Şimdi Ara

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İKİSİNDEN BİRİNİ VEYA 13000 YTL YE BAŞKA Bİ ARABAMI ALSAM

• 2002-3 model marea bulabilirsen al.daha iyi ve yeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

2002-3 model marea bulabilirsen al.daha iyi ve yeni.
    ben küçükken bizde 97 model vectra vardı gls di sanırım tek hatırladığım şey araba 260 ı görüyodu.Kullanmak nasip olmadı ama bana
    atak bi arabaydı.
    bu yüzden opel vectra diyorum , temiz bi tane bulursan al kaçırma

• quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

ben küçükken bizde 97 model vectra vardı gls di sanırım tek hatırladığım şey araba 260 ı görüyodu.Kullanmak nasip olmadı ama bana
    atak bi arabaydı.
    bu yüzden opel vectra diyorum , temiz bi tane bulursan al kaçırma

Alıntıları Göster
    V E C T R A

• quote:

Orijinalden alıntı: casio1948

V E C T R A

Alıntıları Göster
    aynı araçların 98 modeleri arasında kaldım bende opel vectra aldım almak istediğim civic hala satılık bizim burda zor satılan bi araba sanırım parçasıda pahalıymış opel aldığım için de gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaLL68

aynı araçların 98 modeleri arasında kaldım bende opel vectra aldım almak istediğim civic hala satılık bizim burda zor satılan bi araba sanırım parçasıda pahalıymış opel aldığım için de gayet memnunum.

Alıntıları Göster
    Vectrayı satıp civic alan bir üyenin feryatlarını okumadınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Vectrayı satıp civic alan bir üyenin feryatlarını okumadınmı

Alıntıları Göster
    Vectra ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Vectra ...

Alıntıları Göster
    tabiki vectra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

tabiki vectra

Alıntıları Göster
    97 model arabadan bahsettiğin için hangisini temiz bulursan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

97 model arabadan bahsettiğin için hangisini temiz bulursan al

Alıntıları Göster
     97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

LÜTFEN OYUNCAKLARI PİSTTEN ÇEKİNİZ

http://videos.streetfire.net/video/Audi-rs3-vs-Fiat-marea_9684.htm

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

LÜTFEN OYUNCAKLARI PİSTTEN ÇEKİNİZ

http://videos.streetfire.net/video/Audi-rs3-vs-Fiat-marea_9684.htm

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

Alıntıları Göster
    Vectra

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Vectra

Alıntıları Göster
    kriterlerini söyleseydin daha doğru yardım alabilrdin.yakıt ekonoii diyorsan kesinlikle honda civic derim.aksinide iddaa eden yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagator816

kriterlerini söyleseydin daha doğru yardım alabilrdin.yakıt ekonoii diyorsan kesinlikle honda civic derim.aksinide iddaa eden yoktur herhalde.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım yazdığına itirazım olacak 972.0 vectra b vardı istanbu tarfiğinde 8lt/100km yakıyordu 98 sedan 1.4 civic vardı oda 7.5-8lt/100km civarı yakıyorduki yakıyordu ki civic vectranın yanında ne kullanım olarak nede motor gücü olarak ki özellikle alt devirlerde mukayese edilmez he civicin alçak olmasından dolayı yol tutuşu daha iyiydi ve çok iyi olan şanzımanı tabiki sorunsuzluğu fakat vectra çokkkk daha iyi bir seçim tabi temiz birşe bulunursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Arkadaşım yazdığına itirazım olacak 972.0 vectra b vardı istanbu tarfiğinde 8lt/100km yakıyordu 98 sedan 1.4 civic vardı oda 7.5-8lt/100km civarı yakıyorduki yakıyordu ki civic vectranın yanında ne kullanım olarak nede motor gücü olarak ki özellikle alt devirlerde mukayese edilmez he civicin alçak olmasından dolayı yol tutuşu daha iyiydi ve çok iyi olan şanzımanı tabiki sorunsuzluğu fakat vectra çokkkk daha iyi bir seçim tabi temiz birşe bulunursa.

Alıntıları Göster
    Civic bence...
    Benim 97 Corolla'dan inip arkadaşımın 2001 Vectra'sına bindim ve inanın şaşırdım. Benim aslında çok da konforlu bulmadığım Corolla''nın yanında çok konforsuz geldi bana. Zaten parça fiyatları malum Opellerin. Yine aynı arkadaş iki gün önce distribitörü değiştirdi. İşçilik hariç sadece parça 160 YTL...
    Civic zaten kafadan Japon teknolojisi. Japon araçları genel olarak sorunsuzdur zaten. Ayrıca prestiji var. Marka olarak Honda ve Opel yan yana gelince Honda hemen ayrılıyor Opel'den benim gözümde. Ha ikinci el piyasası olarak Opel daha iyidir orası ayrı mesele... Ben Civic diyorum.

Bunlar benim görüşüm tabi, herkesin görüşüne sonsuz saygımız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Civic bence...
    Benim 97 Corolla'dan inip arkadaşımın 2001 Vectra'sına bindim ve inanın şaşırdım. Benim aslında çok da konforlu bulmadığım Corolla''nın yanında çok konforsuz geldi bana. Zaten parça fiyatları malum Opellerin. Yine aynı arkadaş iki gün önce distribitörü değiştirdi. İşçilik hariç sadece parça 160 YTL...
    Civic zaten kafadan Japon teknolojisi. Japon araçları genel olarak sorunsuzdur zaten. Ayrıca prestiji var. Marka olarak Honda ve Opel yan yana gelince Honda hemen ayrılıyor Opel'den benim gözümde. Ha ikinci el piyasası olarak Opel daha iyidir orası ayrı mesele... Ben Civic diyorum.

Alıntıları Göster
    vectra iyi bir seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

vectra iyi bir seçim olur.

Alıntıları Göster
    Ben olsam Vectra'yi seçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Ben olsam Vectra'yi seçerim

Alıntıları Göster
    Ben Civic derim. O kasa Vectra'lardan memnun olan birini görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adu040

Ben Civic derim. O kasa Vectra'lardan memnun olan birini görmedim.

Alıntıları Göster
    Akrabamın 97 vectra cd si 167 bin km de idi en son gördüğüm, full bir araç dağa taşa vuruyor haritacı kendisi araç tık demiyor çok konforlu ve aşırı süratli bir araç, yeni araç bakmıyor bu fiyata bu konforu nereden bulacağım diyor.. civic ile mukayese götürmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Civic bence...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Civic bence...

2001 Vectra 1.6Comfortumuz vardı şuan 97 Corolla Corolla Vectradan konforlu demişssin 2001 Vectra 97 Corolladan katkat daha konforlu bir araba yanlışın var

Civic,Vectrayla mukayese edilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan.kaymak -- 10 Eylül 2008; 15:12:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Civic bence...

2001 Vectra 1.6Comfortumuz vardı şuan 97 Corolla Corolla Vectradan konforlu demişssin 2001 Vectra 97 Corolladan katkat daha konforlu bir araba yanlışın var

Civic,Vectrayla mukayese edilmez

Alıntıları Göster
    HERŞEYE RAGMEN HONDA CİVİC DERİM BEN !!!!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.