Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 3 Temmuz 2023; 5:37:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat güzel, daha evvel siteden alışveriş yapan arkadaşlar yorum yapabilirse 3tb yapıştıralım

• Refurbished yada ikinci el olabilir. Sıfır bu fiyat imkansız. 2-3 yıl öncesinin fiyatı.

• Site güvenilir mi?

• Tam emin olmamakla birlikte bu site hakkında hatırladıklarım gelenellikle arkadaşın dediği gibi yenilenmiş ya da 2. el olarak güvenlik diskleri satıyorlar. bilginize. 0 olup olmadığını sormakta fayda var.

• 3 tb disklerin sıfır olarak üretilmeleri birkaç sene önce sonlandı. Diskler refurbished ya da sahtedir

• birkaç gün öncesine kadar 1050-1150 liraya 4tb diskler görünüyordu. Silinsin 

Silinsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 3 Temmuz 2023; 5:38:22 >
  • 2. el disk gönderiyorlar

8TB WD RED için farklı yerlerden 2 defa alışverişim oldu ama satıcı bu firmaydı.

kendileri antistatik poşete koyup gönderiyorlar.

güvenlik firmaları isimleriyle ters orantılı şekilde güvenilecek yerlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ioz -- 14 Haziran 2023; 6:35:21 >
  • sahteleride oluyor dikkat edin kulanılmış üründe olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendim hiç alışveriş yapmadım bu firmadan fakat geçenlerde 12TB harici HDD almak için araştırırken 2-3 forumda alınan ürünlerin orijinal ve sıfır olduğunu görmüştüm. Şansıma sipariş vermeden hemen önce boşta atıl duran bir 3TB HGST bulmuştum ve vazgeçmiştim bir HDD kutusu alıp.

Şimdi yukarıdaki arkadaşın antistatik poşette 2. el ürün gönderdiğini görünce iyi almamışım dedim.

• Satamı kaldı abi ssd den şaşmayın.

• fatihcaliskan71 F kullanıcısına yanıt

Sata SSD'ler üzgün şu an :)

100-1500 liraya 4tb ssd vars aalalım hocam. Silinsin 

sistem kurmak için değil bunlar depolama amaçlı sonuçta, hızı çok önemli değil. Silinsin 

ben duvar örüyorum. param var ucuz tuğla kulanmak yerine pahalı disk kovalıyorum.

• ioz kullanıcısına yanıt

Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 3 Temmuz 2023; 5:38:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.