Şimdi Ara

97 model broadway i verip efsane kasa corolla alıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: somet 16

2 senedir triger hariç hiçbir parça değiştirmediğim için mareanın parçalarının civicten pahalı olduğunu söyliyemem,
    geçen ay 5 yaşındaki oğlum bisiklet sürerken komşunun 2005 civic aracının sol aynasını koparmış nasıl olmuş bilmem ama olmuş, haliyle gittik servise ayna sormaya 480tl, fiyat verdi ,bir hafta bursa hurdacılarında çıkma ayna aradım sonunda buldum bitane boyatıp ayarladık,
    marea piyasaına gelince tutulmadığına inanmıyorum çok kısa sürede ilan verip mareasını satan arkadaşlar var çoğuda memnun olmadığı için değil genelde model yüksltmek ve hlx e geçiş yapmak için satıyolar

Alıntıları Göster
    corsa b segmenti bir araç. marea c segmenti. yani marea daha geniş ve daha konforlu corsaya göre. marea.' nın kronik bir iki elektrk sorunundan bahsediliyor. bence dert değil. alınmaya engel bir husus hiç değil. uzun yıllar kullanacaksanız zaten marea çok iyi olacaktır. fiatın yaptığı güzel araçlardan birisi bence marea.

mutlaka ama mutlaka temizini bulmalısınız. böylece uzun yıllar sorun yaşamazsınız tahminimce. elektronik arızaların maliyeti fazla olmayacaktır. merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

corsa b segmenti bir araç. marea c segmenti. yani marea daha geniş ve daha konforlu corsaya göre. marea.' nın kronik bir iki elektrk sorunundan bahsediliyor. bence dert değil. alınmaya engel bir husus hiç değil. uzun yıllar kullanacaksanız zaten marea çok iyi olacaktır. fiatın yaptığı güzel araçlardan birisi bence marea.

mutlaka ama mutlaka temizini bulmalısınız. böylece uzun yıllar sorun yaşamazsınız tahminimce. elektronik arızaların maliyeti fazla olmayacaktır. merak etmeyin.

teşekkür ederim yorumunuz için. binici insanım ikide bi araba değişmem . emektar broadwayi bile 7 yıl kullandım . sırf kliması yok diye artık satmak istiyorum ,ve maria almak niyetindeyim onuda bi 20 yıl kullanırım sanırım . belkide daha fazla . yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım .

• samet6630 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yıl oldu 2013 hatta 2014 olacak ben 98 model efsane kasayı 17 500 e verdim demekki o parayı veriyorlarmış ve araba hala diri performanslı konforlu ve inanın sanayiye uğramadım 35 000 km ye yakın kullandım sadece fan muşuru bitti onu değiştirdim 40 tl

herkesin lafına bakmayın kullananlarla konuşun

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgkrn

arkadaşlar yıl oldu 2013 hatta 2014 olacak ben 98 model efsane kasayı 17 500 e verdim demekki o parayı veriyorlarmış ve araba hala diri performanslı konforlu ve inanın sanayiye uğramadım 35 000 km ye yakın kullandım sadece fan muşuru bitti onu değiştirdim 40 tl

saygılar.

2 senelik konuyu hortlatmışsın. tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

quote:

saygılar.

2 senelik konuyu hortlatmışsın. tebrikler..

zaten arabayı alsaydı 2 sene sonra ne olurdu onu anlatmak için yazdım bu yazdıklarımı 2 sene önce yazamazdım yani tecrübeyle sabit. Ayıktın??
  • tlgkrn T kullanıcısına yanıt
    senin ne gibi sorunların var ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

senin ne gibi sorunların var ya ?
    bu efsane kasa 1.3 corallaya bindim 200.000 de lpg liydi ve hor kullanılmış kazalı arabaydı ama içi gayet rahat performansı gayet iyidi 1.3 olduğu halde 1.6 lar çok iyi gidiyor bence güzel arabalar ama biraz fazla istiyorlar tek sorun o
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    anlatırım
  • quote:

anlatırım
    Efsaneyi hayatında kullanmayan herkes yorum yapmış

Arkadaşımda 850 bin km de motor açılmamış efsane var. Boru değil, boşuna efsane denmiyor.

