Şimdi Ara

97 model broadway i verip efsane kasa corolla alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Corsa var o fiyatlarda onlara bakın derim 1.2 klimalı bulursunuz.

evet corsalar ın fiyatı uygun peki mariaya göre parça fiyatları nasıldır hangisi daha sık arıza verir . normalde özenli kullanan birisiyim tabiri caizsse emekli modunda kullanıyorum arabamı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

tabiki ondan degil ama efsane denmesinin baş nedeni budur. uçan tenekede denilebilir cünkü gercekten saglam degiller.
    ilandaki araca gelince ben 15000 lira isteyenlere bile cok istiyor derdim ama adam 20000 istemiş

• Ehem ehem,efsane kasalar hakkında bişey söylemek istiyorum.Malum bizim arabamız efsane kasanın bir üstü,2001 model.Geçen gün balatasını değiştirdik, %100 'Japon' arabasından 'Alman' malı balata çıktı.96 kasaların ise bütün parçaları orjinal Japon.Fiyatının yüksek olmasının nedeni bu yüzden.

Haa bu arada,Broadway'den Corolla'ya geçmenizi bende tavsiye ederim.
    Saygılar,Corolla 4ever.
  • 160bin de bulursan öp de başına koy, 560bindir onlar...

Kaç kere rektifiye olmuştur kim bilir.

Adamın 160bin yapması için yılda 10bin km yapması lazım , bu çok az..

Hele tüplüyse kesin en az 300bini var , KM sildirmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

bazıları haketmiyor bu parayı falan demiş efsane falan degil demiş tamam olması gerekenden biraz pahalı ama bu yasta olupta sorun cıkarmayan yada herhangi bir yasta olup 1.6 atmosferik motora sahip olupta bu aracı tokatlayabilcek arac varsa gösterin. daha gecenlerde forumda bi arkadas 2006 fiesta dan inip corolla aldı ve cok rahatım diyordu.
    bu aracların günümüz icin tek eksileri metal yorgunlunun ciddi boyutlara ulasmıs olması ve esp vb önemli teknolojiler sahip olmamasıdır.
    üstte focus lar corsa lar elentra lar önerilmiş diyecek laf bulamıyorum.
    not: 6 yıllık efsane kasa kullanıcısıyım.

Şimdi sen 96 Corollayı Focustan üstün görürsen bende sana diyecek laf bulamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

quote:

evet corsalar ın fiyatı uygun peki mariaya göre parça fiyatları nasıldır hangisi daha sık arıza verir . normalde özenli kullanan birisiyim tabiri caizsse emekli modunda kullanıyorum arabamı .

150 binde alıp 170 binde satmıştım 2000 model Corsa Swing 1.2 16V vardı.
    Parça fiyatları pahalı fakat 1 kere yolda bırakmadı. Birtek müşürü değiştirdim. Senelerce bindim fakat tek 1 kere bile arıza vermedi.

Bende aslında emekli modunda kullanırım fakat ilk aldığımda acemiliğimi, hemen hemen herkeste olan hız tutkusunu 1.2 motordan tadılabileceği kadar tattım diyebirim.

Kısa ve net şekilde az zorlamadım yani. Fakat buna rağmen tık demedi araba. Yalnız 1.2 motor olduğundan ötürü klimayı son devirde açınca performansta bariz bir düşüş oluyor.
    Ben benzinli kullanmıştım keşke tüp taktırıp devam etseydim diyorum şimdi biraz maddi sıkışıklıktan ötürü sattım Doğan S aldım onuda çok yakıyor diye sattım bende sizin gibi şuan 1993 Model orta kasa Broadway sahibiyim.

Ama imkanlar el verseydi o Corsa'ya tüp taktırıp daha nice seneler binerim. Motor ömrü için 300bin'i devirir diyorlardı.

Sıradan 1.2 araçlar gibi yokuşta tıkanma aşırı boğulma gitmemezlik yapmaz kesinlikle. 1.2 motor olduğunu kolay kolay hissettirmez bile. Gayet konforlu güzel rahat bir arabaydı benim için.

Ve beni Opel'e aşık eden sorunsuzluğu ve tek bir arıza çıkartmaması oldu. Size bunun garantisini verebilirim. Tabi ki temiz bir araç bulmanız gerek.

