Şimdi Ara

970 Gaming Anakart arayanlar,sonunda geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel bir anakart yeni alacak olsam hiç düşünmem bunu alırım. kullandığım anakart msı 970a g43 satıp bunu almak sanırım mantıklı olmaz. İleride işlemciyi 8350 ile yenilemeyi düşünüyorum ama bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

yok kardeş okuyoruz şuan.

2 sene sonra çalışmaya başlayacağım ama öyle birşey olursa kendim söylerim zaten siz tahmin etmekle uğraşmayın boşa.

Caliscagin tek yer orasi olur (tahminimce).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağıtım tarihi hakkında bilgi var mı?
  • Ud3p'den buna gecmek mantıklı olur mu? O.c dusunmuyorum suanlik zaten guc kaynagimda 550w (12v/504w)..
  • on sipairise acıldı
    10 kasim gibi on sipair verenlere dagıtılacakmıs

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970-gaming-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html
  • verdim ön siparişi... bakalım, çok gecikmez umarım...
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Değmez ama nasıl yazayım heves varsa olabilir mesela ben benim anakarta alıcı bulursam satıp buna geçebilirim bana birşey katacağından değil heves işte güzel görünüyor
    Ama sen değiştirme bence O.C da yapmayacağım demişsin senin anakart iyi o.c yaparsan bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Değmez ama nasıl yazayım heves varsa olabilir mesela ben benim anakarta alıcı bulursam satıp buna geçebilirim bana birşey katacağından değil heves işte güzel görünüyor
    Ama sen değiştirme bence O.C da yapmayacağım demişsin senin anakart iyi o.c yaparsan bile

Odam modeme uzak oldugu icin kablosuz kullaniyordum. Fakat dun modemin yakindaki odaya tasidik odami. Simdi ethernet ile kullanicam. O yuzdende dusunmuyorum degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9370 - 9590 gibi tdp si yüksek işlemcilere resmi olarak desteği görünmüyor. Bu 8 çekirdekli işlemci kullanmayı düşünüpte oc ye abanırım diyeceklerin için kötü haber. Eğer bir anakartın (Amd leri kastediyorum) 220 watt işlemci desteği yoksa bu ben vrm lerime çokta güvenmiyorum demek. Ben sırf bu yüzden 10 fazlı olmasına rağmen Gigabyte 970a-ud3 ten yine Gigabyte 990fxa-ud3 e geçtim. İkiside 10 fazlı vrm ünitelerine sahip olsada, 990 nın hem transistörleri hem de soğutması daha kaliteli, ayrıca 220 watt resmi olarak destekleniyor.
  • azk A kullanıcısına yanıt
    10 kasım tarihini nereden aldın acaba? siparişi verdim ben, bekliyorum. diğer parçaları da ona göre tamamlayacağım. hdd ve ram siparişini henüz vermedim. duruma göre önümüzdeki haftasonu vereceğim siparişlerini de...
  • Hocam Vatan Müşteri Hizmetlerini aradım bu kartın tahmini dağıtım süresini sordum henüz belli değil tedarikçi firma nezaman geliceğini bildirmemiş bende sipariş vericektim, 10 kasım gibi dağıtılacak demişsiniz siz nerden aldınız bu bilgiyi ? alıpta 1-2 ay beklemeyelim diğer parçaları aldım sadece ekran kartı ve anakart kaldı sipariş vermekte tereddütüm var.
  • İhtiyatlı davranmakta fayda var heleki söz konusu vatanPC ise.Ay sonuna dek gönderim yaparlarsa bende sparişimi vereceğim.Ama şimdi alırsın 3 ay sonra göndermeye başlarlarsa çok kötü olur
  • Peki sizce ne yapmalı hocam beklemeye değermi kartın özelliklerine göre fiyatı çok iyi, yoksa başka bir kartmı bakmalı ?
  • bizden tarafta kartın incelemesini yapan yok yine yavaş kaldılar.Yurtdışında incelediğim kadarıyla 5 üzerinden 4.2 gibi not vermişler.UEFI menusu falan kullanışlı görsellik olarakda cezbedici FX8350 işlemcide 4.7 GHZ gibi yüksek değere ulaşılmış (77°c).Yani kartın O/C potansiyeli güzel bana göre.
    yeni seri olmasından dolayı tercih ederdim ben ancak vatan sürekli fiyat attırıyor ayrıca ne zaman elimize gelir meçhul.Aceleniz yoksa 1 ay bekleyin herşey netleşir
  • bu haftasonu vatan stoklarında
  • Vatan genel merkezde tanıdğım arkadasa sordum haftasonu stokta
    inşllah hocam beklemedeyiz.
    Ozaman ön siparişe gerek kalmadan bu hafta sonu mağazadan alabilirmiyiz ?
  • hepsiburada'da 970gaming yok, ama yeni eklenen msi anakartlar var 4 tane.
    stoklara ayın 10'unda giriyorlar... aynı distribütörün dağıtacağını düşünürsek muhtemelen vatan'da da pazartesiden itibaren dağıtımı başlayabilir.
     970 Gaming Anakart arayanlar,sonunda geliyor
  • kart bostancı ve topkapı mağzalarına eklenmiş.Elden alabilen varsa incelemesini bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.