Şimdi Ara

97 opel vectra alayim mi? (lütfen yardim)+acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar dileyerek baslayayim...

hemen soruma geceyim...

almanyada yasiyorum.. burda 97 model 120.000 kmde bir vectra buldum. 2.0 L , klimali v.s. satici 1 yilda garanti veriyor..

almayi düsünüyordum ama cevrem alma cok sorun cikarir v.s. diyor. 97 model golf3 al diyorlar. ama o arabadan nefret ediyorum. sizce bu vectrayi alsam söyle 3 max 4 sene kullanabilirmiyim büyük sorun cikarmadan...
    aleti kullandim,kullanimi v.s.si hos...

lütfen bi yardim edin...

tesekkürler

• 97 DE arac ne cd mı gls mı bence al superdır sorun cıkarıp cıkarmayacagını bız nerden bılelım kı bence al

ve arkana bakma
  • hem almanyada yaşıyorum diyorum hem de opel alacağım diyorsun
    başka arabamı yok.
    100 euro fazla koy başka araç al
    kaça alıyorsun 1200 euro mu
  • antiopelciler bu topici kirletmesin

vectra nın bu kasası bu sınıfın öndegidenidir

sehiriçi 10 sabit hız ile 5,9 yakıt tüketimi fabrika verilerine göre

2,0 136 hp gayet verimli bir ünite sınıfının en iyi motorlarındandır

kullanmıştık bir süre peder kaza yaptıgı için sattı yoksa uzun süre binilecek bir araçtı

alınabilecek bir arabadır.
  • Opel iidir Araba iyi Durumda ise Al derim.
  • nite sorun çıkarsınki opel ii araabadır hem 1yıl garantisi var diyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

hem almanyada yaşıyorum diyorum hem de opel alacağım diyorsun
    başka arabamı yok.

alet sanirim cd degil... ön camlari elektrikli ama arkalar degil. birde station. tam istedigim araba.kasasina zaten hastayim...

arabayi yaklasik 4000€ aliyorum. belki 1500€ sahisdanda alabilirim ama 2 günde elimde patlayabilir. burda hem test ediliyor,hemde garantili...

aracin kullanimi cok rahat.... ama yorumlari okuduktan sonra daha cok alma yönüne kaydim... cok sagolun...
  • bence kaçırma hemen al inan eski kasalar yenilerden daha dayanıklı oluyor bide neden sorun çıkarsın ki söylesene bakımlıysa ki satan adam iyi baktıysa belki 4 seneden bile fazla binersina ma iş bakmaya geliyor sonuçta piman olacağın bir araba değil al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

bence kaçırma hemen al inan eski kasalar yenilerden daha dayanıklı oluyor bide neden sorun çıkarsın ki söylesene bakımlıysa ki satan adam iyi baktıysa belki 4 seneden bile fazla binersina ma iş bakmaya geliyor sonuçta piman olacağın bir araba değil al derim

cok tesekkürler...

bugun is cikisi galeriye gidip görüsme yapacagim... hayirlisi

ilginize cokk tesekkürler

not: eski kasa bana yeniden daha güzel görünüyor. saglamliktada haklisiniz... tas gibi araba... 2000 model focusda bakmistim, cogu yerini pas kaplamisti.. opel tas gibi valla...

tesekkürler

hepinize kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: alpasch

quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

hem almanyada yaşıyorum diyorum hem de opel alacağım diyorsun
    başka arabamı yok.

alet sanirim cd degil... ön camlari elektrikli ama arkalar degil. birde station. tam istedigim araba.kasasina zaten hastayim...

arabayi yaklasik 4000€ aliyorum. belki 1500€ sahisdanda alabilirim ama 2 günde elimde patlayabilir. burda hem test ediliyor,hemde garantili...

aracin kullanimi cok rahat.... ama yorumlari okuduktan sonra daha cok alma yönüne kaydim... cok sagolun...

arkadaşım 4000 euro opel'e fazla hemde 1997 modele ama yine de zevk meselesi.

hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın

• Temiz olduktan sonra sorun çıkarmaz.Çok rahat ve seri bir araba.Tasarımı da çok güzel.Bence al.
  • 97 opel alinmaz artik cok masraf cikartir opel saglam araba fakat artik yaslandi 97 modeli iyicene kemikleri yumuşamışdır zaten o arabanın artik hayir gelmes o arabadan ayirca 2,0 cokdaa yakar 3 sene kullandim 96 opel 2,0 vardi bendede cokda masraf cikartir ona göre yolda kalirsin
  • 96 ESKİ KASA, 97 1 SONRAKİ KASA. BEN KULLANIYORUM, MASRAF ÇIKARIR DİYENLERE BAKMA. 1 YIL GARANTŞ VERİYORSA TAMAMDIR. TÜRKİYEDEKİ FİYATI 7500€ CİVARINDADIR. KEZA BEN BU FİYATA ALDIM. ÇOK TÜKETMESİ KONUSUNDA ORTALAMA 10 L TÜKETİYOR BENİMKİ. YOL BİLGİSAYARI DA VARSA GÜZEL. SÜRÜŞ KONFORU BAŞKA ARABDA YOK... BEN DAHA 3-4 YIL KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
  • 96 eski kasami opel kullanıyorsunda 96 yeni kasa oldugundan bile haberin yok birde marraf cikarmaz diyorsun bak burdaki link opel 96 yeni kasamiymis dunyadan haberin olsunhttp://www.araba.com/350215.html
    quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

96 ESKİ KASA, 97 1 SONRAKİ KASA. BEN KULLANIYORUM, MASRAF ÇIKARIR DİYENLERE BAKMA. 1 YIL GARANTŞ VERİYORSA TAMAMDIR. TÜRKİYEDEKİ FİYATI 7500€ CİVARINDADIR. KEZA BEN BU FİYATA ALDIM. ÇOK TÜKETMESİ KONUSUNDA ORTALAMA 10 L TÜKETİYOR BENİMKİ. YOL BİLGİSAYARI DA VARSA GÜZEL. SÜRÜŞ KONFORU BAŞKA ARABDA YOK... BEN DAHA 3-4 YIL KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpasch

herkese selamlar dileyerek baslayayim...

hemen soruma geceyim...

almanyada yasiyorum.. burda 97 model 120.000 kmde bir vectra buldum. 2.0 L , klimali v.s. satici 1 yilda garanti veriyor..

almayi düsünüyordum ama cevrem alma cok sorun cikarir v.s. diyor. 97 model golf3 al diyorlar. ama o arabadan nefret ediyorum. sizce bu vectrayi alsam söyle 3 max 4 sene kullanabilirmiyim büyük sorun cikarmadan...
    aleti kullandim,kullanimi v.s.si hos...

lütfen bi yardim edin...

tesekkürler

Dostum golfden neden nefret ediyosun,hani sebebini yazarsan memnun olurum,golf IV almayı düşünüyorumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.