Şimdi Ara

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu nasıl fanatikliktir ki biri D sınıfı(vectra) diğeri C(civic) iken, nasıl CIVIC daha üstün diyebiliyorsunuz ki?
    Bariz bir şekilde vectra'nın daha tercih edilesi olduğu ortada.
  • vectra cd içn motor hacmi 1998 denmiş
    böyle olunca 2000 üzerindenmi yoksa 1800 üzerinden mi vergilendiriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar davids

vectra cd içn motor hacmi 1998 denmiş
    böyle olunca 2000 üzerindenmi yoksa 1800 üzerinden mi vergilendiriliyor?

1800-2000 cc arası olarak hesaplanır.

VECTRA mı CIVIC mı dersen tabiki vectra.
    *Vectra alacaksan aracın motor durumunu iyi bi kontrolden geçir.
    *Yüksek km araçları motorun yağ yakma problemi olabiliyor.
    *Ayrıca egzantirik mili sensörü,krank mili sensörü vb. bi kaç sensörü mutlaka bozulacaktır bunların fiyatı işçilik dahil 100 ytl dir.(bi kaç senede bir bozulur).Adettendir
    *Egzos aksamını kontrol ettir.
    Bunlar eksileri bunun dışında ön takım taş gibidir.Kasası maşallah kaya gibi.Konforuna diyecek yok.LPG ile tadından yinmez.
    *Ş.içi 160 170 ş.dışı 130 140 yakar

Honda Vectra nın yanında teneke kalır.Ama kolay kolay arıza vermez vectraya göre.

SONUÇ: az masraf işimi görsün CİVİC Keyfime düşkünüm,İYİ ARABAYA BİNMEK İSTİYORSAN aradada sanayinin yolunu tutarım diyorsan VECTRA
    -------Sadede gelelim:NE OLURSA OLSUN HAVADA KARADA VECTRA-----

• quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Bu nasıl fanatikliktir ki biri D sınıfı(vectra) diğeri C(civic) iken, nasıl CIVIC daha üstün diyebiliyorsunuz ki?
    Bariz bir şekilde vectra'nın daha tercih edilesi olduğu ortada.

sorunsuzluk=cıvıc konfor=vectra
    ben cıvıc dedim çünkü piyasada temiz vectra kalmadı gibi bişey vecta alıp konfor yapıcam diye her ay sanayide kafa patlatamam
    başkalarından duydugum şeyleri yazmıyorum bizzat tecrübe ettigim şeyleri yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04

vectranın asıl rakibi
    http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibinden_orjinal_degiseni_yok_-94WQQaXQQ16978158WQQpXQQdisplayitem
    budur

arabanın maşallah ı varmış
  • evet bende çok begendim
  • babamın 99 yılında 60 km de aldığı 96 model 1.6 vectrayı halen kulllanıyoruz. şu anda kilometresi 160 bine geldi ve 10 yıllık süre içinde bir kere bile arıza vermedi. biz aracı alırken çok iyi bakarak aldık. temiz kullanılmış bir arabaydı. arabanın donanımı çok ve yıllanmış bir arac olduğundan alırken mutlaka iyice baktırınki sorunlarla uğraşmayın. bulamazsanızda alın bir civic. donanımı fazla olmadığı için ve klasik japon mantığıyla üretildiği için sorun çıkaracağını sanmıyorum.

ayrıca bende broadway varken babamla peşpeşe gittiğimiz uzun yolda vectra broadwayden daha az yakmıştı.
  • İstediğin araç bende opel vectra gls 1997 model ilk olarak 2 araçtan hangisi diye sorarsan tabi ki vectra ama vectra ile ilgili bilmen gerekenlerde var;
    İlk olarak şehir için benzin tüketimi yüksek, şehir dışı düşük.
    Araç oldukça konforlu, uzun yolda insanı yormayan bi rahatlığı var.İnsana güven veren bi yapısı var.
    Araçın motoru, güçü bi harika ibreyi sona vurdurabiliyosun ben otobanda 240 gördüm cesaret edemedim daha fazla basmaya.
    Yanlız araçın biraz eski olması motor ile ilgili masraflar çıkarabiliyor mesela benim araçla ilgili problemlerim; yağ eksiltiyor kaçak yok, motor yakıyo ve sonucunda leş gibi egzosdan duman çıkarıyor.Motoru fazla ısınıyor ve yazın hareret sorunu çıkarabiliyor.
    Araçla sormak istediğin şeyler varsa yanıtlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

LÜTFEN OYUNCAKLARI PİSTTEN ÇEKİNİZ

http://videos.streetfire.net/video/Audi-rs3-vs-Fiat-marea_9684.htm

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

bu yumurtaya bakmayın hep aynı cevabı veriyo şuur eksikliği mevcut

• vectra konforlu felan değil sakın ha kazık gibi arabadır. süspansiyonlar serttir. elektroniği problemli bir arabadır bence civic al. bendede vardı 97 vectra vardı. 11e sattım para bile etmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 20 Eylül 2009; 13:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

vectra konforlu felan değil sakın ha kazık gibi arabadır. süspansiyonlar serttir. elektroniği problemli bir arabadır bence civic al. bendede vardı 97 vectra vardı. 11e sattım para bile etmedi..

katılmamamak elde değil bendede vardı bilyorum

geniş oldugundan daha iyidir ama
    cıvıc in süspansıyonu daha yumuşaktır vectra nın süspansiyonu yapılırken daha çok yol tutuşu hesaplanmıştır.
    ama bu cıvıc in yol tutuşunun kötü oldugunu anlamına gelmez

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.