Alternatif Olarak Arama Motorlarını Kullanarak Toplist Siteleri Üzerindende Ulaşabilirsin.
Halen Mevcut.
Teşekkür ederim
way bea zamanında ne oYnaRdik psychic'i ama ADMIN Cyndre oyunu mahfetti. dupeyi cikartti sonra setleri goturdu Fln. FULL chaRLaRi banLadiLaR....2 Tane 500 Reset chaRim gitti
genede ii biR seRvER di
ßenim bildiqim ßir server war! Roman serveri. İstersen oynayabilirsin. PM at sitesini wereyim.
oda güzel..:D
quote:
Orjinalden alıntı: |$@!nT|
way bea zamanında ne oYnaRdik psychic'i ama ADMIN Cyndre oyunu mahfetti. dupeyi cikartti sonra setleri goturdu Fln. FULL chaRLaRi banLadiLaR....2 Tane 500 Reset chaRim gitti
genede ii biR seRvER di
evet bi ara hack yaptı butun mıllet serverın port acıgı olusunca. butun itemleri silmislerdi sonra guzelim itemlerim gitmisti.
su an arada bır takıldıgım bı full sm bıde full elf ım bulundugu bir low server var. www.violencemu.com kendım vakıt buldukca kasmaktayım res sayısı sınırlı 15 res ve kalıtelı arkadaslıklar kurabılırsın gerısı sıtede mevcut
bakiyorum bu servere
Yaw olmazmı yawrealitymu.zapto.org
Reality Güzel :) Oyuna Başladım Tavsiye ederim ama admin res atti yaw servere şimdi exp az ama zevkli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme