Şimdi Ara

98 polo yolda stop ediyor..acil yardım arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. 98 polo aee motor arabam var..yolda gderken veya kirmizi isikta stop ediyor..gaz kelebegi bobin benzin pompasi benzin filtresi dstribtör röle beyin hepsine bakildi saglam.. hatta baziari değişti ama hala sorun devam edyor..nedennnnnnnn yakacam artik arabayi lanet olsun..kendim sanayide Honda jeneratör yetkili servisiyim..ve her yanim wv özel servisi ile dolu..bn sanayici olduğum halde bu sorunu cozemiyorsam allah diğerlerine yardım etsin.. Acil destegnzi beklyorm arkadaşlar..şimdiden sağolsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun

birçok parçaya bakılmış

bir de westinghouse hava alıyor mu ona baktırın
  • Arac lpg li mi

• Arac lpg li mi acaba cunku eger lpg liyse hava filtresinin girisini biraz daraltiyolar halloluyo baska seylerde olabilir tabi depoda hava yani hersey olabilir bujilerle ilgili falan

• westinghouse da Ariza olsa tekleme yapar sanrm kardeşim..ama araba kopek gibi kaciyo..gram tekleme yok.. Aniden stop edyo kafasina gore.. Ve LPG yok aracta

• quote:

Orijinalden alıntı: 07tilki

westinghouse da Ariza olsa tekleme yapar sanrm kardeşim..ama araba kopek gibi kaciyo..gram tekleme yok.. Aniden stop edyo kafasina gore.. Ve LPG yok aracta

tekleme buji-bobin kaynaklı olabilir.

ben yardımcı olmaya çalıştım

dediğim parçaya baktırıp baktırmamak size kalmış
  • Kizma abemm onada bakarim yarin :)

• Hocam ben elektrik tesisatına bakın derim.
  • Aklimda o..elektrik tesisatina bakcam yarin..o da olmazssa ..ki muhtemelen olmicakk naparm blmyirm..VW yetkili servisinde bi ustabasi var..ona da gostercem arabayi..yarin elektrikçi usta var bitane..baya iyi o da bi baksin hele..Allah buyuk

• köpek gibi derken rampada 7. vites istiyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07tilki

Kizma abemm onada bakarim yarin :)

Kızdığım falan yok

araba senin arkadaşım

dediğin gibi belki de yakmayı daha çok istiyorsundur

normalde boğaz kelebeği temizliği ile bu sorun çözülür bütün vw servisleri de bu sıkıntıyı bilir zaten
  • Yaw araba otomatik..4,vites zaten

• Detayli bilgi için actigim polo konularına bakin lütfen. Size yardimci olacaktir

• Link atarmisim abem

• Mobildeyim. Bulanan linkleri. Ayrıca mesaj yazdigim yerde işlem kismi var oradan alintinyap ya da cevapla dersen yazdigin kişinin haberi olur. Diğer turlu haberi olmaz

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Anladim kirvem çok saoll :)

• Araç otomatik vites diyorsun yolda giderken basil stop ediyor ? Boşa aldiginda stop etmesi lazim.
    Aracina yaptigin islemleri tek tek yazarsan ve değişen parcalari yazarsan daha rahat yardimci olabilirim. Ustanin bakmasi önemli değil, değişen ve tamir gören , işlem gören parvlcalari lütfen. "

• Sanırım arkadaşla aynı sorunları yaşıyorsunuz.

99 model polo stop etme sorunu
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Abi araç normal seyir halinde giderken yada kirmizi isikta farketmyo kafasina estiği an stop edyo.. Otomatik sanzimanin her vitesinde stop edyo..bazen durduğu yerde p de iken bile stop edyo..gaz kelebeği..dsttibitor benzin filtresi benzin pompasi buji buji kablosu role..hepsine bakildi..ve araç tekleme yapmadan stop edyo..yani bnce elektriği kesip stop edyo..çünkü aniden ve tekleme yapmadan stop edyo.
    Bu arada numaram 0532 443 95 93 buradanda yazaablrsn..daha mtlu olrm.
    Watsap vs

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Araç otomatik vites diyorsun yolda giderken basil stop ediyor ? Boşa aldiginda stop etmesi lazim.
    Aracina yaptigin islemleri tek tek yazarsan ve değişen parcalari yazarsan daha rahat yardimci olabilirim. Ustanin bakmasi önemli değil, değişen ve tamir gören , işlem gören parvlcalari lütfen. "

Distribütörün altındaki devir / krank sensörü arızalı ise stop eder düz / otm fark etmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.