Şimdi Ara

970 Gaming Anakart arayanlar,sonunda geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya cidden o kadar fark varmı bizde müzik dinliyoruz diye seviniyoruz sendeki ürün bumu
    http://www.vatanbilgisayar.com/x-fi-surround-51-harici-ses-karti.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hadi ya cidden o kadar fark varmı bizde müzik dinliyoruz diye seviniyoruz sendeki ürün bumu
    http://www.vatanbilgisayar.com/x-fi-surround-51-harici-ses-karti.html

Hayır benimki bu.
    http://techreport.com/review/8884/creative-sound-blaster-x-fi-audio-processor/2

2007 de almıştım. Şu an yenisi satılmıyor. Ama özellikle yurtdışında hala çok fazla kullanıcısı var adamlar modifiye falan yapıyor.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Evet güzele benziyor ne yazıkki fazla yok bizde artık böyle ürünler olanlar hep pahalı
  • Ürün stokları tükenmiş acaba ne zamana gelir
  • ürünü bi arkadaşı için vatandan ön sipariş verdik geldi ve eski anakartı çıkarıp 970 gamingi kurdum arkadaşlar kart gerçekten çok ii internetin bu e2200 ağ trafiği kontrolcüsüyle online oyunlarda çok hızlı audio boostla inanlımaz ses kalitesi var sanki ses kartı takılmış gibi çok kaliteli sound var
  • kasidokostas K kullanıcısına yanıt
    ben bulamadım bu kartı.Adana Vatan stoklarında gözüküyor ama sormak lazım
  • bende aldım 1 hafta kadar önce geldi gayet başarılı buldum bir sorun göremedim.oc şu an için düşünmediğim ve online oyun oynamadığım için o konuda eksisini artısını bilmem ama ses kartı gerçekten başarılı.bende baştan "pff onboard ses lan ne olacakki en fazla" dedim ama gayet başarılı... daha önce audigy kullandım ve söylemesi ayıp kulağım iyidir ses konusunda.
    oc takıntısı olanlar az biraz üstüne koyup 990 chipsetli kart alabilirler onların bileceği iş ama parasını haketmiyor diyen varsa önce bi alıp kullansın sonra bu konuda bir daha düşünsün derim.bu arada kimse dikkat ettimi üstünde durdumu bilmiyorum ama kartta crossfire desteği yanında sli desteği var.hatta sli için bağlantı kablosu çıkıyor kutudan.970 lerde sli desteği varmıydı bende şaşırdım açıkçası.
  • Bende dün siparişi verdim bostancı vatanda kalan son ürünü beylikdüzüne getircekler. Ürünü tr de başka bir yerde görmedim.
    Alıcaklar varsa ankara mağazalarında olması lazım, arayıp ellerinde duruyorsa en yakın mağazaya gidip transferle ürünü almanızı öneririm.
  • Bugün sırf bu kart için ilçeden kalkıp Adana şehirçi mağazasına gittim Vatanın.Sadece 2 tane kalmıştı aldım.Umarım pişman etmez beni.
    Kart görsel olarak çok hoş gözüküyor ve "SLI"destekliyor.RAM konusunda seçici davranmadığı ama Corsair veya gskill tavsiyesinde bulundular.
    Anakart hakikaten çok tutuldu sanırım raflarda diğer anakartlar öylece dururken 970A tükenmişti bile.Belkide sınırlı sayıda geldiğindendir.Zaten kartı göstermemle çalışanın gülümsemesi bir oldu "iyi seçim" diyede ekledi.Hafta içi sistemi toplayıp genel bir değerlendirmede bulunacağım
    EDİT:An itibariyle Adana stoklarıda tükenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 22 Kasım 2014; 20:40:27 >
  • kart sahipleri mutlaka "Sound Blaster Cinema 2" yazılımını yükleyip denesin derim, gerçekten güzel fark yaratıyor...
    kullandığım ayarlar şu şekilde
    surround 50% (5.1 ses sistemi var ama arkaya alamadığımdan hepsi önde duruyor, yoksa düzgün yerleşimde 100% yapılabilir...
    crystalizer 35%
    smart volume: loud (0%)
    dialog plus: kapalı (0%)
  • Ses konusunda gerçekten çok iyi sanırım anakart
  • windows8 ya da 8.1 kullananlar super charger'ı denedi mi acaba? win7'de program açılmıyor kurulum sonrası...
  • USB 3.0 hız testi olsun bu da
     970 Gaming Anakart arayanlar,sonunda geliyor

harici ssd filan gibi şeyler yok tabi, elimdeki en hızlı usb3.0 şey harici disk... o da wd green olduğuna göre 130mb hız gayet iyi, portlarda hız düşmesi yok en azından bu seviyede.
    yazma testi yapamadım gördüğünüz gibi, ama okumadan hızlı olmazdı herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccolo Daimao -- 24 Kasım 2014; 2:22:12 >
  • azk A kullanıcısına yanıt
    güzel kart beğendim şekilde olmuş valla özellikleri de iyi
  • Piccolo Daimao P kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu kartı kullanarak yeni sistem kurdum fakat ekrana görüntü gelmiyor

Parçalar :
    Kasa Zalman Z12 Plus
    MSI 970 Gaming AMD Anakart
    MSI R9 280 Ekran KArtı
    HI-LEVEL 1600 MHZ 8 GB ram
    AMD FX 6300 İşlemci
    Highpower 750w güç kaynağı
    Samsung Evo 120 GB SSD
    Samsung 1 TB 7200 rpm 3,5" HDD
    Kasa çalıştığında Bütün fanlar çalışıyor ankartta ışık yanıyor, birde dvd sürücüsünü açtığımda hemen otomatik geri kapanıyor ?

Sorun ne olabilir ?
  • DVD sistemden sökerek açmayı dene şaşe sorunu buna neden olabilr bu yüzden kart kendisini açmıyordur.Yada söylediklerinden yola çıkarsak tipik ram sorununa benziyor.Eğer fanların tamamı son hızda dönüyorsa(çok ses yapar ordan anlarsın) anakart arızalı fanlar normal yavaşlıkta dönüyorsa(işlemci fanıda dahil) sıkıntı ramdedir başka slotta olmadı makinada dene
    Bu arada bende yani sistem dizdim geriye ram kaldı onu daha almadım
    HI-LEVEL 1600 MHZ 8 GB ram düşünüyordum sizin gibi ama pek güvenli değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Kasım 2014; 10:52:06 >
  • Fanlar normal yavaşlıkta dönüyor ramide başka slotlarda denimiştim ama sonuç aynıydı sizce sorun ramdemi ( Ram TEK slot 8 GB )
  • eğer anakartta olsaydı kontrolsüz şekilde özellikle işlemci fanı tam devirde güç alırdı.En azından şimdiye kadar karşılaştığım anakart arızalarında durum böyle olmuştu.Ram tetkik ettirmek lazım başka makinada.Belkide 970A ile uyumsuz bir bellektir(vatanda çalışan eleman anakartın ram seçmediğini söylemişti bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Kasım 2014; 12:36:33 >
  • bu kartı 2 gündür kullanıyorum. Bilgisayara devamlı bişeyler yüklüyorum . İnternette vidyo falan izliyorum işlemci sıcaklığı 23 dereceyi hiç geçmedi. Stok fanda macunu da kendim sürdüm
  • Hangi ramleri kullaniyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.