Şimdi Ara

9600gt dx10 ve win7-64bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi dx10 destekli bir ekran kartı win7-64 bit yani dx11 destekli işletim sisteminde nasıl çalışır.

yada bu işletim sistemi üzerinden oynanan oyunlarda çok düşük fps veriyor normalmidir.

kartı normal performansında kullanmam için vista mı kullanmalıyım(dx10 desteği varmış)

• sodden06 S kullanıcısına yanıt
    sıkıntısız kullanırsın sorun olmaz 8.1 tercih et daha çok performans istiyorsan derim ama çok fark olmaz
  • prototype1903 kullanıcısına yanıt
    az önce test ettim furmark ile 1-2 fps i geçmiyor ve gpu load %100 e yakın olması gerekirken %6 da kalıyor hep
  • driverları kurdunmu dx sürücüsünü yükledin mi ?
  • İşlemcin nedir belkide darboğaz yaşıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

driverları kurdunmu dx sürücüsünü yükledin mi ?

driverları kurdumda dx sürücüsü dediğin ayrı olarakmı yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

İşlemcin nedir belkide darboğaz yaşıyorsun?

amd fx4100 4.2ghz-4gb ram
    başka ekran kartlarında sorunla karşılaşmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 Ati Mobility HD 5470
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodden06

quote:

çok normal sistemin ekran kartı sıcaklığının kontrolünü yap windows ile alakadar bir durumla karşı karşıya değilsin... GPUZ programını indir ve ekran kartın x16 dami x8 mi x4 mü yoksa x1 modundamı calısıyor öğren driveruninstaller kullanarak tüm driverları sil baştan kur denemeni yap sonucları bekliyoruz...
  • quote:

quote:

quote:

çok normal sistemin ekran kartı sıcaklığının kontrolünü yap windows ile alakadar bir durumla karşı karşıya değilsin... GPUZ programını indir ve ekran kartın x16 dami x8 mi x4 mü yoksa x1 modundamı calısıyor öğren driveruninstaller kullanarak tüm driverları sil baştan kur denemeni yap sonucları bekliyoruz...

dün sinirlenip söktüm kartı.x li değere bakamıyacam şuan.fakat şunu belirtiyim. uzun zaman önce kondansatörü kırılmıştı.270mf. 16v. aynı değeri bulamadım en yakın değer 330mf 16v aldım taktım çalıştı ama bu şekilde çalışıyor.çok saçma 60mf %94 nasıl etkileyebilir kartı.başka bi sorun olduğunu düşünüyorum.driverları silmeden kurmuyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodden06 -- 21 Şubat 2014; 17:09:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dün sinirlenip söktüm kartı.x li değere bakamıyacam şuan.fakat şunu belirtiyim. uzun zaman önce kondansatörü kırılmıştı.270mf. 16v. aynı değeri bulamadım en yakın değer 330mf 16v aldım taktım çalıştı ama bu şekilde çalışıyor.çok saçma 60mf %94 nasıl etkileyebilir kartı.başka bi sorun olduğunu düşünüyorum.driverları silmeden kurmuyorum zaten.

kondansatörde önemli olan volt değeridir o eşit olsun daha fazla mikrofarat olması sorun teşkil etmez... çözülebilir ugrasmak istersen istemezsende sat 2.el bölümünde :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.