Şimdi Ara

98 polo yolda stop ediyor..acil yardım arkadaslar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dun defalarca tekrar stop etti..ve şimdi blgsayarda aşağıdaki arzalari verdi..ortadaki Ariza hariç diğerleri sknti değil.. Şimdi beyin takip tekrar denicez..daha önce beyinde sorun yoktu şimdi takip bakalim..olmazssa tek çare servis teki usta nasibini taniyan bi arkadaş var..onla beraber servise gitcez..

98 polo yolda stop ediyor..acil yardım arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş dün sana sms attım ama aramadın. Boşuna uğraşıyorsun. Gerçekten boşuna uğraşıyorsun.

Ben sana kısaca anlatayım tekrar. Verdıgım konuları inceledin mi bilmiyorum.
    Sonuç olarak son tahlilimde aee, ael, aft ve akl pololar için yapılan her şey sonuç vermeyecektir.

NEDEN : Bu araçların beyinleri sorunlu. hepsi değil ancak çoğu sorunlu. Hiç hata vermeden yıllarca binen 99 model tanıdığımda var. Sorun şu ki beynin elektriksel sorunları var. Şöyle ki : diyelim distribütöre 10 V. elektirik gitmesi gerekirken beyin 8 v gönderiyor. Ya da lambda sensörünündirenci 5 ohm olması gerekirken direnci 8 ohm'a yükseliyor. Bunun sebebi : dolaylı da olsa bobin, distribütör, krank devir sensörü, gaz kelebeği ve lambda sensörü birbirine bağlı parçalar. Mesala 10 birim yakıt giriyorsa gaz kelebeği ona göre hava gönderir ve distribütör ona göre ateşlemeyi bujilere dağıtır, lambdadan çıkan gazı koklayan sensör ona göre bu ayarları değişir, krankın devrine göre yıne bu ayarlar değişir. Kısacası bu parçalarının beyinsel olarak senkron problemi var.

İlla ki ben yaptırıp binecem diyen varsa önce krank devir sensörü, distribütör ( tamir ve temizlik görebilen parça değişmeye gerek yok ), ve hararet müşürünü değiştirmeli. Sorun yoksa öylece binmeye devam etmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.

Polo Classic stop etme çözümü, sigorta panosunun komple lehimlerinin yenilenmesidir.
    Bana da birçok şey söylediler. Bujiler, buji kabloları, ateşleme bobini, gaz kelebeği, hava debimetresi,
    tüp beyni, arabanın beyni, krank devir sensörü, distribitör kapağı vs. Tahminlerin sonu yok.
    En son iyi bir usta, ya sigorta tablasındaki ateşleme rölesinden ya da sigorta panosunun kendisinden kaynaklanıyor dedi.
    İyi bir elektrikçiye tüm lehimleri yenilettir dedi.
    Yaptım ve problem çözüldü.
    İlk başta bunu yapmanızı tavsiye ederim.
    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.