Şimdi Ara

970 Gaming Anakart arayanlar,sonunda geliyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim işlemci 45-50 arası çalışıyor boşta, yükte de 59-60 gördüm...
    fanda ya da montajda sorun olsa sanırım yükte de çok daha fazla ısınırdı gibi geliyor bana, 80-90 arası kullanımla yarım saat üzeri çalıştığında 60'ı geçmedi sonuçta... nasıl stok fanla o kadar soğuk oluyor seninki acaba? 8350 benim işlemci bu arada...
  • kingston 1600 mhz 4 gb .
    bu mesajları yazdıktan sonra biraz sıcaklık arttı açıkçası 30 a yaklaştı. Çok yüklenirsek nolur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chcts1 -- 26 Kasım 2014; 11:19:12 >
  • Sistem de sadece ram eksik fx indirim puan vs derken 265 tl getirdim islemciyi maddiyati biraz duzeltsem anlastigimda var ama bakalim ben sorun yasayan arkadasi merak ettim acaba cozdu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz şikayet gibi olacak ama,
    19 Kasım çarşamba günü beylikdüzü vatan mağazasından bostancıda ellerinde kalan son kartı aldım.
    23'ü pazar günü ürünün durumu sormak için bostancıyı aradığımda beylikdüzüne her hangi bir transferin olmadığını ve anakart' ın elmadağ şubesine gönderildiğini öğrendim.
    Pazartesi beylikdüzünde ki anakartı satan arkadaşa gidip konuyu anlattım satışı yapılan ürünü elmadağa döndermişler ve orda da başka birine satışı gerçekleşmiş.
    27-28 inde beylikdüzüne geleceğini söylediler bakalım gelecek mi.

Bostancı mağazasına bu olay üzerinden güvenmemenizi öneririm.
    Olaydan aldığım ders bostancı mağazasına 30-45 dk lık mesafede çalışıyorum, üşengeçlik etmeyip mağazadan gidip kendim alıcakmışım :)
  • Tek modul 8 gb kullanan varmi. Kartta

• Kartı Ankara'dan Sivas şubesine getirttik normal kutulu geldi ürünü aldım ama teşhir ürünü çıkacak diye korkuyorum

• ASUS M5A97 EVO R2.0 den bu karta geçen var mı ?
  • Emin değilim ama pek sanmıyorum böyle bir değişim yapan iyi kart evo da çünkü bir iki özellik iyi diye geçmez kimse bellide olmaz bu işler
  • Arkadaslar hi level 1600 mhz 8 gb ram 180 tl kullanan varmi bunu anakartta

• Fx indirim ne oluyor ?
  • z97 gaming serisi ile ne farkı var? Birisi açıklarsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

z97 gaming serisi ile ne farkı var? Birisi açıklarsa sevinirim

z97 intel bu amd
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

z97 gaming serisi ile ne farkı var? Birisi açıklarsa sevinirim

z97 intel bu amd

Genel anlamda özelliklerini sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok bekleyenler 10 gün içinde stoklarda
  • Corsair vengeance 8 gb ram buldum uygun fiyata rami secermi anakart gskill baya pahaliya kaciyor birde bu anakartin ram destek listesi varmi bellek bu
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 28 Kasım 2014; 21:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARS BİLİŞİM

Corsair vengeance 8 gb ram buldum uygun fiyata rami secermi anakart gskill baya pahaliya kaciyor birde bu anakartin ram destek listesi varmi bellek bu
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

Ram seçme gibi durumlar olmuyor artık bu kartın ve belleğin sorun çıkarıcağını hiç sanmam
  • Tesekkur ederim gayet sekil duruyor kullanicilar gskill ile farkinin olmadigi gorusunde

• ben bunu kullanıyorum 970 gaming anakartta, sıkıntı yok. uyumluluk sorunu olmadı...
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-pro-ddr3-1866mhz-cl9-kirmizi-sogutuculu-ram.html

senin gösterdiğin eski seri 1600mhz, bu yeni serisi vengeance'ın 1866mhz olanı.

bu da yeni seri 1600mhz vengeance, teknik olarak fark yok sanırım senin almayı düşündüğünle:http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-pro-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

ama 1.5v, cl9 olarak 1866 almak bence o kadarlık farka değer, alt tarafı 20 lira...
    görüntüsü de önemliyse zaten kırmızı/siyah tam bu anakarta göre.

• Eyvallah hocam vatan da ornek olsun diye gosterdim n11 indirim kuponlariyla falan cokdaha ucuza geliyor

• herkese merhaba bende yeni sistem toplama aşamasındayım yanlız arkadaşlar kimsenin tadını tuzunu kaçırmak istemem ama bilginiz olması açısından söylüyorum!!!!!!! bende bu kartı gördüğümde acaba dedim hem görüntü hemde usb 3.0 sata 3.0 felan ayrıca vatanda sitesinde pcı 3.0 yazıyordu vs.... (ama msı sitesinde böyle bir bilgiye rastlamadım ) düşüncelerime gelecek olursak MSI firmasının yetkili servisi hakkında aldığım duyumlar pek iç açıcı değil sorunlu olduğunu okudum internette laptop ve ekran kartı konusunda ama anakartı bilmem , onun dışında piyasayı incelerseniz DD4 ram destekli anakartlar çıkmaya başladı bu ddr 3 desteklı anakartların çıkması ile ddr3 olanların fiyatı tahminim düşecek size beklemenizi tavsiye ederim kendimce!!!! onun dışında dayanamayıp alanlar varsa bence onların görüşlerine başvurun incelemeleri okuyun bu kartı alacak olanlar, benim size diyeceklerim bunlar bence bekleyin derim sırf görüntüsü ve 2-3 özelliğe kanıp bence hemen fikir sahibi olmayın emin olun bu karttan daha iyi kartlarda var aynı fiyat aralığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 29 Kasım 2014; 13:34:56 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.