Şimdi Ara

97 850 t5 CD ÇALAR ARIYORUM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 97 model 850 aracıma uygun fiyata orj cd çalar arıyorum.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temel35 -- 19 Kasım 2012; 15:35:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin için uygun fiyat nedir? duyalım bakalım bende orjinali var..
  • meteg,

Konu dışı olacak ama Microsoft yeni windows 8 reklamında senin niki kullanmış hocam. 16.saniye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 19 Kasım 2012; 17:50:26 >
  • sayın meteg ustam,önce saygı ve selam larımı sunarım.ayrıca daha önce forumda okumuştum saglık probleminiz içinde geçmiş olsun diliyorum.forumda yeniyim ama sizin verdiginiz bilgiler hem bilgisayarımda hemde cep tlf da mevcut ayrıca tşk ediyorum.aracı alalı 9 ay oldu devamlı bilgilerinizi takip ettim.hocam sizde cd oldugunu forumda okumuştum bu msj da sizin içindi.sizinle tanısmayıda isterim.saygı ve selamlarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temel35 -- 22 Kasım 2012; 10:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

meteg,

Konu dışı olacak ama Microsoft yeni windows 8 reklamında senin niki kullanmış hocam. 16.saniye...

bu benim de dikkatimi çekmişti :)

• temel35,

teşekkür ederim artık sağlık sorunları nedeniyle çalışamıyorum.bir çeşit erken emeklilik gibi oldu.. bende de volvo 850 serisi araç vardı.ama artık yorulduğum ve bütün tamirleri tek başına yaptığım için ve yardım edecek kimse de olmadığı için değiştirmek zorunda kaldım.şansım yaver gitti ve 2007 model bir v70 buldum.. benim elimde orjinal kaset+radyo+cd çalar var. eğer ilgileniyorsanız satabilirim size.. kodu da elimde var..

highwaymous,

reklam ilginçmiş..
  • sayın meteg ustam,tekrar selamlar.yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.ben izmir de oturuyorum.cd ile ilgileniyorum siz fiyati belirtin alıcıyım.saygı ve selamlarımla.özcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temel35 -- 23 Kasım 2012; 22:43:04 >
  • temel35,

ben düşündüm de radyoyu satmaktan vazgeçtim.. ben de zaten bunu servisten sipariş yolu ile sonradan getirtmiştim.. aslında orjinalinde kaset ve radyo vardı.. benim vereceğim fiyat sana uygun gelmeyecektir.. sanırım bunu almanın en kolayı ikinci el parça satanlardan almaktır.. eğer istersen sana başka bir adres verebilirim..

ben eski aracımı da satmadım o da kapalı garajda durmakta.. kullanıldığı zaman cd çalar bize lazım olacaktır.. kusura bakma..
  • meteg ustam,düşüncenize saygılıyım.siz yinede adres verirseniz sevinirim.saygı ve selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: meteg

temel35,

teşekkür ederim artık sağlık sorunları nedeniyle çalışamıyorum.bir çeşit erken emeklilik gibi oldu.. bende de volvo 850 serisi araç vardı.ama artık yorulduğum ve bütün tamirleri tek başına yaptığım için ve yardım edecek kimse de olmadığı için değiştirmek zorunda kaldım.şansım yaver gitti ve 2007 model bir v70 buldum.. benim elimde orjinal kaset+radyo+cd çalar var. eğer ilgileniyorsanız satabilirim size.. kodu da elimde var..

highwaymous,

reklam ilginçmiş..

t5 inizi sattınız mı hocam ?
  • ilgilenen arkadaşlara tşkler.sorun halledilmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.