Şimdi Ara

970 Gaming Anakart arayanlar,sonunda geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu kartın pek bir artısını görmedim 990a geçmek daha mantıklı benim g46dan ne farkı varki bunun
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    overclock ya da sli/xfire vs. yapmayacaklar için hem uygun fiyatlı hem iyi performanslı hem de güzel tasarımlı bir kart.
    ALC1150 var donanımsal olarak da gayet iyi olan bir ses sistemiyle. benim bu kartı seçme sebebim ses kalitesi oldu mesela... gigabyte 990fxa alacaktım, bu eklendi siparişi vereceğim gün vatan'a...
  • Piccolo Daimao P kullanıcısına yanıt
    yani kayda değer bi fark yok benim karttan ses vb ufak tefek detaylar var
    kişiye göre değişir neyin kayda değer olduğu. benim için ses önemli, faz sayısıydı overclocktu, sli xfireydi filan önemli değil. sli ya da xfire yapacak adam gidip 200 liralık kartlarla yapmayacak sonuçta, kartlar sadece 1500 lira tutacak en azından. gidip 200 liralık anakart kullanmaz onu yapacak adam.
    ya da sadece soğutma sistemine 200 lira verirken overclock için, bütçesi daha iyi anakarta da yeter.
    bu kart parçalar stok halde kullanılacaksa alınabilecek en iyi seçeneklerden bana göre. ki 4,7'ye vs. çekenler de varmış fx8350'yi. overclock yapılmıyor da değil aslında.
    kayda değenin neden sadece oc olduğunu düşündün ki ben öyle bişe söylemedim ima bile etmedim
    herhangi bir yenilik ekstra özellik stabilite vb konular üzerinde duruyorum konuyu başka mecralara çekmenin anlamı yok
    290 lira vereceksem helede amd tarafında 990dan başka akıl karı bişe yok bence ha arada biraz fark olaiblir 310 320 lira olabilir hiç önemli değil 990 dururken aynı paraya 970 alınmaz sırf üzerindeki ses kartımı ne zımbırtı için

teknoseyirde levent abinin dediği çok doğruymuş gaming deyince sanki onu şovalye falan kullanacak bir ihtişam bir ihtişam içine bakıyosun fıs bi nane yok
    oc yapmayacak bi adam için veya düşük düzeyde yapacak adam için 90 lirayı çöpe atmaktansa g46 almak daha mantıklı neticede artısı yok bu kartın kişiye göre falan değil kesinlikle bi artısı yok
    2 port ön usb 3.0
    2 port arka usb 2.0
    daha iyi ses kalitesi
    daha güncel bir model olması
    tasarımı(performansı etkilemese de...)

g46 219tlhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-970a-g46-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html
    970 gaming 290tl. arada 90 değil, 70 lira var.

ayrıca msi tarafından verilmiş bir cevap, direkt firma yetkilisinin söylediği bir şey:http://i.imgur.com/Lm2DD6y.jpg
    g46 fx8350 için önerilmiyor, overclock yapılmasa bile yükte performans sorunu yaşatıyor. 125w'dan fazla çekebiliyor çünkü fx8350 ama g46'nın maksimumu 125w
    970 gaming ise desteklediği işlemciler listesine göre phenom ii x4 z965 c2 "140w" destekliyor görünüyor. fx8350 ile daha iyi çalışır yani. sonuçta bu sorunun farkına varıldıktan sonra çıkarılan daha güncel bir model.
    http://tr.msi.com/support/mb/970-GAMING.html#support_support

hala kimseye kesinlikle artısı yok diyor musun bilmem ama ben sadece kasamın üstündeki iki usb 3.0 portunu usb 3.0 olarak kullanabilmek için bile veririm aradaki farkı.
    g46 ile sorunu olmayan birinin buna geçmesi belki çok şey katmaz, ama yeni alınacaksa en iyi 970 anakartlardan biri bu.

