Şimdi Ara

970 Gaming Anakart arayanlar,sonunda geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun şimdiden.İncelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum
  • benim sipariş durumunda -- yazıyor ne demekse
    sabah aradım telefonla ne zaman gelecek dedim southpark sessizliği oldu 10 gün falan sürer mi dedim kıza , olabilir dedi.
    Call center çalışanları da ayrı bi durum adamların beyinleri yanıyo telefonla konuşmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chcts1 -- 11 Kasım 2014; 17:47:03 >
  • chcts1 C kullanıcısına yanıt
    telefonla herhangi bir bilgi almak pek mümkün değil vatan'dan, boşa bekliyorsun bir de o kadar sırayı...
    adama 970 gaming anakart ne zaman stoklara girecek diyorum adam gtx 970 mi, ekran kartı o diyor. söylediğin gibi bir anakart yok diyor filan... diyorum ön siparişte, sitede eklenmiş işte. adam sistemde görünmüyor diyor.
    neyse bakalım, yarın gelir umarım da sıkıntı olmaz daha fazla.
    vatan'dan mecbur kalmasam almam ama satan tek yerdi. aynı şekilde corsair ram ve wd hdd için de fiyat olarak en uygun yerdi. yoksa kalan parçalar gibi bunları da hepsiburada'dan alırdım.
  • "Siparişiniz Internet mağazamızdan UPS e teslim edildi."
  • Al bi amd fx turbo hayatin degisir kardesim gerek yok bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart elime ulaştı arkadaşlar bilgilendirme açısından yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chcts1

kart elime ulaştı arkadaşlar bilgilendirme açısından yazıyorum

İnceleme bekliyorum :)
  • chcts1 C kullanıcısına yanıt
    inceleme isterük
  • arkadaşlar inceleme yaparım fakat önceki kartım g-46ydı . Biosta kitleniyodu bu karttada aynı sorun var. Sanırım ekran kartı falan uyumsuz yarın götürücem bilgisayarcıya baksın hata ne anlayalım. Kart güzel görünüyo ama ışıklı falan
  • teslim edildi. kurulumu yaptım. herhangi bir sorun yok.
    bios'da da ram'i 1866'ya çektim sadece. o sırada da bir takılma vs. olmadı.
  • Piccolo Daimao P kullanıcısına yanıt
    Aralarındaki fark nedir tam olarak hangisi yüklenmeli ?
    Hocam genel bir incelme yapabilirmisiniz müsait oldugunuzda? Overclock performansı yanında gelen yazılım incelemeleri ısı değeri falan
  • overclock yapmayı düşünmüyorum, şuan bu sistem stok değerlerle zaten yeterli benim için. daha sistemde stok fanlar dışında soğutucu ve ssd olmadığından hem overclock yapmam bir şey katmaz hem de verimli olmaz.
    bios'da işlemci ve anakart sıcaklıkları 39-40 arası değişiyordu boştayken. yükte sıcaklıklarına bakmadım.
    usb 3.0 hızı ne durumda denedinmi hiç düşme oluyormu aktarma yaparken
  • aynı anda aynı iki hdd arasında iki aktarım birden yaparken toplam hızları 100mb/s civarı oluyor hızda düşme yok. harddiskler wd my book
  • Fiyatı ürüne göre baya iyiymiş.
  • Ses kalitesi nasıl? harici ses kartını aratıyor mu?
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    hiç harici ses kartı kullanmadım şimdiye dek, o açıdan kıyaslama şansım olamaz. ayrıca harici ses kartı dendiğinde üç kuruşluk modeller de var bu anakarttan kat kat pahalı olanlar da.
    asıl meselesi kullandığı codec, o da realtek alc 1150. ayrıca altın kaplama sayesinde de kayıp azaltılmaya çalışılmış ki bu bir çok kulaklık üreticisinin vs. de yaptığı bir şey sonuçta. analog sinyallerde etkisi oluyor.

kısacası, ben kıyaslama yapamam. kıyaslama yapılacak ses kartına göre değişmekle birlikte üst seviye kartlarla kıyaslamak zaten saçma olur gibi geliyor bana... eski anakartımdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim az farkla, o da izlediğim dizilerdeki 5.1 ac3 codecli şeylerde zor belli olacak seviyede. flac ile filan denemedim, kayıpsız kayıtlarda belki biraz daha belirgin olanilir ama standart mp3 dosyalarında vs. zaten fark olmaz herhalde...

genel olarak memnunum diyebilirim.
    7 yıldır kullandığım creative x-fi ses kartım var. Anakart olarak da m5a97 evo r2.0 kullanıyorum. İkisini kıyaslamam gerekirse anakarttaki realtek ses kartı x-fi nin yanında çöpten başka birşey değil. Ses x-fi ye göre çok cılız ve cansız. Özellikle kulaklık taktığım zaman daha fazla hissediliyor. X-fi nin %30 ses yüksekliği realtekin %100 üne eşit. Tabi sadece ses yüksekliğinde fark yok. X-fi de ses daha canlı ve sıcak çıkıyor. En dandik mp3 dede en kaliteli ses dosyalarında da fark var.

İşin tuhaf tarafı 10 sene önce aldığım anakartın ses kartı da böyleydi. Yav arkadaş 10 senedir hiç mi bir gıdım ilerleme olmaz

O yüzden Msi ın bu modelinde biraz ilerlemiş olabilirler mi sordum. Ama fark az dediğine göre çok da birşey beklememek lazım sanırım. Ama hiç yoktan iyidir.

Bu modeldeki ses kartı çok övülüyor. Üzerinde 120db snr li DAC var. Ama bunun parasına zaten iyi bir anakart + Sound blaster zx ses kartı alınabiliyor. O yüzden onun da bir anlamı kalmıyor pek.
    http://www.msi.com/product/mb/Z97-GAMING-9-AC.html#hero-overview

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.