Şimdi Ara

97d server kaldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli 97d oynamısımdır son 1yıldır hiç muonline oynamadım cunku cok sacma gelmeye basladı 97d sade ve güzeldi..

hala 97d server var mı?
    psychic-doomda 110 resetim vardı bir sure sonra o da sıktı amac kalmadı onu oynamıyorum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_26605289/tm.htm

Alternatif Olarak Arama Motorlarını Kullanarak Toplist Siteleri Üzerindende Ulaşabilirsin.

Halen Mevcut.
  • Teşekkür ederim
  • way bea zamanında ne oYnaRdik psychic'i ama ADMIN Cyndre oyunu mahfetti. dupeyi cikartti sonra setleri goturdu Fln. FULL chaRLaRi banLadiLaR....2 Tane 500 Reset chaRim gitti

genede ii biR seRvER di
  • ßenim bildiqim ßir server war! Roman serveri. İstersen oynayabilirsin. PM at sitesini wereyim.
  • oda güzel..:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: |$@!nT|

way bea zamanında ne oYnaRdik psychic'i ama ADMIN Cyndre oyunu mahfetti. dupeyi cikartti sonra setleri goturdu Fln. FULL chaRLaRi banLadiLaR....2 Tane 500 Reset chaRim gitti

genede ii biR seRvER di

evet bi ara hack yaptı butun mıllet serverın port acıgı olusunca.
    butun itemleri silmislerdi sonra guzelim itemlerim gitmisti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su an arada bır takıldıgım bı full sm bıde full elf ım bulundugu bir low server var.
    www.violencemu.com kendım vakıt buldukca kasmaktayım res sayısı sınırlı 15 res ve kalıtelı arkadaslıklar kurabılırsın gerısı sıtede mevcut
  • bakiyorum bu servere
  • Yaw olmazmı yawrealitymu.zapto.org

• Reality Güzel :) Oyuna Başladım Tavsiye ederim ama admin res atti yaw servere şimdi exp az ama zevkli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.