Şimdi Ara

9600pro overclock

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün forumdan birinden ATI HIS Radeon 9600 Pro aldım biliyosunuz 400/600 standart. Bi de dün DC den Thermaltake Heatsink aldım taktım. Bi yükleniym dedim. 540/735 e kadar çıkardım ii mi sizce rakamlar bi soriym dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-G-A -- 23 Temmuz 2004, 15:47:53 >

• Kardes degerler iyi gibi 9600 lerden pek anlamam ama 140mhz ekran karti icin cok yuksek bir deger. Bu degerle kac 3dmark aldin?
  • ***CoNDoR*** kardeş default değeri 400 Mhz GPU nun . 3D mark deniyicem akşama bakalım kaç çekicek

Saygılar.
  • Senden yuksek bir skor bekliyoruz
  • oga senin 9600 pro pcbsi kırmızı mı?
    bide bu termaltake i karta takmak zormudur?
    benim his 9600 pro da fanda bi problem var galiba , bilgisayar uzun süre kapalıyken açınca örneğin gece kapatıyorum sabah açıyorum yaklaşık 1 dk kadar gürültü çıkarıyor sanki kablo değiyor gibi kontrol ettim falan herhangi bi temas yok fanına . 1 dk sora normal çalışıyor nedir problem anlamadım
  • abi rica edicem cevaplayın
    bu orj. atiler var ya built by ati (amerika) o da güzel o/c olur mu? yani bu arkadaşınki kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

oga senin 9600 pro pcbsi kırmızı mı?
    bide bu termaltake i karta takmak zormudur?
    benim his 9600 pro da fanda bi problem var galiba , bilgisayar uzun süre kapalıyken açınca örneğin gece kapatıyorum sabah açıyorum yaklaşık 1 dk kadar gürültü çıkarıyor sanki kablo değiyor gibi kontrol ettim falan herhangi bi temas yok fanına . 1 dk sora normal çalışıyor nedir problem anlamadım

bu fanların ben artık yoruldum diye işaret vermesidir. Fanın son günlerini yaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    E2160 Overclock Hk.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam millet .

Evet benim ATI nin board ı kırmızı renk . Gürültü yaşayan kardeş de ekran kartını bi kompresöre tutsun ondan sonra çıtı çıkmaz hala devam ediyosa fanda bi sorun vardır . Thermaltake'i ekran kartına takmak çok kolay. Sadece bakır malzemenin arkasındaki bantı çıkarıyosun yapıştırıyosun hepsi bu.

Saygılar
  • orjinal ati ile de uyumlu mudur?
    yani amerikan üretim olanlarla
  • benimki de yeşil renk ve samsung ramli
    bütün amerikan üretimliler öyleymiş, abi bişi sorcam riva tuner benim ekran kartının (9600 pro) ram hızını 600 yerine 300 görüyor neden acaba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.