Şimdi Ara

96 TOYOTA XEİ HANGİ LPG...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta sonu aracıma lpg taktırmaya karar verdim. Ama birçok lpg markası var. Benim aracıma uyumlu hangi marka lpg oluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Acill .... Birde aşağı yukarı fiyatlarını öğrenebilirmiyim. Teşekkurler...

96 toyotaxei klm gri

• lpg den anlamam ama benim otomobil ustamın deddiğini söyleyeyim..eski toyotalara lpg sorunsuz diyor... çok sağlam olduklarını söylüyor....lpg ile tam uyumlu olduğunu söylüyor.....
    zovalli veya atiker bilinen firmalar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 8 Mayıs 2008; 14:33:07 >
  • üstat hiç düşünme hemen bir tartarini bayisine git rahat et daha iyisi yok.ben 30 senelik taksiciyim kullanmadığım lpg markası kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorbeykoroglu

Arkadaşlar bu hafta sonu aracıma lpg taktırmaya karar verdim. Ama birçok lpg markası var. Benim aracıma uyumlu hangi marka lpg oluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Acill .... Birde aşağı yukarı fiyatlarını öğrenebilirmiyim. Teşekkurler...

96 toyotaxei klm gri

bende atiker var.şu an için memnunum.1200 ytl 10 taksit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorbeykoroglu

Arkadaşlar bu hafta sonu aracıma lpg taktırmaya karar verdim. Ama birçok lpg markası var. Benim aracıma uyumlu hangi marka lpg oluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Acill .... Birde aşağı yukarı fiyatlarını öğrenebilirmiyim. Teşekkurler...

96 toyotaxei klm gri

aracım 1997 model xei.
    üzerinde düz sistem lpg kiti var. hiçbir sorun yaşamadım yaşatmadı.
    düz sistemle 50.000 km sorunsuzca yol yapmış arkadaşlarım var. bizim araçlarımız lpg sistemlerine en uygun araçlardır. sıralı sistemle düz sistemler arasında %100 fiyat farkı vardır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 corolla
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.