen

Isıyı nasıl olcebilirim ?. Bana bu kadar ısınması normal gelmedi oyundayken (Hard reset demo var bir tek ) olceyim bari.

CPUID HWMonitor programı ile.Ücretsiz bir program.
  • tamam bunu yükledim de oyuna giremedim steam yüklenmiyor :s
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köptükörgen -- 21 Eylül 2011; 11:10:47 >
  • Orijinalden alıntı: köptükörgen

Edit :
     %96 sarj var prize takılı dolmuyor diyor yardım lütfen(hp dv6 6020st).
  • quote:

ass credit güçlü bir oyun değil crysis i 2 saat oyna sıcaklık değerlerini buraya at imzamdaki leptopla 2 saat oynuyorum işlemcide max 82 yi geçmiyor ekran kartında 75 max orda kalıyor.

en sessiz modda 1 saat
     %96 sarj var prize takılı dolmuyor diyor yardım lütfen(hp dv6 6020st)

hiç ara vermeden sonraki performans modunda 1 saat
     %96 sarj var prize takılı dolmuyor diyor yardım lütfen(hp dv6 6020st)

• Dostum sende %96 sını kullan napacan. %4 şarj için uğraştığına değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik_akay

Dostum sende %96 sını kullan napacan. %4 şarj için uğraştığına değermi

çok güldüm.
  • Hp marka falan değil. tasarım nedir bilmiyorlar. Pavılıon G seriside bunu başarıyla görüyoruz.
    Alınmaz Hp falan
  • Bu sorun genelde tekrarlar. Belki yardımı dokunur,

- Cihazdan şarj aleti ve bataryasını sök. Açma düğmesine 15 sn basılı tut.

- Son çıkan BIOS güncellemesi kurulumu.

- Eğer hala sorun varsa hp support assistant üzerinden batarya testi. Sonuç bilinmiyor gelirse format atıp tekrar dene.

- Şansın varsa farklı adaptörle bakabilirsin.

- Eğer durum aynıysa bataryanın bağlantı yerinde sorun olabilir. Müşteri hizmetlerine ulaş bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremonti -- 13 Eylül 2013; 1:49:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.