Muhtemelen Broadway'den sonra size biraz yavaş gelebilir fakat zamanla alışırsınız.

Tüp takılınca yakıt konusunu açmak bile istemiyorum

EDİT:İMLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 28 Temmuz 2011; 1:13:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

160bin de bulursan öp de başına koy, 560bindir onlar...

57000 km'de 1999 model palio arabam var.Yılda 5000 km anca kullanmışız.
  • 95 model efsane kasaya (:D) 15 bin tl verdi bizim eski sirkette bir adam. Efsane bir hareketti bence :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abavf

Bu kasalar efsane, fiyatlar da efsane.

Klimalı GLİ modelleri 15-16 civarı satılıyor 14-15 yaşında araçlar. Ben olsam bu kadar fiyatı şişirilmiş bir arabanın peşinden koşmazdım.
    Bu araçlar genelde sorunsuz ama sorun çıkabilecek bir arabada ilerideki muhtemel sorunların giderilmesi için gerekecek para peşin olarak fazladan veriliyor bu arabalara.
    Tabi karar sizin.

broadwayla çok farkı var corollanın ama; klimalı hidrolik olucak diyede o yaşta arabaya ''abavf''in dediği gibi o fiyatları vermek çok mantıklı gelmiyor..
  • quote:

quote:

quote:

150 binde alıp 170 binde satmıştım 2000 model Corsa Swing 1.2 16V vardı.
    Parça fiyatları pahalı fakat 1 kere yolda bırakmadı. Birtek müşürü değiştirdim. Senelerce bindim fakat tek 1 kere bile arıza vermedi.

Bende aslında emekli modunda kullanırım fakat ilk aldığımda acemiliğimi, hemen hemen herkeste olan hız tutkusunu 1.2 motordan tadılabileceği kadar tattım diyebirim.

Kısa ve net şekilde az zorlamadım yani. Fakat buna rağmen tık demedi araba. Yalnız 1.2 motor olduğundan ötürü klimayı son devirde açınca performansta bariz bir düşüş oluyor.
    Ben benzinli kullanmıştım keşke tüp taktırıp devam etseydim diyorum şimdi biraz maddi sıkışıklıktan ötürü sattım Doğan S aldım onuda çok yakıyor diye sattım bende sizin gibi şuan 1993 Model orta kasa Broadway sahibiyim.

Ama imkanlar el verseydi o Corsa'ya tüp taktırıp daha nice seneler binerim. Motor ömrü için 300bin'i devirir diyorlardı.

Sıradan 1.2 araçlar gibi yokuşta tıkanma aşırı boğulma gitmemezlik yapmaz kesinlikle. 1.2 motor olduğunu kolay kolay hissettirmez bile. Gayet konforlu güzel rahat bir arabaydı benim için.

Ve beni Opel'e aşık eden sorunsuzluğu ve tek bir arıza çıkartmaması oldu. Size bunun garantisini verebilirim. Tabi ki temiz bir araç bulmanız gerek.

Muhtemelen Broadway'den sonra size biraz yavaş gelebilir fakat zamanla alışırsınız.

Tüp takılınca yakıt konusunu açmak bile istemiyorum

EDİT:İMLA.

açıklayıcı bilgiler verdiğiniz için teşekkürler . dediğiniz gibi corsalara baktım sevimli bir araba fiyatlarıda makul bir araba .

• 15 civarına skoda octavia da bulabilirsiniz... efsane kasa corolla kadar olmasada (!) iyi arabadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

quote:

Orijinalden alıntı: abavf

Bu kasalar efsane, fiyatlar da efsane.

Klimalı GLİ modelleri 15-16 civarı satılıyor 14-15 yaşında araçlar. Ben olsam bu kadar fiyatı şişirilmiş bir arabanın peşinden koşmazdım.
    Bu araçlar genelde sorunsuz ama sorun çıkabilecek bir arabada ilerideki muhtemel sorunların giderilmesi için gerekecek para peşin olarak fazladan veriliyor bu arabalara.
    Tabi karar sizin.

broadwayla çok farkı var corollanın ama; klimalı hidrolik olucak diyede o yaşta arabaya ''abavf''in dediği gibi o fiyatları vermek çok mantıklı gelmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

95 model efsane kasaya (:D) 15 bin tl verdi bizim eski sirkette bir adam. Efsane bir hareketti bence :))

• quote:

Orijinalden alıntı: wehby

15 civarına skoda octavia da bulabilirsiniz... efsane kasa corolla kadar olmasada (!) iyi arabadır...

