Şimdi Ara

98 corsa-96,99 polo-2000 fiesta-2000 clio hb-bütçe 10-1100tl civarı hangi aracı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 10-1100tl gibi bir bütçem var.1998-99 opel corsa-2000-2001 ford fiesta-1996-1999 volkswagen polo-1999-2001 reault clio hb araçlar hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.hangisini almalıyım sizce.şimdiden saolun...

• hepside güzel araçlar... bence en temiz hangisini bulursan onu al.
  • 2001 tek kapı 1.4 comfort opel corsaya bakıyorum ama buna ne dersiniz?
  • Citroen saxo tavsiye ederim, bu fiyata 2001 model sx alınabilir, diğer seçeneklerden daha yeni ve daha teknolojik bi motor olur. 1.4 75hplik motor hala kullanılıyor, peugeot ve citroen tarafından...

Bu seçeneklerde ise corsa en mantıklı gibi göründü gözüme...
  • arkadaşlar bütçeyi 12 ye çıkarsam önericeğiniz araçlar ne olur.yardımcı olursanız sevinirim....
  • Benim konuma yazmışsın burdan cevaplamış olayım hocam
    Ben Polo'dan memnunum parasının hakkını Tarz, Performans, Kalite herşekilde veriyor. Özellikle gençseniz Tek kapı tavsiye ederim. B sınıfı ufak araçlara daha çok yakışıyor. çoğunda arkaya 3kişi oturamazsınız ama Polo Corsadan daha geniş bu konuda. Yani corsa tek kapı önermem. isterim derseniz 97 Corsa tekkapı 1.6Gsi Lpg li araç var ilgilenirseniz yakın dostumda
    Bunun dışında Clio Hb 99-00 iyi ama temizi 12de aşşağı zor. Önceki kasa clio ufacık
    Megane Coupe ve Lagunada bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.