Şimdi Ara

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vectra çok güzel bir araç fazla yaktığı için tercih edilmiyor.. sıralı tüp koyarım diyorsan Vectra... Civic i aratmaz sana... 97 kasa Civic te harbiden civciv gibi bi araba benim görüşüm body kit felan yapıp kaslandırırım diyorsan tabiki Civic ama 2 araçta başarılı bi kombinasyon...
  • Vectramı fazla yakıyor ? Test merkezleri hiçte öyle söylemiyor hatta ecotec motoru ile 2.0 lt de 1.6 yakıt sarfiyatı elde ediliyor diyor...
  • herkes bişey diyor.sen ölçtüğüne bakacaksın.vectra civic ten fazla yakar bunun aksini sölemeyin lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Vectramı fazla yakıyor ? Test merkezleri hiçte öyle söylemiyor hatta ecotec motoru ile 2.0 lt de 1.6 yakıt sarfiyatı elde ediliyor diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagator816

herkes bişey diyor.sen ölçtüğüne bakacaksın.vectra civic ten fazla yakar bunun aksini sölemeyin lütfen
    quote:

Vectramı fazla yakıyor ? Test merkezleri hiçte öyle söylemiyor hatta ecotec motoru ile 2.0 lt de 1.6 yakıt sarfiyatı elde ediliyor diyor...

Vectra Cvicden az yakar demiyorum, Vectra fazla yakar sözüne karşı birşeyler yazıyorum yani Vectra çok yakar anlamına karşı.. Hatta şunu da söyleyebilirim uzun yolda Vectra civic in değerlerinin altına bile girebilir çünkü az gaza dokunuş çok mesafe...

http://www.arabalar.gen.tr/opel-vectra-cd-sw-r388.htm

Burada Vectranın SW modelinin testi var, bakın SW ve çok ağır bir araç ve 2.0 motor için ne denmiş ?? Binek tiipinide bulup koyacağım, buradan bir sonuç çıkarabilirsiniz

Test koşullarında yapılan ölçümlerde Vectra Caravan otomatik vitese rağmen 100 kilometre menzilde 10.8 litre yakıt tüketti. Bu tüketim iki litre motorlu, otomatik vitesli ve performanslı bir otomobil için oldukça iyi.

VECTRA 2.0 CD

Teknik özellikler
    Motor hacmi 1998 cc
    Motor gücü 5600 d/d'de 136 hp
    Maksimum tork 3200 D7D'de 188 Nm
    Maksimum hız 215 km/s
    Frenler Disk+ABS
    Boş ağırlık 1285 kg
    Yakıt tüketimi 90 km sabit 5.8 lt
    Boy 4477 mm
    En 1707 mm
    Yükseklik 1428 mm
    Bagaj 500-790
    Yakıt deposu 60 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 11 Eylül 2008; 10:34:26 >

• aman vectra almayın hele 2.0 motorlu olanları bir kere inanılmaz masraflı bir araç.ikincisi satması çok zor lpg olsa bile dönüp bakan yok.
    civic hem daha sorunsuz hem de daha ekonomik bir araç.ayrıca müşteri potansiyeli daha iyi ederinde bir fiyatla hemen satılır.

• quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

ben küçükken bizde 97 model vectra vardı gls di sanırım tek hatırladığım şey araba 260 ı görüyodu.Kullanmak nasip olmadı ama bana
    atak bi arabaydı.
    bu yüzden opel vectra diyorum , temiz bi tane bulursan al kaçırma

duymamış oluyum bu 260 lafını.

Vectra GTS

•  97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

Bu herşeye yetiyor heralde
  • Honda derim ben madenin caponnnnnnnnnnnnn
  • Fotoyu geçelim arkadaşım. Bende 90 model Lada Samara ile LPG'de maksimum hızı zorluyodum.

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ
  • quote:

böle bişiyi ilkez sende duydum :S 2 k motor yakar yaktığında verir :S

o yüzden tüp dedim.. saygılar...
  • Vectra kesinlikle...hem daha performanslı hem de sağlam bir araç genişliği de cabası...
  • vectra diyen arkadaşlar bu aracın sahibi olup da bakımını yaptırdı mı? veya otopazarına gidip aracı için müşteri bekledi mi?dayımda 2000 model 2.0 16v cdx var ne satabiliyor nede bakımlarına yetişiyor.periyodik bakım harici abuk subuk arızalar yüzünden 6 ayda 4000 ytl harcadı bi de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Fotoyu geçelim arkadaşım. Bende 90 model Lada Samara ile LPG'de maksimum hızı zorluyodum.

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

Honda epey kalitelidir. Ancak bende Vectra diyorum. Güzel kasa 97 ler.

• quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

vectra diyen arkadaşlar bu aracın sahibi olup da bakımını yaptırdı mı? veya otopazarına gidip aracı için müşteri bekledi mi?dayımda 2000 model 2.0 16v cdx var ne satabiliyor nede bakımlarına yetişiyor.periyodik bakım harici abuk subuk arızalar yüzünden 6 ayda 4000 ytl harcadı bi de.

Dostum bende 2005 de aldığım sıfır astra elegance den çıkan arızalr sonrası 1 sene sonra sattım, şimdi tüm astralar prbledir diyebilirmiyiz, şans işi...
  • civic sağlam vectra ise görünüşü ve oturaklığı vardır
  • o model civic mi sağlam vectradan?Kafa kafaya çarpıştıralım mı noluyo civic inşla tek parça kalır.
  • aa kadran koymuşsunuz.Bende bi örnek vereyim de konu kitlensin

97 VECTRA MI 97 CİVİC Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 13 Eylül 2008; 5:20:53 >
  • 2.0 dizel vectra'yı yolda yakalayamaz.Mermi gibi araba
  • vectra daha fazla yakar HONDA HAYAT ONDA
  • civic ile vectra kıyaslanmaz. tabiki de vectra her açıdan çok üstündür. yanlız vectra almadan önce mutlaka araç iyice baktırılmalı, hor kullanılmamışsa alınmalıdır. bu kontroller motorun durumunu, test cihazına takılarak sensörlerin ve hava debimetresinin durumunu ve kaza yapıp yapmadığının kontrolünü, bobin ve buji kablolarının çalışıp çalışmadığının kontrolünu kapsamalıdır. bobin ve sensörler arızalıysa mutlaka orijinal olanlarıyla değiştirilmelidir. yan sanayi bobin ve sensörler hemen arızalanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.