öneriniz için teşekkürler fakat skoda düşünmüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

160bin de bulursan öp de başına koy, 560bindir onlar...

• arkadaşlar 2 araba kafamda netleşti . maria ile corsa, hangisi alınmalı . ikiside güzel araçlar . hangisi daha sık arıza verir . hangisinin kronik sorunları vardır . hangisinin parçası daha pahalıdır .
  • quote:

arkadaşlar 2 araba kafamda netleşti . maria ile corsa, hangisi alınmalı . ikiside güzel araçlar . hangisi daha sık arıza verir . hangisinin kronik sorunları vardır . hangisinin parçası daha pahalıdır .

ikiside alınmaz yok illa alcam diyorsan hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverado

quote:

arkadaşlar 2 araba kafamda netleşti . maria ile corsa, hangisi alınmalı . ikiside güzel araçlar . hangisi daha sık arıza verir . hangisinin kronik sorunları vardır . hangisinin parçası daha pahalıdır .

ikiside alınmaz yok illa alcam diyorsan hayırlı olsun.

Neden alınmaz açıklayıcı bilgi verin bizde bilelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

quote:

Orijinalden alıntı: delta63

quote:

peki üstadım marialar nasıl onlarda aynı fiyattan gidiyor .maria alsam başım ağrırmı .

Maria ya hiç bulaşmayın bence piyasada pek sevilen bir araç değildir tip olarak hoş duruyor donanım olarakta fena sayılmaz , ama ikinci elde para etmez , oyüzden hiç düşünmeyin derim Mareayı

mareaya bulaşmayın kelimesi çok komik geldi bana ben bulaştım 2,5 yıldır kullanıyorum oturup ağlayalımmı , şimdi size sorsalar kesin civic bakın dersiniz sanki civiclerde sorun yok herşey dört dörtlük, daha geçen ay 98 model aldı arkadaşım 1,6 ies civic zar zor parasını denkleştirdi kaçtane ustaya baktırdı hepsi ok alınabilir dedi ve aldı, 2 hafta sonra motor gümledi şimdi bidünya motor yaptırmak için masraf ediyor,
    bugün temiz bir marea mutlaka 2. elde satılır , belki ucuzdur ama ucuz alırsın ucuz satarsın

şimdi Marea ile civic karşılaştırması yaparsak biraz komik olur ,ikinci el hiç bir araba sorunsuzdur diyemeyiz, Bakın dediğiniz gibi civic bile iki hafta sonra motoru gümletmiş (Eminim arkadaşınız sanayideki bir ustaya göstermiştir aracı) Marea ya gelince evet hoş bir araç ama ülkemizde tutmayan bir araba çünkü; parça fiyatları biraz yüksek ,elektronik aksamı biraz fazla ve her usta tamirini yapamıyor , vs. o yüzden ikinci el piyasası yavaş yani satarken zorlanacağınız bir araç ,Ama araç temiz ise ve piyasanın 2000 tl altına verirseniz tabiki satabilirsiniz, Bu arada oturup ağlamanıza gerek yok güzel bir araca sahipsiniz, ama araç kullanıcıları gözüyle bakıldığında piyasası olmayan bir araca sahipsiniz

• 2 senedir triger hariç hiçbir parça değiştirmediğim için mareanın parçalarının civicten pahalı olduğunu söyliyemem,
    geçen ay 5 yaşındaki oğlum bisiklet sürerken komşunun 2005 civic aracının sol aynasını koparmış nasıl olmuş bilmem ama olmuş, haliyle gittik servise ayna sormaya 480tl, fiyat verdi ,bir hafta bursa hurdacılarında çıkma ayna aradım sonunda buldum bitane boyatıp ayarladık,
    marea piyasaına gelince tutulmadığına inanmıyorum çok kısa sürede ilan verip mareasını satan arkadaşlar var çoğuda memnun olmadığı için değil genelde model yüksltmek ve hlx e geçiş yapmak için satıyolar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.