Önerdiğiniz arabalarada 10 basar. Tabiki yeni araba almak donanım açısından daha iyidir bu ayrı konu.

Efsane size donanım vaad etmez zaten. Sorunsuzluk vaad eder.
  • tlgkrn T kullanıcısına yanıt
    hadi anlat ta dinleyelim o zaman kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

peki üstadım marialar nasıl onlarda aynı fiyattan gidiyor .maria alsam başım ağrırmı .

Fiat Marea mı ? Dış - özellikle iç dizaynına hastayım, çok kibar, yakışıklı bir araba. Şimdiki Albea'lardan, Linea'lardan daha konforludur eminim, kullanmadım ama..

Tempra'dan sonra Fiat'ın sevdiğim araçlarından biri.. Hatta Fiat'ın ürettiği en güzel araç bence. Her yerinden kalite akıyor..

Fakat o fiyata ölüsünü bulursunuz. Ben çok araştıyorum Fiat Marea'm olsun isterdim, ama genciz işte para yok :) Memurdan, temiz satılan 70 bin de falan Marea'lar var.. Çok temiz kullanılmışları bulmak lazım. 20 bin civarı satılıyor temizleri..

Mesela buldum bir tane; çok güzel, çok.. Kız gibi araba, tasarımı harika bunun.. Aşığım resmen;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004-marea-liberty-1.6-lpg-li,muayene-2015-e-kadar-var-139581362/detay/

veya

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hata-boya-yokk-sadece-89-binde-139830879/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 4 Ekim 2013; 11:40:46 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-temiz-sorunsuz-lpg-li-efsana-corolla-132709389/detay/ araç babamın 136 binde motor saat gibi ilanda gerekli olan herşey yazıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-temiz-sorunsuz-lpg-li-efsana-corolla-132709389/detay/ araç babamın 136 binde motor saat gibi ilanda gerekli olan herşey yazıyor zaten

27 Temmuzdan beri ilanda.
    Babana söyleyiver daha çok 27 temmuzlar görür o fiyattan.
    Araçta klima bile yok.
    17 bin istenir mi be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 5 Ekim 2013; 17:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: insideman

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-temiz-sorunsuz-lpg-li-efsana-corolla-132709389/detay/ araç babamın 136 binde motor saat gibi ilanda gerekli olan herşey yazıyor zaten

Araçta klima bile yok.
    17 bin istenir mi be.

arkadaşım diğer corollalara bak öyle konuş istesek 15 e alacak adam daha 2 gün önce aradı sen sorun yapma kendine satamazsak da bineriz sorunsuz araç sonuçta

• quote:

quote:

quote:

Araçta klima bile yok.
    17 bin istenir mi be.

arkadaşım diğer corollalara bak öyle konuş istesek 15 e alacak adam daha 2 gün önce aradı sen sorun yapma kendine satamazsak da bineriz sorunsuz araç sonuçta

Sende onları satılıyor zannet.
    Bu bedava site yüzünden piyasa böyle boktan oldu.
    15 bin veren enayi varsa 1 dk durma sat zaten.

• ne efsaneymiş arkadaş ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

ne efsaneymiş arkadaş ....
    İlanlara baktımda Yıl olmuş 2013 hala efsane kasa diye 95 model bilmemkaçyüzbin km yapmış arabaya 17.000 Tl fiyat yazmışlar şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Su efsane kasa corolla lafina hastayim. İcine binip bu kadar daraldigim bir araba hatirlamiyorum. Oyle bir kasa:)

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Araçta klima bile yok.
    17 bin istenir mi be.

Yanlış anlamada o paralar etmez o araç
    Gider bunu alırım daha iyi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-orjinal-km-138304849/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-primera-1.6-comfort-2001-masrafsiz-102104280/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaultSport -- 6 Ekim 2013; 0:29:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

ne efsaneymiş arkadaş ....

çürüyen efsane... çocuk olsa üniversiteye gitmişti be...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.