Şimdi Ara

97 model broadway i verip efsane kasa corolla alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim emektar 97 model broadweyi satıp klimalı bi tane corolla almak istiyorum efsane kasa olur ilk kasa olur farketmez , beni düşündüren noktalar var . onlarıda sizlere sormak istiyorum .
    1. corolla nın şuan km si 150 ila 180 binde, piyasada olanların ben alacak olursam diyelimki 160 binde araç buldum 94 model bu araç kaçbin km daha taşır motoru ne zaman rektefe ister.
    2. corollanın parçaları heryerde bulunuyormu ve parçaları pahalımı adanada ikamet etmekteyim .
    3.ilk kasa corollalar ın klimalı versiyonun alırsam başımı ağrıtırmı.

• Bu kasalar efsane, fiyatlar da efsane.

Klimalı GLİ modelleri 15-16 civarı satılıyor 14-15 yaşında araçlar. Ben olsam bu kadar fiyatı şişirilmiş bir arabanın peşinden koşmazdım.
    Bu araçlar genelde sorunsuz ama sorun çıkabilecek bir arabada ilerideki muhtemel sorunların giderilmesi için gerekecek para peşin olarak fazladan veriliyor bu arabalara.
    Tabi karar sizin.
  • peki üstadım marialar nasıl onlarda aynı fiyattan gidiyor .maria alsam başım ağrırmı .
  • 15-16 bin lira dandik corollaya vereceğine 17-18 bine 2006 hyundai elantra al arabaya bin...
  • Su efsane kasa corolla lafina hastayim. İcine binip bu kadar daraldigim bir araba hatirlamiyorum. Oyle bir kasa:)
  • ne arabaymış arkadaş bu kadar prim yapması hayret.o parayı 13-14 yaşında arabaya vereceğine başka alternatiflere yönel bence.sonuçta yaş olarak ve kilometre olarak yüksek bu da sorun çıkarma ihtimalini arttırır.ayrıca parça sorunu olmaz alırsan.
  • hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için . haklısınız araba nın yaşı kemale ermiş okadar para bağlamayım . peki marealar hakkında ne düşünürsünüz 12 ila 13 arası gidiyor onlarda .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

peki üstadım marialar nasıl onlarda aynı fiyattan gidiyor .maria alsam başım ağrırmı .

Maria ya hiç bulaşmayın bence piyasada pek sevilen bir araç değildir tip olarak hoş duruyor donanım olarakta fena sayılmaz , ama ikinci elde para etmez , oyüzden hiç düşünmeyin derim Mareayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta63

quote:

peki üstadım marialar nasıl onlarda aynı fiyattan gidiyor .maria alsam başım ağrırmı .

Maria ya hiç bulaşmayın bence piyasada pek sevilen bir araç değildir tip olarak hoş duruyor donanım olarakta fena sayılmaz , ama ikinci elde para etmez , oyüzden hiç düşünmeyin derim Mareayı

hımmmm, tavsiyeniz için teşekkürler . ama şöyle bişey var ben araba değiştiren birisi değilim , şuan 97 model broadwayimde bi tane klima olsaydı bugün ona ben 20 yıl binerdim , ama klima olmadığı için de adanada yaz aylarında işkence oluyor klimasız araba . o yüzden marialar fiyat ve özellik olarak dikkatimi çekti . onu aldığımda bi 20 yıl binerim eğer paraya ihtiyaçtan dolayı satmak zorunda olmaz isem . sonuç olarak mariada beni düşündüren parça sıkıntısı çekermiyim , parçaları çok pahalımıdır , sıksık arıza yaparmı gibi sorular beni düşündürüyor , yoksa ikinci eli önemli değil benim için .

• Parça sıkıntısı yaşamazsınız , ama parça fiyatları biraz yüksek saylılır değer fiat araçlarına göre ,aracın bakımlarını düzenli yaptıktan sonra zaten sıkıntıda çıkarmaz , Bir tanıdığımızda vardı araç memnundu tek sıkıntısı zaterken zorlanmak oldu , ama satarken 1,2 düşerseniz alıcı bulursunuz
  • maria değil dostlar marea

dostum marea sahibiyim düşündüğün iki aracıda tavsiye etmem hele hele o paraya o corollaları hiç tavsiye etmem..

araştır bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Temmuz 2011; 18:19:58 >
  • quote:

quote:

mareaya bulaşmayın kelimesi çok komik geldi bana ben bulaştım 2,5 yıldır kullanıyorum oturup ağlayalımmı , şimdi size sorsalar kesin civic bakın dersiniz sanki civiclerde sorun yok herşey dört dörtlük, daha geçen ay 98 model aldı arkadaşım 1,6 ies civic zar zor parasını denkleştirdi kaçtane ustaya baktırdı hepsi ok alınabilir dedi ve aldı, 2 hafta sonra motor gümledi şimdi bidünya motor yaptırmak için masraf ediyor,
    bugün temiz bir marea mutlaka 2. elde satılır , belki ucuzdur ama ucuz alırsın ucuz satarsın

• 2011 yılında Efsanelerle falan bence hiç uğraşmayın.

Aracın zaten ahı gitmiş, vahı kalmıştır.
  • quote:

Parça sıkıntısı yaşamazsınız , ama parça fiyatları biraz yüksek saylılır değer fiat araçlarına göre ,aracın bakımlarını düzenli yaptıktan sonra zaten sıkıntıda çıkarmaz , Bir tanıdığımızda vardı araç memnundu tek sıkıntısı zaterken zorlanmak oldu , ama satarken 1,2 düşerseniz alıcı bulursunuz

Üstadım teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım marea ya doğru gidiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

2011 yılında Efsanelerle falan bence hiç uğraşmayın.

Aracın zaten ahı gitmiş, vahı kalmıştır.

Doğru söylüyorsun üstadim .
  • O Corollaların piyasası çok yüksek. Onun yerine yakın fiyata satılan 2000 model civarı focus 1 lere de bakabilirsiniz. ..
  • Corsa var o fiyatlarda onlara bakın derim 1.2 klimalı bulursunuz.
  • bazıları haketmiyor bu parayı falan demiş efsane falan degil demiş tamam olması gerekenden biraz pahalı ama bu yasta olupta sorun cıkarmayan yada herhangi bir yasta olup 1.6 atmosferik motora sahip olupta bu aracı tokatlayabilcek arac varsa gösterin. daha gecenlerde forumda bi arkadas 2006 fiesta dan inip corolla aldı ve cok rahatım diyordu.
    bu aracların günümüz icin tek eksileri metal yorgunlunun ciddi boyutlara ulasmıs olması ve esp vb önemli teknolojiler sahip olmamasıdır.
    üstte focus lar corsa lar elentra lar önerilmiş diyecek laf bulamıyorum.
    not: 6 yıllık efsane kasa kullanıcısıyım.
  • nasıl yani sırf diğer 1.6 araçları tokatlamak içinmi tercih edilmesi gerekiyor efsane kasanın
    sizce bu aracın ederi bumudur
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-ikinci-sahibinden-temiz-corolla-55131689/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 27 Temmuz 2011; 21:00:00 >
  • tabiki ondan degil ama efsane denmesinin baş nedeni budur. uçan tenekede denilebilir cünkü gercekten saglam degiller.
    ilandaki araca gelince ben 15000 lira isteyenlere bile cok istiyor derdim ama adam 20000 istemiş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.