Şimdi Ara

98 polo yolda stop ediyor..acil yardım arkadaslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ona da bakldi :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07tilki

Ona da bakldi :S

beyanlarına göre baştan westinghouse yazdım zaten
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabi vermiş. Tebrikler. Arizanin biri Krank devir sensoru arizali olabilir. Ki genelde nedeni de budur. Çok pis bi yerde, Pololarda sökmesi 1 saat kadar sürüyor.

Ancak bu is hic bu kadar kolay değil. Krank devir okurken hatali okuyor ve disbrtor ona gore ateşleme artiriyor ya da azaltiyor. Disbrtor okumazsa elektriği keser. Aracin disbrtorunun içini acil tevzi makarasini kontrol edin dengesiz elektrikten erimiş de olabilir.
    Ayrintili bilgi ve parca kodlari için google a polo stop etme rölanti yazin ilk konu benim.
    Ayrıca tevzi makarasi krank devir hazin yine ilk konu benim.arastirin faydasi olacaktır. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Hocam cevabi vermiş. Tebrikler. Arizanin biri Krank devir sensoru arizali olabilir. Ki genelde nedeni de budur. Çok pis bi yerde, Pololarda sökmesi 1 saat kadar sürüyor.

Ancak bu is hic bu kadar kolay değil. Krank devir okurken hatali okuyor ve disbrtor ona gore ateşleme artiriyor ya da azaltiyor. Disbrtor okumazsa elektriği keser. Aracin disbrtorunun içini acil tevzi makarasini kontrol edin dengesiz elektrikten erimiş de olabilir.
    Ayrintili bilgi ve parca kodlari için google a polo stop etme rölanti yazin ilk konu benim.
    Ayrıca tevzi makarasi krank devir hazin yine ilk konu benim.arastirin faydasi olacaktır. Kolay gelsin.

Cevabı verdim de krank devir sensörüne baktırdığını söyledi arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Baktirmasi imkansiz. Krank devir sensorunu sökmek poloda sanzumani sokmekten daha zor. Bizzat basinda durdum ve her aninda her parcayi inceledik. En az 2 saat.

Olaya surdan başlayacak arkadaş
    Hararet muaurunu değişecek
    Krank devir sensorunu değişecek
    Disbrtoru acil tevzi makarasini değişecek ve wd40 ile diabrtoru güzelce temizleyerek.
    Vag-comdan 8 . menü hall sender a girip oradaki rakamsal değerleri 6 -60-92 rakamlarına yakin sabitleyip avans ayarini sikacak.

Duzelmezse 2. Aşamaya geçersiz (:

• quote:

quote:

quote:

Baktirmasi imkansiz. Krank devir sensorunu sökmek poloda sanzumani sokmekten daha zor. Bizzat basinda durdum ve her aninda her parcayi inceledik. En az 2 saat.

Olaya surdan başlayacak arkadaş
    Hararet muaurunu değişecek
    Krank devir sensorunu değişecek
    Disbrtoru acil tevzi makarasini değişecek ve wd40 ile diabrtoru güzelce temizleyerek.
    Vag-comdan 8 . menü hall sender a girip oradaki rakamsal değerleri 6 -60-92 rakamlarına yakin sabitleyip avans ayarini sikacak.

Duzelmezse 2. Aşamaya geçersiz (:

Baktırdığını söylediği için westinghouse yazdım

• 07tilki kullanıcısına yanıt
    6 sene önce bende aynı araca sahiptim..benzer ve daha farklı sorunları bende yaşadım..aynen sizin gibi sanayide işyerim var..her tarafım oto tamirci..götürmediğim yer kalmadı..benim ki stop ediyor ve çalışıncada titreye titreye kalkıyordu..3.vitesten sonra normale dönüyordu..ne özel ne yetkili her yere götürdüm..her gittiğim yer yok şurdan yok burdan yapıyor diye birşeyler değiştiriyordu..boşuna bir sürü para harcadım..en sonunda sattım kurtuldum..benim sorunla aynıysa Allah kolaylık versin..

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

6 sene önce bende aynı araca sahiptim..benzer ve daha farklı sorunları bende yaşadım..aynen sizin gibi sanayide işyerim var..her tarafım oto tamirci..götürmediğim yer kalmadı..benim ki stop ediyor ve çalışıncada titreye titreye kalkıyordu..3.vitesten sonra normale dönüyordu..ne özel ne yetkili her yere götürdüm..her gittiğim yer yok şurdan yok burdan yapıyor diye birşeyler değiştiriyordu..boşuna bir sürü para harcadım..en sonunda sattım kurtuldum..benim sorunla aynıysa Allah kolaylık versin..

lambda sensörünüzü değiştirdiler mi?
  • 90lı yıllarda aynısı olmuştu
    En sonunda beyni değiştirdiler ve halloldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    6 sene oldu o kadar çok parça değiştirdilerki yeni motor alsaydım bana daha ucuza gelirdi o kadar söyleyeyim..ama kesin değiştirmişlerdir..

• quote:

6 sene oldu o kadar çok parça değiştirdilerki yeni motor alsaydım bana daha ucuza gelirdi o kadar söyleyeyim..ama kesin değiştirmişlerdir..

Silkeleme kesilmediğine göre unutmuşlar bence
  • quote:

quote:

Silkeleme kesilmediğine göre unutmuşlar bence

Şöyle bir durum oluyordu aslında bu işlerden anlıyorsanız gerçi biraz geç oldu ama neyseanlatayım..etrafımdaki tamirciler bu işi çözemeyince eş dost falanca ustaya götür kesin halleder tarzı akıl vermeler başladı..bende zaten bıkmışım lambalarda kalkıştaki böbrek taşı düşürecek kadar silkelemelerden alıp götürüyordum arabamı..işin garibi genelde ilk bir iki gün sorun olmuyordu..gayet güzel kalkış yapıyordu..tam lamba fobim bitti diyeceğim üçüncü gün aynen eskisi gibi oluyordu..sonra bir başkası falan derken hep aynı muhabbet baktım üç kuruşluk araba ocağıma incir ağacı dikecek sattım kurtuldum..

• hocam bujilere ve buji kablolarına bakın bitmiş olabilir buda istop ettirebilir
  • arabada start-stop vardir belki :))

• Vagcoma bağlanıp değerlere bakacaksınız. O model üretildiğinde fabrikadan geri çağrıldı beyinler (ecu) lar değiştirildi. Bu olaylar yüzünden. Ecunun kodunu bana yazın kontrol edelim. Avansı biraz arttırmakta sorunu tolere edebilir.
  • Abierim kardeşlerim.. Demin egzos sensorunu ckarip denemeye cktm..motorun sogumasni beklyirm..snra tekrar stop eder muhtemelen..çünkü evsiz sensorunden yapacagni sanmam..erkmensonun ve speedystop un dedigi gibi avans ayarinada baktircam.
    Demin wv servisten biri geldi dükkâna..acti vakti direk avans atari dedi.. Aksama doğru gelip bakacak o da..olmadi krank sensorunu tekrar degiscem..yeni bi tane alcam..baklim yarina kadar belli olur insallah

• Abbem..aksama doğru beyin içinde elektrikçi ye gtcem..numarani yazarmsn orda aryim bi seni.. 0532 443. 95 93 buda bnm nmaram

Baktk sağlam ya

• 07tilki kullanıcısına yanıt
    0533 489 01 19
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.