Bencede on numara kart sonuçta msı kalitesi, dün 1 tanede ben ön sipariş verdim umarım çabuk ulaşır elime.
  • msi'den şimdiye dek bir kez anakart aldım, başka herhangi bir ürününü kullanmadım.
    o anakart da yandı klasiktir genelde bir markada sorun yaşayanın o markayı komple bütün ürünleriyle birlikte kötü ilan edip herkesi de uzaklaştırmaya çalışması. ama her markada sorun da yaşanabiliyor tabi, ben sorun yaşamış olsam da tekrar şans vereceğim.
    sonuçta yıllar önceydi bu. ama msi kalitesi diye bir kalıp kullanamıyorum :) asus aynı fiyat bandında aynı özelliklerde olsaydı msi'dan koşarak uzaklaşırdım
  • kafma karıştı biraz fx 6300 işlemci ile kullanacaktım birazda overclock yaparaktan.Tamamen fason mu yani?.Tasarım olarak aklım bu kartta kalmıştı
    edit:MSI 990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 bu kartıda çok övüyorlar 310 TL buna mı yönlensem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 9 Kasım 2014; 12:51:35 >
  • fx9590 220w turbo boostla 5.0ghz çalışıyor ve 970 gaming kullanılmış sistemde.
    http://www.pcworld.com/article/2839480/red-team-rocking-build-the-ultimate-amd-gaming-pc.html
    o zaman başka kart aramaya gerek yok bırak o/c'i fx9590 çalıştırıyorsa adam akıllı tek başına bu fiyata yine alınır.Bu arada killer ethernet olayına fason diyorlar
    işte bende bunları söylemeni bekliyodum böyle şeylerden bahsediyordum evet şimdi artısı yok diyemem yeni alınacaksa bunu almak daha iyi ama 990a bakmak lazım şu an 990 daha iyi demiyorum ama buda daha iyi diyemem araştırmam lazım ama g46dan geçiş pekte mümkün değil yada benzeri bi anakarttan
  • Az daha verip 990fx çipsetli anakart alın.Çok pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killer sana superonline'ın ya da ttnet'in vs. verdiğinden fazlasını veremez. iss'den kaynaklanan lag-ping vs. yine kalacak. kısacası pek bir şey etkilemez.
    killer'in olayı bilgisayardaki internet kullanımında önceliği oyunlara ayırabilmesi. ne kadar etkiler bilmem ama önemli olacağını sanmam. şuan am2 soket gayet de eski ve alt seviye bir anakartım var, 1ms ping gördüğüm de oluyor speedtest yaparken. yani iss o performansı sağladığında zaten kullanılıyor killer vs. de olmadan.
    bütçeye uygun amd oyun bilgisayarı toplayacak çoğu kişi pek önemsemese de benim için ses önemli. oyun filan oynamam zaten pek, overclock sli xfire vs. de gereksiz. sunduğu ses kalitesi en büyük sebep oldu benim seçmemde. umarım memnun kalırım...
    logitech z506 var ses sistemi olarak, az bir fark dahi olsa iyi olur şimdikine göre. alc 883 var. 1150 olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccolo Daimao -- 9 Kasım 2014; 19:01:27 >

• Şimdi bu anakartı diğer 970 lerden ayıran en büyük özellikler Usb 3.0 ve ssd lerin daha verimli çalışması mı birde ses olayı var sanırım killer katkısı olacaktır orası ayrı tabi ama pek önemli değil ülkemiz için alt yapı olarak çokta yeterli değiliz bence henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şimdi bu anakartı diğer 970 lerden ayıran en büyük özellikler Usb 3.0 ve ssd lerin daha verimli çalışması mı birde ses olayı var sanırım killer katkısı olacaktır orası ayrı tabi ama pek önemli değil ülkemiz için alt yapı olarak çokta yeterli değiliz bence henüz

Bu konuyu takip ediyorum anakart alma arifesinde olduğumdan ama yorumlar beni hayrete düşürdü gerçekten . Kart siyaha boyanmış üstüne iki şekil renk yapılmış hemen iyi anakart diye tutturulmaya başlandı 8+2 faz olsa kabul ama iki üç gereksiz özellik ekleyip UD3P'den daha pahalıya satmak nasıl bir mantıktır ben anlamadım . Senin modemine gelen çıkan hız belli killer vs bunlar fasa fiso geliyor bana. Görünüşe çok önem veriyoruz
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    Evet görünüşüne çok meraklıyız bu parçaların nedense millet olarak sonuçta kasanın içinde duracak bunlar süs eşyası almıyoruz değilmi
    İlk başta özelliklerini görünce iyi gibi geldi ama düşününce işime yaramayacak özelliğe de para vermek son derece gereksiz olur
  • ne yaparsanız yapın vatandan almayın
    10 15 gün diyolar
  • chcts1 C kullanıcısına yanıt
    öh tahmin etmiştim böyle olacağını.Sistem 2 hafta daha sarktı
  • chcts1 C kullanıcısına yanıt
    stoklara girdi, bizzat dün sordum ve cevap aldım girdiğine dair.
    ayrıca bugün de sipariş hazırlandı, akşam kargoya verilir. yarın da 90% ihtimalle elimde olur. fotoğrafını da eklerim geldiğinde.
     970 Gaming Anakart arayanlar,sonunda geliyor

siparişi 30 ekim'de verdim ama bugün işleme alırlarken tarihi de değiştirmişler, sanırım fatura kesimi bugün yapıldığından filandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccolo Daimao -- 11 Kasım 2014; 16:04:49 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.